Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Phangan

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Phangan

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Phangan

Flyg till Koh Phangan

Välkommen till den thailändska paradisön Koh Phangan! En lite lugnare ö där du kan bo i en mysig bungalow vid strandkanten och sitta och se ut över den gyllene solnedgången och samtidigt ett av Thailands hippaste ravepartyställen.

Det är inte svårt att hitta flygbiljetter hit. En del charterbolag anordnar paketresor till Koh Phangan. Du kan även flyga till Koh Samui, Chumpon eller Surat Thani från Arlanda med stopp i Bangkok. Härifrån tar du dig sedan vidare med båt. Det går flera båtturer om dagen. Du kan också leta efter en billig flygresa till Bangkok och sedan ta bussen eller tåget därifrån till Surat Thani eller Chumpon, där du tar färjan. Till Stockholm Arlanda går det flygresor från flera svenska städer. Om du tycker det verkar krångligt, kan du köpa en kombinerad flyg-buss-båt-biljett. Tänk dock på att det kanske inte är det mest ekonomiskt fördelaktiga.

Tropiskt paradis

Koh Phangan är en ganska liten ö och här bor runt 13 800 personer. Den bästa perioden att resa hit är december–mars. Regnperioden infaller i september–november. Det här är lite Thailand som det var förr; lite lugnare, inte så mycket turister och en avslappnad atmosfär. Prisnivån är något lägre. Det finns gott om hotell, resorts och strandnära bungalows och annat boende i Koh Phangan.

Full moon party

Men det är inte bara lugnt här. En gång i månaden anordnas Full moon party då man festar på stranden i Had Rin natten lång, alla barer är öppna och inbjudna DJ:er spelar technomusik. Festen lockar massor av folk, så glöm inte att boka boende i tid!

Sol och bad

De fina stränderna och havet är ju det som lockar de flesta hit. Utanför Salad Beach finns korallrev där du kan snorkla eller dyka bland färgglada fiskar. Du kan hyra båt och hitta just din vik. Full moon party har gjort Koh Phangan till ett måste för alla bag packers. Öns inre är bergigt med tät djungel. 40 % av ön är ett naturreservat med vattenfall och orörd regnskog. Många hyr cykel eller moped och åker till vattenfallet Thaan Sadet. Efter den sista biten då man får gå uppför berget är det skönt med ett svalkande dopp! Du kan också hyra bil på Koh Phangan.

Flyg till Samui International Airport

Är detta världens gulligaste flygplats? Här passerar en miljon passagerare per år. Flygplatsen ligger nära färjeterminalen där du kan ta båten till Koh Phangan.

Flyg till Chumpun Airport

En liten flygplats som du kan flyga till från Bangkok Don Mueang Airport ett par gånger om dagen. Härifrån kan du åka katamaran till Koh Phangan, och du kan köpa transfer på flygplatsen.

Flyg till Surat Thani

Även detta är en liten flygplats. Du kan ta en minibuss till färjeläget och åka vidare med båt till Koh Phangan.

Flyg till Bangkok

Bangkok har två flygplatser: den moderna Suvarnabhumi Airport med internationell trafik och viss inrikestrafik samt den gamla Don Mueang Airport med inrikestrafik.

Information om flyg till Ko Samui

Destinationens flygplats Ko Samui
IATA-kod för ankomstflygplats USM
Destination Ko Samui