Billiga flygbiljetter till Porto Alegre

Förslag på billiga flygresor till Porto Alegre

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 456 kr för enkelflyg och 7 678 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
Turkish Airlines
TAP Portugal
LATAM Airlines Group
Scandinavian Airlines
Delta
TAP Portugal
TAP Portugal
KLM
British Airways

Om Porto Alegre

Flyg med Expedia till Porto Alegre

När du söker efter flyg till Porto Alegre så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Porto Alegre och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Porto Alegre erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Porto Alegre, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Porto Alegre. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Porto Alegre på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Porto Alegre?
Porto Alegre (POA-Salgado Filho Intl.) är den enda flygplatsen du kan resa till nära Porto Alegre.
Hur långt från centrala Porto Alegre ligger Porto Alegre (POA-Salgado Filho Intl.)?
Det är 10 kilometer mellan POA och centrum i Porto Alegre. Gör planer för hur du ska resa från terminalen till stadskärnan innan du ger dig av, så blir det enklare.
Kan jag flyga till Porto Alegre?
Läs våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om att flyga till Porto Alegre. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om karantän krävs efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Porto Alegre?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Porto Alegre kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Porto Alegre med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Porto Alegre kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Porto Alegre?
POA är den enda större flygplatsen i närheten av Porto Alegre. Innan du tar flyget dit kanske du vill ta reda på lite mer om flygplatsen, såsom att den ligger 10 kilometer utanför staden.
Hur många flygbolag flyger till Porto Alegre?
Porto Alegre välkomnar flyg från 6 olika flygbolag, som flyger från 23 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Porto Alegre?
Gol och LATAM Airlines är de som erbjuder flest flygalternativ till Porto Alegre. Ett av de populäraste sätten att resa hit är ombord på ett Gol-flyg från São Paulo.
Hur många direktflyg går det till Porto Alegre?
Att planera en otrolig resa till Porto Alegre är inga problem när det finns 541 direktflyg att välja bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Porto Alegre från?
Många flyg till Porto Alegre avgår från flygplatserna i São Paulo, Centro eller Santo Amaro.
Hur lång tid tar flyget till Porto Alegre?
Om du ska flyga till Porto Alegre från São Paulo tar resan 1 timme och 41 minuter. Om du stiger ombord på planet i Centro kan du förvänta dig att vara i luften i runt 1 timme och 41 minuter. Från Santo Amaro är Porto Alegre ungefär 3 timmar och 3 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Porto Alegre?
Avvakta inte till precis innan avfärden innan du bokar flygresan. Detta tips kan du få höra från flera vana resenärer. Genom att boka i god tid i förväg får du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna brukar vara lägre. Men stanna inte där. Utvidga sökningen och se om destinationen har flera flygplatser. Biljettpriserna kan skilja sig beroende på vilken flygplats du landar på. Kom ihåg att även jämföra priser från olika flygbolag. Till sist ska du vara beredd på att boka omedelbart när du väl har hittat ett fint erbjudande, för priserna kan ändras fort. Med lite förkunskap och en gnutta tur kan du få tag i bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Porto Alegre?
Beroende på var din resa börjar kan ditt flyg till Porto Alegre gå snabbt eller ta betydligt längre tid. Vi har samlat ihop ett par tips som kan vara till hjälp för att börja resan på bästa möjliga vis.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli en stressfri upplevelse, om du bara planerar din packning ordentligt. För det första ska du packa med ett par rena strumpor, en tidning eller två och lite toalettartiklar, såsom en hårborste och handkräm. Härnäst bör du reservera plats i väskan för en surfplatta med laddare, viktiga mediciner och kanske ett nackstöd. Till sist ska du komma ihåg att ta med ditt pass, alla dina resedokument samt lite kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha ett vasst föremål i en ficka i väskan. Brandfarliga eller explosiva artiklar, till exempel tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är ofta så enkel som rätt val av kläder. Genom att klä dig i flera lager är du redo för den växlande temperaturen ombord och du kan hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med stilettklackar och kängor bör du lämna i dina incheckade väskor, även om det normalt är favoritparet. Gå istället i rymliga skor med platt sula, så mår dina fötter som bäst.
  • Ett tillstånd vid namn djup ventrombos, eller DVT, kan vara en risk under långa flygturer. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket bland annat kan bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken genom att resa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Porto Alegre?
Om du är väl förberedd innan du kommer till flygplatsen går din resa till Porto Alegre mycket smidigare. Här följer ett par praktiska tips på hur du passerar säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Säkerhetspersonalen kommer först att försäkra sig om att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du kan gå vidare. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Töm fickorna och lägg av allt som skulle kunna få larmet att gå, exempelvis jackor och bälten. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Alla dina elektronikenheter, som din mobil och surfplatta, måste också gå genom skannern.
  • Har du med dig din favoritparfym? Inga problem. Så länge förpackningen bara rymmer upp till 100 milliliter och du har placerat den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du ta med den i ditt handbagage.
  • Lätta sneakers är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Vandringsskor och andra kraftiga skor granskas ofta separat.
  • Flygbolag tillåter inte att du har med dig vassa eller spetsiga föremål i handbagaget. Om du inte klarar dig utan dem under semestern måste du lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Porto Alegre
Destinationens flygplats
Salgado Filho Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
POA
Destination
Porto Alegre
Flygpris
2 254 kr

Populära flyg till Porto Alegre

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 6 456 kr för enkelflyg och 7 678 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
Delta