Billiga flygbiljetter till Påskön

Förslag på billiga flygresor till Påskön

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 25 497 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia

Om Påskön

Flyg till

Drömmer du om ditt livs resa? Då vill du kanske boka ett flyg till . Den här lilla ön är känd för sina respektingivande stenstatyer, som kallas för moai. I nationalparken Rapa Nui kan du gå omkring bland moaistatyerna och fascineras. Man tror att de uthuggna ansiktena ska avbilda förfäderna till öns ursprungsinvånare. De mystiska statyerna är uthuggna för hand med hackor av basaltsten. Du som har dykningserfarenhet kan till och med se moaistatyer på havsbottnen.

När du har sett dig mätt på moaistatyer finns det även en hel del annat att upptäcka på den här vackra ön. Det finns väldigt gott om hästar på , så kanske skulle det passa med en ridtur upp till öns högsta punkt. Det finns likaså många grottor att utforska i området och en sandstrand för härligt solbadande. Den kulturintresserade får inte missa ett framförande av öns traditionella dans.

ligger ganska isolerat och har bara ett fåtal invånare. Eftersom det finns få artificiella ljuskällor är det ett perfekt och romantiskt ställe att beundra stjärnhimlen på.

Hitta billiga flyg till

En resa till från Norden tar ofta mer än ett dygn i restid och är långt från den billigaste resan du kan boka. Om du kan tänka dig att låta resan ta lite längre tid, runt två dygn istället för ett, kan du ofta hitta flygbiljetter till runt halva priset. Det kan det ofta vara värt för att spara så pass mycket pengar och få besöka en så ikonisk plats som alla känner till men så få faktiskt har besökt.

Dagstemperaturen på ligger runt 20–25 grader året runt, så det finns ingen anledning att åka när priserna är som högst. Bäst priser finner du vanligtvis när du bokar en biljett tur och retur till under den nordiska sommaren. Priserna tenderar att stiga nämnvärt under den europeiska höst- och vintersäsongen.

Ditt flyg till landar

När du bokar en flygbiljett till landar du på Mataveri International Airport (IPC), som är känd som världens mest fjärran flygplats – det vill säga att det är den flygplats i världen som ligger längst bort från närmsta andra flygplats. Flygplatsen är förhållandevis liten, men serviceutbudet är fullgott, med såväl souvenirbutik och kafé och gratis wi-fi. Från Mataveri International Airport tar du dig enkelt vidare till ditt hotell på med taxi. Det finns också möjlighet att hyra bil på . Du kan då förboka din bil så att den väntar på flygplatsen när du landar. Sedan utforskar du enkelt såväl de världskända statyerna som de magnifika vyerna från öns vulkaner och paradisiska stränder.

Vanliga frågor och svar