Förslag på billiga flygresor till Okinawa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 899 kr för enkelflyg och 1 947 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Okinawa

Utforska gamla skogar, rustika gatumarknader, ljuvligt blommande körsbärsträd och stränder fulla med sköldpaddor i Okinawa i Japan. Den vackra korallön består av grottor och frodiga skogar. Saftig ananas, papaya och tropiska läckerheter växer i de blomstrande botaniska trädgårdarna. En rundtur i de sydöstra botaniska trädgårdarna och Okinawa Kodomonokuni är ett måste när du är här. Om du letar efter butiker, restauranger, barer och livfulla sevärdheter bör du hålla dig omkring Central Park Avenue och Airport Street. När du har lust att slå till på en semester i karatesportens hemland till ett rimligt pris bokar du en biljett till Okinawa i Japan hos oss på Expedia.

Flyg till Okinawa

Låt inte höga priser avskräcka dig från att utforska denna magnifika och historiska plats. Med våra onlinebokningsverktyg kan du hitta de bästa priserna på flygbiljetter utan att behöva besöka många olika webbplatser. Du behöver bara ange vilka datum du vill resa och vilken flygplats du vill resa från, så får du tillgång till exklusiva specialerbjudanden på flygbiljetter. Oavsett om Okinawa är din enda destination eller om du gör ett stopp där på en rundresa, hjälper vi dig att hitta perfekta erbjudanden som ryms inom din budget.

Boka tur och retur till Okinawa

Naha Airport (OKA) är ett populärt val bland flygresenärer som besöker den här delen av Japan. Det är lätt att ta sig hit när du bokar ditt flyg till Okinawa genom oss. Tala med våra hjälpsamma reseexperter så får du veta hur du bokar en hyrbil i Okinawa till förmånligt pris vid ankomsten. Om du vill ha fler bra erbjudanden kan vi hjälpa dig vidare till nästa destination med våra fantastiska priser på flyg från Okinawas flygplats (OKA).

Få lägre pris på flygbiljetter och logi i Okinawa

Bli mästare i konsten att spara pengar och se till att du får det bästa priset på flyg till Okinawa. Låt oss hjälpa dig att hitta hotell i Okinawa till ett mycket förmånligt pris. Då får du massor av pengar över till att avnjuta sake och sashimi. Är du redo för att förverkliga detta äventyr med billiga flygbiljetter till Okinawa? Köp dina rabatterade biljetter innan priserna på resor till soluppgångens land stiger.

Populära flyg till Okinawa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 899 kr för enkelflyg och 1 947 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.