Billiga flygbiljetter till Saint-Malo

Förslag på billiga flygresor till Saint-Malo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 780 kr för enkelflyg och 1 794 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air France
Lufthansa
Air France
Air France

Om Saint-Malo

Flyg med Expedia till Saint-Malo

När du söker efter flyg till Saint-Malo så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Saint-Malo och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Saint-Malo erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Saint-Malo, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Saint-Malo. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Saint-Malo på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Saint-Malo?
Saint-Malo har en enda flygplats, Dinard (DNR-Dinard - Pleurtuit - Saint-Malo).
Hur långt från centrala Saint-Malo ligger Dinard--Pleurtuit--Saint-Malo flygplats (DNR)?
Dinard–Pleurtuit–Saint-Malo flygplats (DNR) har ett praktiskt läge nära stadskärnan, bara 8 kilometer från centrum i Saint-Malo.
Kan jag flyga till Saint-Malo?
Gör din flygresa till Saint-Malo smidig genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad på aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste officiella hälsoråden.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Saint-Malo?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Saint-Malo kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Saint-Malo med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Saint-Malo kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Saint-Malo?
Om du reser med flyg till Saint-Malo kommer du förmodligen landa på RNS, 70 kilometer utanför centrum. Dinard (DNR-Dinard - Pleurtuit - Saint-Malo), som ligger omkring 8 kilometer från stadskärnan, är den andra stora flygplatsen i området.
Hur många flygbolag flyger till Saint-Malo?
Saint-Malo hanterar flyg från 5 olika flygbolag, som flyger från minst 13 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Saint-Malo?
Air France och easyJet är två av de ledande flygbolagen som flyger till Saint-Malo. En mängd resenärer väljer att flyga från Grand Lyon, och det är Air France som har störst utbud på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Saint-Malo?
Det blir så mycket smidigare att flyga till ett nytt resmål om man inte behöver tänka på mellanlandningar. Om du ska ta dig till Saint-Malo kan du känna dig trygg över att det går ungefär 69 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Saint-Malo från?
Många som reser med flyg till Saint-Malo hoppar på planet från en flygplats i Beaujolais, Sjätte arrondissementet eller Femte arrondissementet.
Hur lång tid tar flyget till Saint-Malo?
Om du flyger till Saint-Malo från Beaujolais tar resan cirka 1 timme och 20 minuter. Om du stiger på planet i Sjätte arrondissementet bör du förvänta dig att vara i luften i runt 1 timme och 26 minuter. Med Femte arrondissementet som startpunkt är Saint-Malo ungefär 1 timme och 26 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Saint-Malo?
Vänta inte till sista stund innan du bokar dina biljetter. Det tipset har du kanske fått höra från ett flertal vana resenärer. När du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna är ofta lägre. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om din destination har mer än en flygplats. Flygpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom även ihåg att jämföra priser från flera olika flygbolag. Sist men inte minst bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar vara kan du slå till med en gång när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De finaste erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Saint-Malo?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en flygresa kännas som en utmaning, men du kan ta det lugnt. Följ bara de här tipsen, så kan du börja din resa till Saint-Malo utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan genomföras helt utan stress, om du planerar din packning på rätt sätt. För det första kommer du behöva ett par extra strumpor, en tidning eller två och lite toalettartiklar, till exempel en hårborste och läppbalsam. Härnäst bör du spara plats i väskan för en bärbar dator med laddare, viktiga mediciner och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Sist men inte minst ska du komma ihåg att ta med ditt pass, dina resedokument och lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla fulla flaskor med schampo och balsam i väskorna du checkar in. Alla vätskor och geler i mängder på över 100 milliliter kommer att omhändertas. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och brandfarliga eller explosiva objekt, till exempel fyrverkerier och tändstickor, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte rätt plats för att briljera med dina moderiktigaste kläder. Ta på dig någonting bekvämt och kom gärna ihåg att packa med dig en mysig tröja, eftersom det ofta blir svalt i kabinen. Heltäckande skor med platt sula är också en bra idé.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, till viss del på grund av längre perioder utan rörelse. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att råka ut för detta. Du kan bland annat ta på dig stödstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller gör några övningar från ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Saint-Malo?
Var förberedd – det är inte svårare än så. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips så att du enklare kan passera igenom säkerhetskontrollerna utan onödiga problem. Sedan är det full fart mot Saint-Malo.

  • Ha ditt pass och dina resedokument inom räckhåll. De är vad du kommer att frågas om först i säkerhetskontrollen.
  • Efter detta är det dags för din jacka, ditt bälte, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt och hörlurar, att åka genom röntgenmaskinen. Hela proceduren går smidigare om du förbereder dig medan du väntar på din tur i kön.
  • En kort stund måste du leva utan digital teknologi. Din surfplatta, din bärbara dator och dina övriga elektroniska enheter ska också gå genom skannern.
  • Schampo, parfym och andra vätskor eller geler som du vill flyga med måste ligga i behållare som rymmer max 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gympaskor är ett bra val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Vandringsskor och andra tyngre skor inspekteras ofta separat.
  • Vassa och spetsiga föremål kan inte tas med ombord på flyget. De kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen, så kom ihåg att packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Populära flyg till Saint-Malo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 780 kr för enkelflyg och 1 794 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Lufthansa