Billiga flygbiljetter till Oswiecim

Förslag på billiga flygresor till Oswiecim

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 311 kr för enkelflyg och 487 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Austrian Airlines
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Oswiecim

Flyg med Expedia till Oswiecim

När du söker efter flyg till Oswiecim så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Oswiecim och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Oswiecim erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Oswiecim, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Oswiecim. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Oswiecim på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Oswiecim?
Om du reser med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats som passar bäst. Oswiecim har bara en, och den heter Krakow (KRK-John Paul II - Balice).
Hur långt från centrala Oswiecim ligger Krakow-Balices flygplats (KRK)?
Längre resor behöver inte vara besvärliga, så länge du planerar dem ordentligt. Centrala Oswiecim ligger 40 kilometer från Krakow-Balices flygplats (KRK), så titta närmre på hur du kan åka dit innan du ger dig av.
Kan jag flyga till Oswiecim?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att få veta mer om eventuella reserestriktioner för Oswiecim innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Oswiecim?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Oswiecim kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Oswiecim med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Oswiecim kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Oswiecim?
Det finns två stora flygplatser som hanterar flygtrafiken till Oswiecim. KRK ligger cirka 40 kilometer från centrum, medan KTW ligger runt 50 kilometer bort. När du har jämfört erbjudandena och bokat ditt boende kan du få en tydligare uppfattning om vilken flygplats som ligger bäst till för din resa.
Hur många flygbolag flyger till Oswiecim?
Oswiecim hanterar flyg från 26 olika flygbolag, som erbjuder flyg från minst 123 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Oswiecim?
Merparten av flygen till Oswiecim flygs av LOT - Polish Airlines. Den populäraste rutten avgår från Goclaw, och det är LOT - Polish Airlines som är det ledande flygbolaget på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Oswiecim?
Det är mycket smidigare att resa med flyg till en ny ort om man kan undvika mellanlandningar. Om du reser till Oswiecim kan du glädjas över att det går cirka 827 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Oswiecim från?
Flygresor till Oswiecim som avgår från Centrum, Gamla stadskärnan och Goclaw är mycket populära.
Hur lång tid tar flyget till Oswiecim?
Om du flyger till Oswiecim från Centrum tar resan omkring 1 timme och 36 minuter. Om avreseorten är Gamla stadskärnan kan du räkna med att vara i luften i 1 timme och 53 minuter. Med Goclaw som startpunkt är Oswiecim ungefär 55 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Oswiecim?
Vi känner alla sådana lyckostar som på något sätt kan få tag i otroligt billiga flygbiljetter vart de än reser. Kan du gissa hur de lyckas? De avvaktar inte till sista stund med att boka. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om din destination har mer än en flygplats. Biljettpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Glöm inte heller att jämföra priser från flera olika flygbolag. Sist men inte minst kan du spara ytterligare några kronor genom att vara beredd på att boka med en gång. Om du lyckas hitta ett fint erbjudande ska du inte avvakta, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Oswiecim?
Vi har sammanställt all information som behövs för att din flygresa ska bli så enkel som möjligt. Följ våra tips så tar du dig snabbt igenom säkerhetskontrollerna och kan börja njuta av de intressantare delarna av Oswiecim.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli ett rent nöje, om du bara har rätt packning. För det första ska du packa med några rena kläder, en bra bok och lite toalettartiklar, som en hårborste och läppbalsam. För det andra bör du spara plats i väskan för en surfplatta med laddare, mediciner du behöver och kanske en uppblåsbar flygkudde. Till sist måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla dina resedokument samt lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla större flaskor med balsam och hårgelé i bagaget du checkar in. Alla vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras. Vassa eller spetsiga föremål, som saxar, och brandfarliga objekt, exempelvis aerosol- och sprejburkar, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Mittgången på flyget är inte den bästa platsen för att briljera med dina moderiktigaste kläder. Ta på dig någonting bekvämt och kom gärna ihåg att packa med dig en varm tröja, eftersom det ofta blir lite kyligt ombord. Bekväma skor utan klackar är också att föredra.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos (DVT) skulle kunna uppstå under långa flygresor. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket skulle kunna bero på att man har suttit still för länge. Du kan minska risken för detta genom att ställa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par ordentliga antitrombosstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Oswiecim?
Var förberedd – det är inte svårare än så. Vi har tagit fram en lista med praktiska tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan onödiga dröjsmål. Sedan är det full fart mot Oswiecim.

  • Personalen i kontrollen kommer först att kontrollera att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du kan gå vidare. Ha allt inom räckhåll.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som sannolikt skulle trigga larmet, till exempel jackor och hörlurar. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektroniska enheter, till exempel bärbara datorer och mobiler, måste också passera genom maskinen. Men ta det lugnt. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Schampo, hårolja och övriga vätskor och geler i ditt handbagage måste ligga i behållare som rymmer max 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett behändigt val, eftersom det är mindre sannolikt att du behöver ta av dem när du tar dig igenom säkerhetskontrollen. Vandringsskor och andra tunga skor inspekteras ofta separat.
  • Spetsiga föremål får inte tas med ombord. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Oswiecim
Destinationens flygplatsJohn Paul II - Balice
IATA-kod för ankomstflygplatsKRK
DestinationKrakow
Flygpris417 kr

Populära flyg till Oswiecim

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 311 kr för enkelflyg och 487 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd