Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Playa del Carmen

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Playa del Carmen

Det har aldrig varit enklare att boka flyg till Playa del Carmen. Playa del Carmen är en liten karibisk strandort som är populär bland semesterfirare på jakt efter kristallklart vatten. Att promenera utmed Quinta Avenida (Femte avenyn) i Playa är inte som att gå nedför en stadsgata då den ligger parallellt med den lockande stranden. Vissa semesterfirare har sagt att detta är paradiset! Använd resesökmaskinen på Expedia.se för att jämföra information om flygpriser och specialerbjudanden och gör sedan en bokning.

Playa del Carmen, Cozumel eller Cancun Airport

Playas lilla flygplats erbjuder transport till Cozumel och mayaruinerna, som Chichén Itzá och Palenque. Fler flygbolag erbjuder flyg till Cozumel International Airport, bara 26 km från centrala Playa del Carmen. Du kan även boka ett flyg till Cancún International Airport och ta en buss till Playa del Carmen. Avståndet är ca 55 km från Cancún till Playa del Carmen i Mexiko.

Hitta billiga flyg på Playa del Carmen efter att du jämfört rabatter och erbjudanden här på Expedia. Köp de bästa flygbiljetterna till Playa del Carmen då Expedia tillhandahåller information för att hjälpa dig att boka din drömsemester. Den billiga kostnaden på flyg till Playa del Carmen ger dig mer för pengarna när du är på semester. Köp biljetter till Playa del Carmen för att utnyttja de största rabatterna på Expedia!

Priset för en taxi till Playas hamn är överkomligt. Det går färjor till Playa del Carmen varje timme (förutom mellan kl. 11.00 och 13.00) som tar ca 30 minuter. Du kan ta en taxi från hamnen till hotellet eller skicka ditt bagage med en ”trehjuling”. Det krävs vanligtvis inte en bil för att ta sig runt Playa. Många hyr en scooter eller cykel medan andra föredrar att promenera runt den vackra strandstaden till fots.

Flyg till Playa del Carmen

Det är både spännande och lärorikt att besöka mayaruinerna. Chichén Itzá anses ofta vara ett måste bland mayaruinerna på Yucatánhalvön och är definitivt värt besväret. Chichén Itzá ligger ca tre timmar från Playa del Carmen med bil eller buss. Denna berömda mayapyramid ger dig en fantastisk utsikt över den omkringliggande djungeln. Visst vore det trevligt att åka dit? Köp biljetter på Expedia nu!

Information om flyg till Playa del Carmen

Destinationens flygplats Cancun Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats CUN
Destination Cancun

Populära flyg till Playa del Carmen

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.