Billiga flygbiljetter till Palma de Mallorca

Förslag på billiga flygresor till Palma de Mallorca

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 382 kr för enkelflyg och 675 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
easyJet
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
KLM

Om Palma de Mallorca

Flyg till Palma de Mallorca

Palma de Mallorca lär vara en liten stad, men har trots det mycket att bjuda på. Älskar du att shoppa på stora som små affärer, dricka bubblande cava som sprakar i halsen, hänga på trendiga klubbar och avnjuta smaskig tapas i solen så är en resa till Palma de Mallorca någonting för dig.

Bokar du en flygbiljett till Palma de Mallorca landar du på Palma de Mallorcas flygplats som ligger precis utanför stadskärnan, en 10 minuters bilfärd till centrum. Från flygplatsen kan du ta dig på flera olika sätt. Välj mellan buss, taxi eller hyrbil. Alla färdsätt finner du lätt i terminalerna. Vill du hitta billiga flyg till Palma de Mallorca kan Expedia hjälpa dig. Det går flera reguljära flyg till Palma de Mallorca från Sverige året runt, men du kan även ta dig till staden med färja från Barcelona, Valencia eller Ibiza.

Utforska Palma de Mallorca

Palma de Mallorca är en mångkulturell stad där det moderna blandar sig med det mer traditionella. Staden kontrasteras mot den stillsamma naturen som finns på ön. Genom att hyra bil i Palma de Mallorca kan du enkelt utforska den genom att ge dig ut på små dagsutflykter. Kanske besöka några av de många kritvita stränderna för en dag på stranden. Ta även en sväng på vägen som leder till La Calobra – att åka på en kurvig väg med åttahundra meters fall genom vackra vyer ger dig garanterat en oslagbar upplevelse.

Flyg till Palma de Mallorcas flygplats

Det går som tur är många flygresor till Palma de Mallorca från Sverige varje år, och du landar som sagt på Palma de Mallorcas flygplats på ett behagligt avstånd från staden. Flygplatsens ankomsthall är belägen på bottenvåningen. När du kliver av flyget är det bara att följa skyltarna för att hämta upp ditt bagage eller hitta transport vidare mot staden. Letar du hotell i Palma de Mallorca så kan Expedia hjälpa dig finna rätt innan din avresa, så slipper du tänka på det vid ankomsten.

När du går av flygplanet har du på flygplatsen tillgång till både en restaurang och en cafeteria om du skulle behöva äta eller dricka någonting. Det finns även en multiaffär om du behöver handla. Vill du ta ut pengar hittar du två bankomater vid bagageuthämtningen och en i ankomsthallen. Det är även i ankomsthallen som du hittar flygplatsens alla biluthyrningsföretag samt lekrum för de mindre. Wi-Fi är gratis de först trettio minuterna.

Flyg till Palma de Mallorca – den lilla storstaden

Snöra skorna och promenera runt på Palma de Mallorcas slingrande gator – det är så du upptäcker staden bäst. Ta en sväng förbi det pittoreska lilla torget Placa D’en Coll och lyssna på gatumusikanterna medan du njuter av god tapas eller en läskande iskaffe. Styr sedan stegen ner mot hamnen där lyxyachterna samsas bredvid de traditionella fiskarbåtarna. Från hamnen har du även sikt upp mot den storpampiga och gotiska katedralen La Seu. På kvällen är katedralen magiskt upplyst – ett perfekt sätt att avsluta dagen på.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Palma de Mallorca

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 382 kr för enkelflyg och 675 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings