Förslag på billiga flygresor till Opatija

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

" CPH Köpenhamn till ZAG Zagreb 1 543,00 kr "

" ARN Stockholm till ZAG Zagreb 1 593,00 kr "

" GOT Göteborg till ZAG Zagreb 2 050,00 kr "

" CPH Köpenhamn till PUY Pula 2 122,00 kr "

" ARN Stockholm till PUY Pula 2 303,00 kr "

" OSL Oslo till ZAG Zagreb 2 422,00 kr "

" GOT Göteborg till PUY Pula 2 675,00 kr "

" LLA Luleå till ZAG Zagreb 3 263,00 kr "

" NYO Nyköping till RJK Rijeka 3 284,00 kr "

" ARN Stockholm till RJK Rijeka 3 291,00 kr "Om Opatija

Flyg med Expedia till Opatija

När du söker efter flyg till Opatija så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Opatija och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Opatija erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Opatija, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Opatija. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Opatija på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.


Utforska Opatija

Ska du åka till Opatija? Utforska Opatija med Expedias reseguider och erbjudanden för att hitta de bästa hotellen, hyrbilarna, aktiviteterna, paketrabatterna och mycket annat!