Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Pisa

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Flyg till Pisa

Pisa, kanske mest känd för sitt lutande torn, är en vacker stad i västra Italien. Här kan du njuta av det italienska köket när det är som bäst, så som traktens berömda fisk- och skaldjursgryta ”cacciuccho”. Med sin medeltida stadskärna, flertalet arkitektoniska mästerverk och sin vackra omgivning är Pisa en stad väl värd att besöka. Få hjälp att boka din resa till Pisa med Expedia.

Bokar du flygbiljett till Pisa så landar du på Galileo Galilei International Airport, uppkallad efter den berömda vetenskapsmannen som föddes i staden. Med Expedia kan du hitta många billiga flyg till Pisa. Själva flygplatsen ligger vid kusten, endast en kilometer från centrum. Från flygplatsen tar du dig enklast dit med taxi, hyrbil, buss eller tåg.

Flyg till Galileo Galilei International Airport

Flyg till Pisa och upplev Italien på riktigt. På flygplatsen hittar du ett stort utbud av italienska affärer. Varför inte passa på att shoppa kashmir- eller bomullsplagg, delikata toskanska viner eller andra italienska souvenirer? Här finns även flera restauranger och barer som serverar allt från snacks till äkta toskansk mat.

På flygplatsen finns det tillgång till Wi-Fi på alla inomhusområdet. Uppkopplingen är gratis i upp till 60 minuter. Om du inte har tillgång till en trådlös enhet så finns det även datorer i passagerarterminalen som ligger vid utgången till ankomsthallen. Flygplatsen är handikappanpassad, bland annat utrustad med ramper, anpassade sittplatser i terminalerna och hissar.

Det finns flera sätt att ta sig från flygplatsen till Pisa. Vill du hyra bil i Pisa så finns det flera biluthyrningsfirmor belägna endast 500 meter från terminalen, vilka du når med skyttelbuss eller fem minuters promenad. Andra sätt att ta sig till centrum är med taxi, buss eller tåg. Taxihållplatsen hittar du vid terminalutgången.

Flyg till Pisa – Italiens pärla

Floden Arno utgör en perfekt startpunkt för att upptäcka Pisa. Här ligger bland annat torget Piazza Gambacorti som är ett perfekt ställe för en avslappnad eftermiddag med ett glas toskanskt vin i hand. I området ligger även många av stadens främsta restauranger som bjuder på gourmetiska specialiteter som får gommen att sjunga.

Vill du upptäcka Italiens vackraste landsbygd så är Pisa en perfekt utgångspunkt. Här har du nära till det toskanska landskapets böljande och backiga landskap med närhet till kusten.

Upptäck vackra Pisa

Pisa är en universitetsstad, omgiven av vackra murar och ett välbevarat landskap. Det går flera reguljära flygresor till Pisa året om. Pisas stadsbild utgörs av flera medeltida torn, den slingrande floden Arno och det Lutande tornet i Pisa, domkyrkans 55 meter höga klocktorn. Tornet ligger i Piazza del Duomo, ett muromgärdat område som 1987 utsågs till världsarv. Ska du bo på hotell i Pisa så finns det flera bra boenden i kringområdet.

Är du sugen på shopping ska du bege dig till Corso Italia och Borgo Stretto – Pisas största och bästa shoppinggator. Här hittar du en uppsjö av italienska modebutiker, både billigare och mer exklusiva. Runt om i centrum hittar du annars ett stort utbud av gamla böcker och målningar – utmärkta souvenirer att ta med hem.

Populära flyg till Pisa

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.