Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Parga

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Parga

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Flyg till Parga

Är du ute efter sol och bad i Medelhavet? Eller vill du utforska antika sevärdheter och ruiner? Eller varför inte prova på äventyrliga aktiviteter på land eller i havet? Då låter det som en resa till Parga skulle passa dig perfekt. Det är inte undra på att det är så pass populärt att flyga till Parga. Här erbjuds verkligen det bästa av vad Grekland har att erbjuda. Det är relativt enkelt att hitta bra och billiga flygbiljetter till Parga, speciellt om du är ute i god tid.

Denna pittoreska stad på Greklands nordvästra kust ligger nära Korfu. Var du än bestämmer dig för att boka ditt hotell i Parga kommer du inte ha långt till närmsta sandstrand. Staden är vackert utformad längs en lika slående bukt. En kort simtur ut från den mest centralt belägna stranden tar dig till en liten ö med ännu fler sandstränder. Efter en förmiddag i sanden kanske du känner för en avkopplande promenad upp till det medeltida slottet uppe på kullen som blickar ut över staden. Det historiska slottet var en gång i tiden stadens skydd mot pirater. Om du inte är intresserad av historia eller istället vill röra ordentligt på dig finns det också gott om möjligheter att göra just det. Det finns natursköna vandringsleder utanför staden och det går att snorkla och prova på dykning om man så vill. Vilken anledning du än har att boka flyg till Parga kommer du inte bli besviken.

Flygresor till Parga från svenska flygplatser

Från Sverige är det relativt enkelt att hitta direktflyg till Parga. Flygbolag som Lufthansa och SAS flyger regelbundet från olika flygplatser runt om i Sverige. Till exempel går det flyg från Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad. Säsongen spelar också roll när du planerar din resa från Sverige. De mest populära månaderna att flyga till Parga är juli och augusti. Om du vill ha stränderna för dig själv kan det vara en idé att försöka boka i april eller oktober. Om det är enklare för dig går det också att hitta flyg till Parga från Oslo och Köpenhamn. Det är möjligt att det är enklare att hitta billigare flyg om du inte har något emot att mellanlanda en eller kanske till och med två gånger. Det är då vanligt att behöva mellanlanda i till exempel Helsingfors.

Flyg till Aktion National Airport

När du väl är på väg är det störst chans att du kommer landa i Aktion National Airport, precis utanför Preveza. Flygplatsen, som också ibland kallas Preveza Airport, är en av Greklands livligaste och tar emot cirka 400 000 passagerare varje år. Preveza ligger ungefär en timme bort med bil från Parga. Det går bra att boka taxi men det kan också vara en bra idé att skaffa hyrbil i Parga. Med en hyrbil kan du enkelt och smidigt ta dig från och till flygplatsen men också ha möjlighet att utforska det fantastiska landskapet utanför Parga. Det är enkelt och smidigt och kommer göra att du har mer energi till att njuta ordentligt av staden.