Billiga flygbiljetter till Phoenix

Förslag på billiga flygresor till Phoenix

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 792 kr för enkelflyg och 7 254 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS
Lufthansa
SAS
Lufthansa
Finnair
Swiss International Air Lines
Icelandair
Virgin Atlantic
Delta

Om Phoenix

Besök ”solens dal”

Många avfärdar Phoenix som en för varm liten stad mitt i ingenstans. De har dock helt fel. Det här är USA:s sjätte största stad och ett välbesökt turistmål tack vare dess vackra läge i öknen och fantastiska sevärdheter. Turister uppskattar särskilt nationalparkerna, golfen i världsklass, de fina museerna och det oavbrutna solskenet. Gör dig redo för att påbörja din semesterresa genom att boka billiga flyg till Phoenix via Expedia i dag.

Flyg till Phoenix

De flesta flygen till Phoenix landar på Sky Harbor Intl. Airport (PHX), som ligger öster om centrala Phoenix. Sky Harbor är den nionde mest trafikerade flygplatsen i USA och den 24:e mest trafikerade flygplatsen i världen när det gäller passagerartrafik. Några av de flygbolag som har regelbundna flyg till Sky Harbor är Ameriflight, Great Lakes Airlines, US Airways och Southwest Airlines. Vissa flyg till Phoenix landar på Phoenix-Mesa Gateway Airport (AZA) som ligger i den närliggande staden Mesa. Phoenix-Mesa var tidigare en militärflygplats, men nu tjänar den Phoenix storstadsområde. Det är bara två flygbolag som flyger till Phoenix-Mesa: Allegiant Air och Spirit Airlines. Andra flygplatser i området är bland annat Phoenix Deer Valley Airport, Glendale Municipal Airport, Falcon Field Airport och Phoenix Goodyear Airport.

Boka ditt flyg till Phoenix med Expedia

Med hjälp av Expedia.se kan du söka bland ett stort antal flygbolag och flygavgångar. Det innebär att du kan hitta mycket bra flygerbjudanden för just de datum och klockslag som passar dig. Vid en flygresa finns det inget viktigare än riktigt bra priser på biljetter som passar just dina behov i kombination med en utmärkt kundtjänst.

Tips för när du ska boka flygresor till Phoenix

En stor fördel med Phoenix är att luftfuktigheten alltid är låg, oavsett när du besöker staden. Resenärer tycker om att resa hit under högsäsongen som sträcker sig från december till slutet av mars. Då är det härligt varmt här när de flesta andra ställen i USA har kall vinter, och det hålls även flera större sportevenemang under våren och vintern. Lågsäsongen är från juni till september och om du är villig att ta dig an värmen finns det många utmärkta erbjudanden för biljetter, hotell och golfbanor. Många tycker om att besöka Grand Canyon under sommaren och sedan stanna till i Phoenix. Mellansäsongen är april och maj samt oktober och november.

Saker att göra i Phoenix

Besök Pueblo Grande Museum och Archaeological Park i centrala Phoenix där den årliga marknaden Pueblo Grande Indian Market äger rum. Detta evenemang hålls varje år i december och har mat, konst, smycken och uppträdanden av Amerikas ursprungsbefolkning. Beundra hantverken som visas upp av olika försäljare och ha kul med hela familjen. Om du inte reser hit i december kan du se mer saker att göra i Phoenix här på Expedia.se.

Personer med gröna fingrar samlas på Arizona Home and Garden Show i mars varje år. Detta evenemang hålls på Phoenix Convention Center och är det perfekta resmålet om du vill få inspiration till trädgården. Låt kreativiteten blomstra med allt från användbara tips och råd till information om hur du skapar grupper och olika växter att köpa till din trädgård. Här kan du ta del av genomgångar om hur du gör grupper och få förslag på olika växter till din trädgård. Se till att ta med dig trädgårdshandskarna!

När du är i Phoenix och kan du passa på att se en av världens största golfturneringar. Phoenix Open hålls varje år på TPC Scottsdale i slutet av januari eller början av februari och lockar fler åskådare än någon annan golfturnering i hela världen. Kom till banan under otroliga Phoenix Open och lägg på minnet att du ska öva på din sving när du kommer hem!

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Phoenix

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 792 kr för enkelflyg och 7 254 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS