Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Roskilde

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Roskilde

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Roskilde

Flyg till Roskilde

När du reser med flyg till Roskilde landar du efter en kort tur i staden som har blivit världskänd för sin musikfestival, men som också har en spännande historia som har gett upphov till flera intressanta sevärdheter. Oavsett anledningen till ditt besök tar du dig snabbt och enkelt hit med de billiga flyg till Roskilde som avgår från Sverige. Tänker du stanna några dagar kan du även boka en paketresa till Roskilde med både flyg och boende.

Flygresor till Roskilde avgår från Arlanda i Stockholm och planen landar på Köpenhamns flygplats Kastrup. Roskilde ligger bara cirka 3 mil väster om Köpenhamn och det finns goda kommunikationer mellan städerna, så det är lätt att nå ditt boende i Roskilde.

Väl på plats väntar sedan en riktigt trevlig vistelse i denna vackra stad. Passa gärna på att se den berömda medeltida domkyrkan och det spännande vikingaskeppsmuseet. Andra trevliga sevärdheter är Roskilde Museum och Roskilde Miniby som är en liten modell av staden som den såg ut år 1400.

Flyg från Stockholm Arlanda Airport

Du kan enkelt boka flygbiljetter till Roskilde med avfärd från Stockholm Arlanda Airport, ofta med avgång från Terminal 5. Medan du väntar på Arlanda kan du passa på att ta en bit mat före eller efter säkerhetskontrollen, shoppa i någon av flygplatsens alla butiker eller koppla upp dig mot det trådlösa nätverket. Om du har anlänt till Stockholm med tåg kan du från Stockholm central ta expresståg till Arlanda med en restid på cirka 20 minuter.

Flyg till Köpenhamns flygplats, Kastrup

När du ska resa med flyg till Roskilde är det enklast att välja att landa på Köpenhamns flygplats Kastrup. Denna flygplats är ett mycket bra alternativ eftersom många direktflyg går hit regelbundet från Sverige och andra länder. Med direktflyg från Arlanda till Köpenhamn tar flygresan ungefär en timme.

När du anländer till Kastrup väntar dig över hundra butiker och är du hungrig har du ett flertal restauranger, snabbmatsställen, pubar och kaféer att välja bland. Reser du första klass eller business class kan avgiften för tillträde till flygplatsens lounge ibland ingå i biljettpriset. Avståndet från Köpenhamn till Roskilde är som tidigare nämnts endast 3 mil och det går enkelt att färdas med pendeltåg och regionaltåg som regelbundet avgår mellan städerna. Tar du bil från flygplatsen i Köpenhamn är du framme på 30–40 minuter och huvuddelen av sträckan körs på väg 21 som har skyltning mot Roskilde.

Flyg till Köpenhamns flygplats, Roskilde

Enstaka flyg landar på Köpenhamns flygplats, Roskilde, som är det officiella namnet på stadens egen flygplats. Flygplatsen ligger bara 8 kilometer söder om staden. För vidare transport från flygplatsen kan du välja att färdas med buss, tåg, taxi eller boka hyrbil i Roskilde. För att ta buss går du knappt 2 kilometer från flygplatsen till hållplatsen vid Lufthavnsvej för vidare resa in mot centrum. Väljer du att åka taxi eller bil från flygplatsen färdas du norrut längs med Køgevej och når staden inom cirka 15 minuter.

Recensioner från verifierade kunder

Dec 31, 2019

Visste ej att det fanns wifi och eluttag ombord. Finns det på alla plan eller bara vissa? Hade gärna även sett någon typ av kostnadsfri förfriskning när man flyger mellan Köpenhamn och London eller tvärtom. Te/kaffe och någon liten kaka eller fruktbar hade räckt! Bra att kunna hämta sitt boardingcard i förväg på nätet eller i mobilen, då slipper man köa på flygplatsen om man ej har bagage att checka in.

Dec 22, 2019

Nej, allt var bra...

Sep 17, 2019

Om du har en economy-biljett (inom Europa) så kostar allting förutom kaffe/te. Känns lite snålt

Aug 5, 2019

Bra

Nov 14, 2018

Liten plats för benen

Oct 8, 2018

Jag fortsätter med ER

Oct 1, 2018

Mycket bra hjälp vid incheckningen.

Sep 2, 2018

Handfaten i toaletterna behöver rensas. De fylls snabbt med vatten.