Billiga flygbiljetter till Saint-Tropez

Om Saint-Tropez

Flyg med Expedia till Saint-Tropez

När du söker efter flyg till Saint-Tropez så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Saint-Tropez och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Saint-Tropez erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Saint-Tropez, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Saint-Tropez. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Saint-Tropez på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Saint-Tropez?
Toulon (TLN-Toulon - Hyeres) är den enda flygplatsen du kan välja nära Saint-Tropez.
Hur långt från centrala Saint-Tropez ligger TLN?
Färden mellan Toulon (TLN-Toulon - Hyeres) och centrala Saint-Tropez kan ta ganska lång tid. Du måste ta dig cirka 45 kilometer från flygplatsen innan du kan lägga av bagaget på ditt boende i stadskärnan.
Kan jag flyga till Saint-Tropez?
Gör din flygresa till Saint-Tropez enkel och lätt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig uppdaterad på reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Saint-Tropez?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Saint-Tropez kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Saint-Tropez med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Saint-Tropez kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Saint-Tropez?
Eftersom det bara finns en större flygplats som välkomnar turister på väg till Saint-Tropez, blir det lätt att ta reda på vilket flyg som passar bäst. Du kommer att anlända till Toulon (TLN-Toulon - Hyeres), som är belägen 45 kilometer utanför stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Saint-Tropez?
Sammanlagt finns det 5 flygbolag som kopplar samman Saint-Tropez med 6 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Saint-Tropez?
Transavia France och easyJet är de största flygbolagen som flyger till Saint-Tropez. Ett av de vanligaste sätten att resa hit är ombord på ett Transavia France-flyg från 15:e arrondissement.
Hur många direktflyg går det till Saint-Tropez?
Det blir så mycket smidigare att resa med flyg till ett nytt resmål om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du reser till Saint-Tropez kan du känna dig trygg över att det går omkring 38 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Saint-Tropez från?
Många som flyger till Saint-Tropez hoppar på planet i 14:e arrondissement, 15:e arrondissement eller 13:e arrondissement.
Hur lång tid tar flyget till Saint-Tropez?
Var du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från 14:e arrondissement till Saint-Tropez brukar resan ta 1 timme och 35 minuter. Flyg från 15:e arrondissement brukar komma fram på 1 timme och 35 minuter. Om du har 13:e arrondissement som avreseort kan du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 35 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Saint-Tropez?
Många erfarna resenärer vet att man inte ska vänta till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är vanligtvis som högst strax innan avgångsdatumet. En annan bra metod att hitta specialerbjudanden är att jämföra många olika alternativ. Om destinationen har flera flygplatser skulle du kunna undersöka om du kan hitta lägre priser genom att flyga till en mindre använd terminal. Slutligen ska du vara beredd på att boka med en gång när du väl har hittat ett fint erbjudande, för priserna kan ändras fort. Med lite förkunskap och en gnutta tur går det att få tag i det perfekta flygpriset!
Hur tar man sig igenom flygresan till Saint-Tropez?
Vi har samlat all information du behöver för att din flygresa ska gå så smidigt som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka allt vad Saint-Tropez har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är att planera ordentligt i förväg. Börja med det viktigaste: passet, dina resedokument, dina bankkort och alla viktiga mediciner. Utöver detta ska du koma ihåg att ta med dig sådant som får tiden att gå fortare, såsom elektronik eller en god bok. Det kan även vara smart att packa ner din laddare, öronproppar och ett uppblåsbart nackstöd. Sist men inte minst bör du komma ihåg att lämna plats i väskan för toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har ett vasst föremål som gömmer sig någonstans i din väska. Explosiva eller brandfarliga produkter, såsom tändstickor och aerosolburkar, är också förbjudna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att ha det bekvämt bör vara det allra viktigaste när du avgör hur du ska klä dig under resan. Fundera även på vad du ska ha för skor, eftersom det kan hända att fötterna blir lite svullna under resans gång. Rymliga skor med plan sula är vanligtvis det bästa alternativet.
  • Tillståndet djup ventrombos, eller DVT, skulle kunna uppstå under längre flygresor. Det innebär att blodproppar bildas, oftast i benen, vilket bland annat kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken genom att ställa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Saint-Tropez?
Nyckeln är att vara väl förberedd redan innan du anländer till flygplatsen. På så sätt blir det lättare att stiga ombord på ditt flyg till Saint-Tropez utan onödiga dröjsmål. Följ tipsen nedan för att inleda semestern på bästa möjliga vis.

  • Kom ihåg att ha ditt pass och dina resedokument redo. De är vad du kommer att frågas om först under kontrollen.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Lägg av allt som kan få larmet att gå, exempelvis hörlurar och jackor. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Elektronikenheter, till exempel mobiler och surfplattor, måste också inspekteras. Men ta det lugnt. Du är snart online igen.
  • Ska du resa med din favoritparfym? Det går fint. Om förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du har placerat den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du lov att ta med den på flyget.
  • Om du tänker igenom ditt val av skor kan du kanske spara några minuter. Vandringsskor och andra tunga skor måste ofta granskas separat, medan detta vanligtvis inte gäller för lättare sneakers.
  • Flygbolagen tillåter inte att du tar med dig saxar eller andra vassa föremål ombord på flyget. Om du inte klarar dig utan dem på semestern måste du packa ner dem säkert i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Saint-Tropez
Destinationens flygplatsSaint-Tropez
IATA-kod för ankomstflygplatsTLN