Billiga flygbiljetter till Roskilde

Förslag på billiga flygresor till Roskilde

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 807 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
easyJet
easyJet
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd

Om Roskilde

Flyg med Expedia till Roskilde

När du söker efter flyg till Roskilde så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Roskilde och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Roskilde erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Roskilde, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Roskilde. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Roskilde på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Roskilde?
Roskilde har bara en enda flygplats, och den heter Köpenhamn (RKE-Roskilde).
Hur långt från centrala Roskilde ligger Köpenhamn (RKE-Roskilde)?
RKE ligger nära hjärtat av staden, bara 6 kilometer från centrum i Roskilde.
Kan jag flyga till Roskilde?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om att flyga till Roskilde. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän är ett krav när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Roskilde?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Roskilde kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Roskilde med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Roskilde kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Roskilde?
Turister som ska flyga till Roskilde kan stiga av flyget på en av stadens två större flygplatser. CPH ligger 35 kilometer från den centrala delen av staden, medan RKE är belägen omkring 6 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Roskilde?
Roskilde välkomnar flyg från 53 flygbolag, som flyger från 130 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Roskilde?
British Airways och SAS är två av de största flygbolagen med flyg till Roskilde. En mängd resenärer väljer att flyga från London, och det är British Airways som har störst utbud på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Roskilde?
Att planera en otrolig resa till Roskilde är lätt när det finns 2 072 direktflyg att välja och vraka bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Roskilde från?
Flygresor till Roskilde från Oslo, Gamla stadskärnan och Centrum är de som har störst efterfrågan.
Hur lång tid tar flyget till Roskilde?
Om du ska flyga till Roskilde från Oslo tar resan cirka 1 timme och 10 minuter. Om du stiger ombord på planet i Gamla stadskärnan kan du förvänta dig att vara i luften i 2 timmar och 14 minuter. Med Centrum som startpunkt är Roskilde 2 timmar och 57 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Roskilde?
Vi har alla stött på sådana lyckostar som på något sätt hittar otroligt billiga biljetter vart de än ska resa. Skulle du vilja veta hur de gör för att lyckas? De dröjer inte till sista stund innan de bokar. Men nöj dig inte med det. Se dig omkring och se om resmålet har flera flygplatser. Biljettpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Glöm inte heller att jämföra alternativ från olika flygbolag. Slutligen bör du vara beredd på att boka med en gång när du väl har hittat ett bra erbjudande, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förberedelse och kanske lite tur går det att få tag i ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Roskilde?
Vi har samlat all information som behövs för att resan ska gå så enkelt som möjligt. Följ bara våra tips så tar du dig snabbt igenom säkerhetskontrollerna och kan börja utforska resten av Roskilde.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en stressfri flygtur är att planera ordentligt i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: passet, alla dina resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Därefter ska du ta med dig saker som kan få tiden att gå fortare, till exempel en dator eller en god bok. Det kan även vara smart att packa ner en laddare, ett par hörlurar och ett nackstöd. Sist men inte minst bör du inte glömma att lämna plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Vad som betraktas som otillåtna föremål kan skilja sig från ett flygbolag till ett annat, men normalt gäller regeln att ingenting brandfarligt, explosivt eller vasst tillåts. Här ingår till exempel knivar, saxar, bränsle och blekmedel. Idrottsutrustning som pilbågar och pilar eller andra objekt som skulle kunna skada de övriga passagerarna, såsom ammunition och pepparsprej, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets gångar är inte rätt plats för att imponera med dina nya och trendiga kläder. Klä dig bekvämt och glöm inte att packa med dig en mysig tröja, eftersom det ofta blir lite svalt i kabinen. Heltäckande skor utan klackar kan också rekommenderas.
  • Utdragna perioder utan rörelse kan orsaka djup ventrombos, eller DVT, vilket är någonting som då och då drabbar vissa passagerare på långa flygturer. Den goda nyheten är att du kan minska risken genom att bibehålla en bra vätskenivå, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Roskilde?
Nyckeln är att vara förberedd innan du anländer till flygplatsen. På så sätt kan du slå dig ned på ditt flyg till Roskilde utan fördröjningar. Följ tipsen nedan för att inleda din semester på rätt sätt.

  • Se till att du har ditt pass och dina resedokument inom räckhåll. De är det första du kommer att frågas om i kontrollen.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Lägg av allt som kan trigga larmet, till exempel skärp och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Dina elektronikenheter, såsom mobiler och surfplattor, måste också inspekteras. Men du behöver inte oroa dig. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Ska du resa med din nya parfym eller handkräm? Inga problem. Så länge behållaren rymmer max 100 milliliter och du förvarar den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse kan du ta med den ombord.
  • Det är möjligt att du även måste ta av dina skor och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara en god idé att bära skor som går snabbt att ta av och på.
  • Saxar och andra vassa föremål får inte tas med ombord. De kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen, så kom ihåg att lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Roskilde
Destinationens flygplatsKastrup
IATA-kod för ankomstflygplatsCPH
DestinationKöpenhamn
Flygpris1 250 kr

Populära flyg till Roskilde

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 807 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd