Billiga flygbiljetter till Pisa

Om Pisa

Flyg med Expedia till Pisa

När du söker efter flyg till Pisa så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Pisa och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Pisa erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Pisa, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Pisa. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Pisa på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Pisa?
Pisa har bara en flygplats, och den heter Pisa (PSA-Galileo Galilei).
Hur långt från centrala Pisa ligger Pisa (PSA-Galileo Galilei)?
PSA ligger endast en kort taxiresa från livliga Pisa. Väl framme på flygplatsen är du 3 kilometer från stadskärnan.
Kan jag flyga till Pisa?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få veta mer om de senaste reserestriktionerna för Pisa innan din flygresa. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Pisa?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Pisa kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Pisa med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Pisa kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Pisa?
PSA är belägen cirka 3 kilometer från den centrala delen av staden och välkomnar de flesta av alla som reser till Pisa.
Hur många flygbolag flyger till Pisa?
Det finns totalt 18 flygbolag som ansluter Pisa till 74 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Pisa?
Merparten av flygen till Pisa drivs av Ryanair. Den populäraste rutten avgår från London, och Ryanair är det huvudsakliga flygbolaget på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Pisa?
Det går omkring 384 direktflyg till Pisa i veckan, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Pisa från?
Många flygresor till Pisa avgår från London, Sutton eller Ashford.
Hur lång tid tar flyget till Pisa?
Om du reser med flyg till Pisa från London tar resan omkring 2 timmar och 10 minuter. Om du stiger ombord på planet i Sutton kan du planera att vara i luften i uppemot 2 timmar och 19 minuter. Med Ashford som startpunkt ligger Pisa ungefär 2 timmar och 22 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Pisa?
Vi känner alla några personer som på något sätt hittar omöjligt billiga biljetter vart de än ska resa. Kan du gissa hur de gör för att lyckas? De avvaktar inte till sista stund med att boka. Du kan även bredda din sökning och jämföra alternativen. Om ditt resmål har mer än en flygplats kan du kanske hitta bättre erbjudanden genom att boka biljetter till en mindre trafikerad terminal. Till sist bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar ligga på kan du slå till direkt om du väl hittar ett ovanligt bra pris. De finaste erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Pisa?
Beroende på din avreseort kan flyget till Pisa vara lätt avklarat eller ta lite längre tid. Vi har sammanställt en del tips som hjälper dig att komma igång med resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan genomföras helt utan stress, om du bara planerar din packning ordentligt. Först och främst ska du ta med dig ett par extra strumpor, en bra bok och några enkla toalettartiklar, som en hårborste och tandkräm. För det andra bör du spara plats i väskan för en bärbar dator med laddare, viktiga mediciner och kanske ett nackstöd. Till sist måste du komma ihåg att packa med ditt pass, alla resedokument och lite kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla stora flaskor med hårsprej och balsam i dina incheckade väskor. Alla vätskor och geler i behållare större än 100 milliliter kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som fällknivar, och andra farliga objekt, till exempel fyrverkerier och tändstickor, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så avslappnad som möjligt, så ha på dig ventilerande plagg och glöm inte att packa med dig ett extra lager, eftersom det kan bli lite svalt under resans gång. Gå alltid i rymliga skor med plan sula, eftersom fötterna kan bli lite svullna i luften. Lämna klackskorna och vandringskängorna i ditt incheckade bagage.
  • Många resenärer har hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, till följd av långa perioder utan rörelse. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att drabbas av detta. Du kan exempelvis bära kompressionsstrumpor, dricka mycket vatten och röra på benen och fötterna. Gå lite fram och tillbaka i flygets mittgång eller gör några övningar från ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Pisa?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har samlat ihop en lista med bra tips så att du kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan onödiga problem. Sedan bär det av mot Pisa.

  • För det första kommer du behöva visa upp ditt pass och boardingpass för personalen. Ha allt nära tillhands, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Efter detta är det tid för din jacka, ditt bälte, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel hörlurar, att passera igenom röntgenmaskinen. Proceduren går enklare om du gör dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • Under ett kort ögonblick måste du klara av att leva utan digital teknik. Din mobil, din surfplatta och dina övriga elektroniska enheter ska också skannas.
  • Plocka ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa ska normalt skickas genom maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du också måste ta av dina skor och skicka dem genom skannern, så det kan vara bra att ha på dig skor som går snabbt att ta av och på.
  • Flygbolag kan inte tillåta att du har med dig knivar eller andra vassa föremål i ditt handbagage. Om du inte kan vara utan dem under din semester måste du lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Pisa
Destinationens flygplatsPisa
IATA-kod för ankomstflygplatsPSA