Billiga flygbiljetter till Reims

Förslag på billiga flygresor till Reims

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 987 kr för enkelflyg och 510 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air
LOT-Polish Airlines
Wizz Air
KLM
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Lufthansa

Om Reims

Flyg med Expedia till Reims

När du söker efter flyg till Reims så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Reims och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Reims erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Reims, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Reims. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Reims på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Reims?
Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) är den enda flygplatsen du kan välja i Reims.
Kan jag flyga till Reims?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om att flyga till Reims. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän är ett krav efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Reims?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Reims kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Reims med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Reims kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Reims?
Reims välkomnar flyg från 108 flygbolag, som flyger från minst 283 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Reims?
Air France och easyJet är de ledande flygbolagen som kan erbjuda flyg till Reims. En hel del resenärer väljer att flyga från Collobrieres, och Air France har det bredaste utbudet på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Reims?
Det går ungefär 6 054 direktflyg till Reims varje vecka, så du kan vara på plats innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Reims från?
De populäraste flygen till Reims avgår från flygplatser i Gamla stadskärnan, Saint-Jean och Saint-Antoine.
Hur lång tid tar flyget till Reims?
Om du ska flyga från Gamla stadskärnan är du i luften 2 timmar och 15 minuter innan du anländer till Reims. Från Saint-Jean tar resan omkring 1 timme och 27 minuter, medan restiden från Saint-Antoine är 1 timme och 28 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Reims?
Avvakta inte till sista stund innan du bokar dina biljetter. Det tipset har du nog fått höra från många vana resenärer. Om du bokar i god tid har du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna är ofta lägre. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om resmålet i fråga har flera flygplatser. Flygpriserna kan skilja sig beroende på vilken flygplats du landar på. Kom även ihåg att jämföra priser från flera olika flygbolag. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om var priserna brukar ligga kan du slå till omedelbart när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De allra finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Reims?
Om du inte är förberedd kan en flygresa verka besvärlig, men ta det lugnt. Följ bara de här tipsen, så kan du börja din semester i Reims utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan genomföras helt utan stress, om du bara planerar din packning ordentligt. Först och främst kommer du behöva ett par extra strumpor, en tidning eller två och några toalettartiklar, såsom en hårborste och handkräm. Härnäst bör du lämna plats i väskan för din mobil med laddare, mediciner du behöver och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Slutligen måste du komma ihåg att ta med ditt pass, dina resedokument och pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha ett vasst föremål någonstans i din väska. Explosiva eller brandfarliga artiklar, till exempel tändstickor och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Mittgången på flyget är inte rätt ställe för att briljera med dina moderiktigaste kläder. Välj någonting bekvämt och lägg på minnet att packa ner en extra tröja, eftersom det ofta blir lite kyligt på långa flygturer. Sköna skor utan klackar är också att rekommendera.
  • Utdragna perioder av stillasittande skulle kunna orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är ett tillstånd som ibland drabbar en del passagerare på långa flygresor. De goda nyheterna är att du kan minska risken för detta genom att bibehålla en bra vätskenivå, regelbundet resa dig upp för att gå ett par steg i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Reims?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har förberett en lista med praktiska tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan problem. Nästa stopp är Reims.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal måste först verifiera att du har rätt resedokument och ett giltigt pass innan du kan fortsätta igenom. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Härnäst ska du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt tar du av dig allt som skulle kunna trigga larmet. Saker som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste skannas av maskinen.
  • Dina elektroniska enheter, såsom surfplattor och bärbara datorer, måste också skannas. Men oroa dig inte. Du är snart online igen.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste vanligtvis skickas genom maskinen separat. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett praktiskt val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du tar dig igenom säkerhetskontrollen. Stövlar och andra kraftiga skor skannas ofta separat.
  • Försök inte ta med dig någonting som är förbjudet på flyget. Om du har några vassa eller spetsiga föremål med dig på resan är du tvungen att lämna dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Reims
Destinationens flygplatsRoissy-Charles de Gaulle
IATA-kod för ankomstflygplatsCDG
DestinationParis
Flygpris1 733 kr