Billiga flygbiljetter till Pattaya

Förslag på billiga flygresor till Pattaya

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 976 kr för enkelflyg och 4 062 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aeroflot-Russian Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Austrian Airlines
Qatar Airways
KLM
KLM
Air France
Air France
Finnair

Om Pattaya

Flyg till Pattaya

Pattaya är fiskebyn som blev ett turistmecka! Den blev först uppmärksammad som turistdestination under Vietnamkriget, då amerikanska soldater under sina permissioner tog sin tillflykt hit. Staden är idag är idag ett populärt resmål i Thailand, med cirka 100 000 permanent bosatta invånare, och tillsammans med turisterna och gästarbetarna skapas en smältdegel av människor från hela världen. Staden har tidigare haft rykte om sig att vara en feststad, men man har gjort stora satsningar på att skapa en större bredd. Idag är staden känd för sitt utmärkta shoppingutbud, mängder av internationella restauranger och ett växande utbud av kulturella och äventyrliga sevärdheter och upplevelser. Pattaya är idag ett populärt resmål och det är enkelt att hitta flygresor till Pattaya.

Stadens närmaste flygplats är U-Tapao-Pattaya International Airport, som fungerar som både kommersiell och militär flygplats. Flygplatsen är huvudflygplats för Pattaya och den närliggande staden Rayong. Det är endast asiatiska flygbolag som har linjer hit, så du kan enkelt hitta billiga flyg till Pattaya med något inrikesbolag eller från andra av de sydostasiatiska länderna. Från flygplatsen är det enkelt att ta sig in till staden. På bottenplan i ankomsthallen kan du antingen köpa biljetter till flygbussen som går till stadskärnan, eller boka en taxi. På flygplatsen finns också möjligheter till att hyra bil. Om du planerar att hyra bil i Pattaya kan det vara en bra idé att göra det redan på flygplatsen, och på så vis också kombinera det med din transport från flygplatsen till staden.

Mycket mer än bara fest!

Pattaya må vara känd som en feststad, men här finns väldigt mycket mer än så att se och göra. Längs med stranden hittar du mängder av restauranger med god mat, trevligt bemötande och bra service, och här finns också massor av havsbaserade aktiviteter som du kan ägna dig åt. När du bokar flygbiljetter till Pattaya kan du även se över möjligheterna till att boka andra aktiviteter under semestern. Många resebolag som erbjuder paketresor till Pattaya arrangerar nämligen också utflykter och andra aktiviteter.

Staden är väl präglad att av turistindustrin. Detta gör att det är enkelt att hitta en passande flygresa till Pattaya, att transport mellan flygplatsen och staden är smidig, och att utbudet är ordentligt tilltaget, oberoende av tycke och smak. En semester här är ett bra alternativ för alla som är ute efter ett resmål som erbjuder mångsidighet och bekvämlighet.

Staden har på senare år ökat i popularitet bland barnfamiljer. I Pattaya Tower finns massor av aktiviteter som lämpar sig bra för både stora och små, med bland annat vattenrutschbanor, linbana och berg och dal-bana. I staden hittar du också en undervattensvärld som är populär bland de yngre besökarna, och här finns även sevärdheter som Floating Market, det träsnidade templet Prasat Satchatham, sagolandet Mini Siam, samt närliggande vackra stränder som lämpar sig bra för en dagsutflykt. På ditt hotell i Pattaya kan du med all säkerhet få all den information du behöver för att planera dessa aktiviteter.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Pattaya

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 976 kr för enkelflyg och 4 062 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aeroflot-Russian Airlines
KLM