Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Nyköping

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Nyköping

Om Nyköping

Flyg till Nyköping

Till vackra Nyköping kommer du lätt med flyg från många av Sveriges flygplatser. Staden ligger inom smidigt räckhåll från Norrköpings flygplats och har bra kommunikationer till Stockholm. Det är lätt att hitta billiga flyg till Nyköping om du är ute i god tid, så det finns ingen anledning att hoppa över ett besök i denna havsnära stad. Här finns härliga badklippor, fridfulla naturreservat och en alldeles särskild småstadskänsla som du inte får missa. Varför inte boka en paketresa till Nyköping och på så sätt kombinera flygresan med boende i Nyköping? Nyköping har ett antal trevliga hotell, bed and breakfast och vandrarhem som ligger nära såväl stadsliv som natur och äventyr utomhus. Om du bokar hotell tillsammans med din flygstol till Nyköping blir det extra smidigt att planera resten av semestern.

Flyga till Nyköping – Nyköping med omnejd

Nyköping ligger i närheten av ett flertal flygplatser och om du väljer att flyga hit finns det många alternativ att välja mellan. I Stockholm finns flygplatserna Arlanda och Bromma som har dagliga ankomster från inrikesflyg. Arlanda är den största flygplatsen i närheten av Nyköping och här finns ett stort utbud butiker och restauranger. Härifrån tar du dig snabbt till Stockholms central med kollektivtrafiken eller Arlanda Express. När du sedan vill åka vidare från Stockholm till Nyköping kan du göra det på ett snabbt och smidigt sätt med flygbussarna mot Skavsta. Du kan åka med på flygbussen även om du inte ska hoppa på ett flyg i Skavsta. Från flygplatsen tar man lättast länsbuss 515 för att komma in till centrala Nyköping.

Om du vill hitta en billig flygbiljett till Nyköping kan du flyga till Norrköpings flygplats. Flygplatsen har ett bra serviceutbud och här finns både butiker och restauranger samt gratis wifi. Här går det också bra att växla pengar och om du har behov av parkering finns det möjlighet att parkera bilen både kortare och längre perioder. Från Norrköpings flygplats tar du dig enklast till centrala Nyköping med en så kallad Travel Taxi. Om du föredrar att ta dig från flygplatsen på egen hand går det bussar till Norrköpings centrum där du sedan kan byta till lokalbuss och på så sätt ta dig in till Nyköping. Om du har behov av specialassistans eller färdtjänst på flygplatsen går det att boka i förväg. Personer med syn- eller hörselnedsättningar kan få särskild hjälp i assistansdisken. Norrköpings flygplats ligger på smidigt avstånd från Nyköping. Med bil tar det ungefär 45 minuter att köra från flygplatsen till centrum. Om du dessutom vill hyra bil när du semestrar här finns det ett antal biluthyrningsfirmor som är kopplade till flygplatsen. Det går också att hyra bil i Nyköping.

Eskilstuna flygplats är ytterligare ett alternativ som ligger på behändigt avstånd från Nyköping. Det tar drygt en timme att åka hit med bil från Nyköping. Från flygplatsen tar du dig lättast in till centrala Eskilstuna med taxi. Eskilstuna flygplats har begränsad allmäntrafik och därför är det viktigt att dubbelkolla vad som gäller de datum du är intresserad av.

Information om flyg till

Destinationens flygplats Nyköping
IATA-kod för ankomstflygplats STO

Recensioner från verifierade kunder

Feb 22, 2020

Det borde vara förbjudet att flyga med något annat än SAS.

Feb 16, 2020

Älskar resa med KLM

Feb 3, 2020

WiFi ofta strulig

Feb 2, 2020

Exceptional service

Jan 24, 2020

En trevlig flygning helt enkelt. Lugnt och behagligt

Dec 25, 2019

Inget ingick i resan

Dec 23, 2019

Helt fantastiskt personal

Dec 4, 2019

Att vatten kostar var en överraskning

Nov 28, 2019

Mycket trevlig kabinpersonal.

Nov 25, 2019

Planet försenat 2 tim, fick en matkuponger var a 150kr 👍