Billiga flygbiljetter till Poznan

Förslag på billiga flygresor till Poznan

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 476 kr för enkelflyg och 1 344 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Scandinavian Airlines
LOT-Polish Airlines
KLM
LOT-Polish Airlines
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Scandinavian Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Poznan

Flyg med Expedia till Poznan

När du söker efter flyg till Poznan så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Poznan och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Poznan erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Poznan, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Poznan. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Poznan på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Poznan?
Poznan (POZ-Lawica) är den enda flygplatsen du kan välja i närheten av Poznan.
Hur långt från centrala Poznan ligger POZ?
Poznań-Ławicas flygplats (POZ) ligger nära staden, endast 7 kilometer från centrala Poznan.
Kan jag flyga till Poznan?
Besök våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om flyg till Poznan. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän är ett krav efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Poznan?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Poznan kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Poznan med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Poznan kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Poznan?
POZ är belägen cirka 7 kilometer från centrum och fungerar som ingångsport för de flesta av alla turister på väg till Poznan.
Hur många flygbolag flyger till Poznan?
Sammanlagt finns det 9 olika flygbolag som kopplar samman Poznan med 43 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Poznan?
LOT - Polish Airlines och Sky Express är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder flyg till Poznan. Ett av de vanligaste sätten att ta sig hit är ombord på ett LOT - Polish Airlines-flyg från Goclaw.
Hur många direktflyg går det till Poznan?
Det brukar bli smidigare att resa med flyg till en ny destination om man slipper mellanlandningar. Om du ska åka till Poznan är de goda nyheterna att det går omkring 157 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Poznan från?
Flygen till Poznan från Centrum, Gamla stadskärnan eller Altstadt brukar vara de som är populärast.
Hur lång tid tar flyget till Poznan?
Vilken stad du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Centrum till Poznan brukar resan ta 1 timme och 16 minuter. Ett flyg från Gamla stadskärnan brukar komma fram på 2 timmar och 11 minuter. Om du har Altstadt som startpunkt får du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 15 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Poznan?
Alla har vi stött på sådana lyckostar som på något sätt kan få tag i fantastiskt billiga biljetter vart de än ska resa. Vill du veta hur de lyckas? De dröjer inte till sista stund med att boka. En annan bra metod att hitta kanonerbjudanden kan vara att titta på många olika alternativ. Om resmålet har flera flygplatser kan du undersöka om du kan hitta lägre priser genom att boka biljetter till en mindre använd terminal. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du vet var priserna brukar ligga kan du slå till snabbt när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De allra finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Poznan?
Oavsett avreseort kan ditt flyg gå smidigt, om du bara är väl förberedd. Vi har plockat fram en lista med bra tips som kan hjälpa dig se till att din semester i Poznan börjar på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en problemfri flygresa är god planering. Börja med det viktigaste: pass, resedokument, dina bankkort och alla viktiga mediciner. Därefter ska du ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, såsom en mobil eller en bra bok. Det kan även vara en god idé att packa med dig en laddare, hörlurar och en flygkudde. Slutligen bör du inte glömma att reservera plats i väskan för toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte råkar ha en sax i en ficka i väskan. Explosiva eller brandfarliga produkter, till exempel tändare och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte ha med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets gångar är inte rätt plats för att imponera med dina trendigaste kläder. Välj någonting bekvämt och kom gärna ihåg att ha med dig en tjock tröja, eftersom det ofta blir svalt på längre flygturer. Sköna skor med platt sula är också en bra idé.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos (DVT) skulle kunna uppstå under långa flygresor. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket skulle kunna bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att resa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par ordentliga kompressionsstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Poznan?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen blir din resa till Poznan mycket smidigare. Här har vi sammanställt några praktiska tips på hur du passerar säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Personalen i kontrollen måste först försäkra sig om att du har rätt resedokument och ett giltigt pass innan du får gå vidare. Se till att allt är nära tillhands.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Lägg av allt som kan trigga larmet, exempelvis hörlurar och jackor. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Under en kort stund måste du klara av att leva utan digital teknik. Din surfplatta, din bärbara dator och alla andra elektroniska enheter ska också skannas.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste ofta skannas separat. Varje enskild produkt måste ligga i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett bra val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du går igenom säkerhetskontrollen. Vandringskängor och andra tyngre skor granskas ofta separat.
  • Försök inte ta med dig någonting som är förbjudet ombord på flyget. Om du tänker ha saxar eller andra vassa föremål med dig på semestern måste du lämna dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Poznan
Destinationens flygplatsLawica
IATA-kod för ankomstflygplatsPOZ
DestinationPoznan
Flygpris2 865 kr

Populära flyg till Poznan

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 476 kr för enkelflyg och 1 344 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines