Förslag på billiga flygresor till Paros

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Paros

Flyg till Paros

Vem vill inte tillbringa semestern på en grekisk paradisö? På härliga Paros kan du njuta av allt det som gör just Grekland så fantastiskt – underbara sandstränder, vitputsade små hus och fantastiskt god mat. Här trivs både pensionären och småbarnsfamiljen, och här kan man välja om man vill låta lugnet eller äventyren styra.

Paros är en fantastisk naturupplevelse, och om du reser hit på semester har du möjlighet att uppleva perfekta stränder med kristallklart vatten och vackra semesteranläggningar uppe i bergen, med milsvid utsikt över havet. Om du är ute efter lite liv och rörelse på din semester kan du boka ett hotellrum i staden Parikia, som är en av öns största orter. Parikia är en härlig hamnstad med charmiga små kullerstensgränder, trevliga kvarterskrogar och mysiga små restauranger som serverar bästa Greklands kök har att erbjuda.

Andra turistmål du inte får missa är den lilla fiskebyn Naoussa, där du kan beställa in förstklassig färsk fisk och betrakta de små fiskebåtarnas väg in i hamnen medan du äter och kopplar av på uteserveringen.

Om du vill kunna ta dig runt på Paros på ett smidigt sätt rekommenderas egen bil. Då kan du till exempel ta en rundtur runt hela ön och upptäcka lokalbefolkningens alla smultronställen. Du boka bil på flygplatsen när du landar efter din flygresa till Paros, eller på någon av öns större orter. Om du vill kan du också hyra bil genom att boka hyrbil i din paketresa.

Ta dig till Paros

Hit reser du smidigt från några av Sveriges större flygplatser. Resan tar ungefär 8 timmar från Arlanda, och du kan resa hit både reguljärt och med charter. Om du vill göra det ännu enklare för dig kan du dessutom boka en paketresa till Paros. Då ingår både flygbiljetter till Paros och ett trevligt hotell i Paros.

Flyg till Paros flygplats

Paros flygplats ligger ungefär 9 kilometer från Parikia, och du tar dig enkelt in till staden med egen bil. Om du vill hyra bil på Paros kan du göra det på flygplatsen, där det finns en handfull uthyrningsfirmor på plats. Om du hellre vill ta bussen finns det en busstation i anslutning till flygplatsen. Du kan också boka flygbuss från flygplatsen till ditt hotell. Se till att du har marginaler innan du bokar för att vara säker på att du verkligen får en plats på din flygbuss.

Bra att tänka på när du bokar flygresa till Paros

Tänk på att det är viktigt att vara ute i god tid om du vill se till att hitta riktigt billiga flyg till Paros. Fundera också på om en paketresa kan vara något för dig, då de ofta pressar ner priset på flyg och boende. Tänk på att reguljära flygresor till Paros ofta är dyrare, har fler stopp på vägen och tar längre tid än att gå via ett resebolag och åka med charter.

Information om flyg till Paros

Destinationens flygplats Mykonos Island National Airport
IATA-kod för ankomstflygplats JMK
Destination Mykonos

Populära flyg till Paros

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.