Billiga flygbiljetter till Samsø

Förslag på billiga flygresor till Samsø

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 848 kr för enkelflyg och 1 347 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation

Om Samsø

Flyg med Expedia till Samsø

När du söker efter flyg till Samsø så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Samsø och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Samsø erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Samsø, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Samsø. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Samsø på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Samsø?
Om du anländer med flyg behöver du inte tänka någon längre stund på vilken flygplats du ska välja. Samsø har bara en, Aarhus (AAR).
Hur långt från centrala Samsø ligger AAR?
Åkturen från Aarhus (AAR) till centrum i Samsø kan ta ganska lång tid. Du behöver ta dig omkring 50 kilometer från terminalen innan du är framme på ditt hotell i stadskärnan.
Kan jag flyga till Samsø?
Gör flygresan till Samsø smidig genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad på gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Samsø?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Samsø kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Samsø med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Samsø kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Samsø?
AAR är den huvudsakliga flygplatsen i närheten av Samsø. Innan du tar flyget dit kanske du vill lära dig mer om flygplatsen, till exempel att den ligger 50 kilometer utanför stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Samsø?
Totalt finns det 5 olika flygbolag som ansluter Samsø till 11 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Samsø?
Flygen till Samsø drivs vanligen av SAS. Merparten av flygresorna hit har Holmen som avreseort, och det är SAS som är det populäraste flygbolaget på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Samsø?
Att planera en härlig resa till Samsø är inga problem när det finns 52 direktflyg att välja och vraka bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Samsø från?
Flyg till Samsø från Holmen, Kødbyen och Sydhavnen är de som har störst efterfrågan.
Hur lång tid tar flyget till Samsø?
Om du ska flyga från Holmen är du i luften 37 minuter innan du landar i Samsø. Från flygplatsen i Kødbyen tar resan omkring 37 minuter, medan restiden från Sydhavnen är 37 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Samsø?
Dröj inte till sista stund med att boka flygbiljetterna. Det tipset har du kanske fått höra från flera vana resenärer. Om du bokar lång tid i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna är ofta lägre. Du kan även utvidga sökningen och jämföra alternativen. Om resmålet har mer än en flygplats skulle du kunna hitta bättre erbjudanden genom att flyga till en flygplats som ligger lite längre bort. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du har bra koll på vad priserna brukar vara kan du slå till med en gång om du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De allra bästa erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Samsø?
Oavsett var du stiger ombord kan din flygresa genomföras på ett bekvämt sätt, om du bara är förberedd. Vi har tagit fram en lista med praktiska tips som kan hjälpa dig se till att semestern i Samsø inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en bekymmersfri flygtur är att planera ordentligt i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: ditt pass, alla dina resedokument, dina bankkort och viktiga mediciner. Utöver detta bör du komma ihåg att ta med dig saker som håller dig sysselsatt, såsom en dator eller en god bok. Det kan även vara smart att packa med dig laddare, hörlurar och en uppblåsbar flygkudde. Slutligen ska du komma ihåg att spara plats i väskan för några toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla större flaskor med balsam och hårgelé i dina incheckade väskor. Alla vätskor och geler i behållare större än 100 milliliter kommer att omhändertas. Vassa eller spetsiga föremål, som arméknivar, och farliga objekt, till exempel tändare och bränsle, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så avslappnad som möjligt, så välj att klä dig i ventilerande plagg och lägg på minnet att packa med en tjock tröja, för om det skulle bli kallt på längre flygresor. Gå alltid i rymliga skor med plan sula, eftersom dina fötter kan svullna lite under flygturen. Lämna dina stilettklackar och tunga kängor i dina incheckade väskor.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos (DVT) kan uppstå under långa flygresor. Det innebär att blodproppar bildas, oftast i benen, vilket bland annat kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att sträcka på benen och gå fram och tillbaka i gången. Ett par stödstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Samsø?
Hemligheten är att ha planerat allt ordentligt i förväg, innan du är framme på flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan stiga ombord på ditt flyg till Samsø snabbt och lätt. Följ våra tips för att börja semestern på rätt sätt.

  • Först och främst måste du visa upp ditt pass och boardingpass för flygplatsens säkerhetspersonal. Försäkra dig om att du har allt nära tillhands, så att du slipper leta.
  • Härnäst måste både du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt tar du av dig allt som sannolikt skulle aktivera larmet. Föremål som skärp, jackor och hörlurar måste gå igenom maskinen.
  • Under ett kort ögonblick måste du klara av att leva utan digital teknik. Din surfplatta, din bärbara dator och dina övriga elektroniska enheter ska också passera genom skannern.
  • Packa upp alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa ska normalt skickas genom maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett bra val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du tar dig igenom säkerhetskontrollen. Kängor och andra tyngre skor inspekteras ofta separat.
  • Flygbolagen tillåter inte att du tar med dig knivar eller andra vassa föremål ombord på flyget. Om du inte klarar dig utan dem på semestern måste du lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Samsø
Destinationens flygplatsAarhus
IATA-kod för ankomstflygplatsAAR
DestinationAarhus
Flygpris1 347 kr

Populära flyg till Samsø

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 848 kr för enkelflyg och 1 347 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation