Billiga flygbiljetter till Palm Springs

Förslag på billiga flygresor till Palm Springs

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 251 kr för enkelflyg och 2 966 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair
American Airlines
Delta
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Air Canada
Swiss International Air Lines

Om Palm Springs

Flyg till Palm Springs

Semesterorten Palm Springs når du från Palm Springs Intl. Airport. Det går många flygresor till Palm Springs under vintermånaderna när alla söker sig till värmen i Palm Desert. På sommaren när snitttemperaturen ligger på över 37 grader varje dag är det svårare att hitta flygresor till Palm Springs. Många flygbolag har inga flygresor alls till Palm Springs när temperaturerna är höga. Om du planerar en resa till Palm Springs gör du bäst i att undvika sommarhettan och istället njuta av det mildare vädret från november till april.

Billiga flygresor till Palm Springs

Kalifornien är känt för lyxsemestrar. När du köper en resa från Expedia.se behöver du inte betala skjortan. Hitta billiga flygresor till Palm Springs under perioden mellan hög- och lågsäsong. Under oktober och maj finns det många rabatterade flygresor. Du kan även hitta billigare flygresor till Palm Springs genom att boka semestern tidigast tre månader innan du ska åka. Priserna sjunker ofta närmare avresedatumet, men vi rekommenderar inte sista minuten-resor. Ibland är det dock ett måste att köpa biljetter till Palm Springs, men du får bättre pris om du bokar minst en månad i förväg.

Boka tur och retur till Palm Springs med Expedia.se

Med hjälp av Expedia.se kan du söka bland ett stort antal flygbolag och flygavgångar. Det innebär att du kan hitta perfekta flygerbjudanden för just de datum och klockslag som passar dig. Vid en flygresa finns det inget viktigare än riktigt bra priser på biljetter som passar just dina behov i kombination med utmärkt kundsupport.

Flygalternativ till Palm Springs

Palm Springs flygplats är relativt liten, vilket betyder att det inte finns så många alternativa flygbolag att välja mellan. De flygbolagen som finns är dock stora etablerade bolag som Delta, American Airlines, US Airways och United. Det finns direktflyg till Palm Springs från många städer i USA, så att du kan tillbringa mindre tid i luften och mer tid med att njuta av ökenvärmen. Du kan även välja att flyga första klass till Palm Springs. Flyg stilenligt i första klass eller spara pengar genom att flyga ekonomiklass. På Expedia.se kan du visa flyg enligt dessa eller andra alternativ. Du kan även välja att endast visa återköpsbara flygresor, så att biljetten till Palm Springs inte knäcker budgeten om du måste ändra dina resplaner.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Palm Springs

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 251 kr för enkelflyg och 2 966 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair
Aeroflot-Russian Airlines