Förslag på billiga flygresor till Pula

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Pula

Flyg till Pula

Vackra Pula vid Adriatiska havet bjuder på en spännande mix av italiensk och kroatisk kultur. Flyg till Pula och njut av stadens rika historia och det bästa Kroatien har att bjuda på av sol och bad. Om du vill boka hotell i Pula har du en rad alternativ att välja mellan. Här finns allt från charmiga budgetalternativ till exklusiva hotell vid strandkanten.

För att ta dig runt i Pula med omgivningar på ett smidigt sätt kan det vara smart att hyra en egen bil. Du kan hyra bil i Pula på någon lokal uthyrningsfirma eller välja att boka en paketresa till Pula där bil ingår.

Det är lätt att hitta billiga flyg till Pula från många svenska destinationer. Man kan till exempel flyga från Stockholm eller Göteborg med ett fåtal stopp på vägen.

Boka flygresa till Pula och känn historiens vingslag

Pula är en perfekt startpunkt för alla som vill ta sig till någon av de många sandstränderna vid Adriatiska havet. Glöm bara inte att planera in någon dags sightseeing i centrala Pula innan du lägger dig på stranden.

I Pulas stadskärna finns en rad intressanta historiska sevärdheter. En av dem är den romerska amfiteatern Pula Arena som är en kroatisk version av Roms Colosseum. Pula Arena byggdes år 27 före Kristus och är ett perfekt turistmål för den historieintresserade.

Pula är också en upplevelse för alla som älskar god mat och cafékultur. Här samlas både turister och kroater för att njuta av sommarkvällarna och det lokala köket. Missa heller inte att promenera på den stora shoppinggatan Giardini där du kan hitta unika plagg som inte finns hos de stora kedjorna.

Flyg till Pula flygplats och ha nära till allt

Pula flygplats ligger ungefär sju kilometer från centrala Pula som lättast nås med buss. Bussarna avgår vanligtvis 30 minuter efter ankomster från flygbolagen Ryanair och Norwegian och busstationen ligger precis utanför terminalbyggnaden.

Du kan köpa din bussbiljett på plats eller via nätet innan din resa. Bussarna stannar mitt i centrala Pula och här kan du även byta till anslutningar mot andra populära resmål som exempelvis Split och Zagreb.

Om du hellre vill hyra bil i Pula går det bra att göra det på flygplatsen. Här finns en rad kända uthyrningsfirmor till ditt förfogande. Med egen bil har du dessutom möjlighet att utforska kusten på egen hand och kanske till och med hitta en alldeles egen strand att slappna av på.

Service på Pula flygplats

Pula flygplats har ett bra utbud av service och matställen. Tillgång till Wi-Fi går att köpa på något av caféerna och här finns också en rad butiker för den shoppingintresserade.

Om du är i behov av extra hjälp på flygplatsen kan det vara bra att höra av sig till din researrangör direkt. Detta eftersom informationen på flygplatsens hemsida är något bristfällig när det gäller flygresor till Pula som kräver extra assistans och annan hjälp. Kontrollera vad som gäller när du köper dina flygbiljetter till Pula.

Information om flyg till Pula

Destinationens flygplats Pula
IATA-kod för ankomstflygplats PUY
Destination Pula

Populära flyg till Pula

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.