Billiga flygbiljetter till San Diego

Förslag på billiga flygresor till San Diego

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 119 kr för enkelflyg och 5 668 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa
Finnair
Iberia
Delta
Lufthansa
KLM
Virgin Atlantic
Delta
Air France

Flyg till San Diego

San Diego är en av Kaliforniens största städer och ligger i sydvästra USA vid kusten av Stilla havet. Staden ligger runt 20 mil från Los Angeles, nära gränsen till Mexiko. En flygresa till San Diego från Sverige tar omkring sjutton timmar och mellanlandar vanligtvis minst en gång på vägen.

Upptäck södra Kalifornien med flyg till San Diego

San Diego är den näst största staden i Kalifornien. Klimatet är relativt jämnt året runt, och staden erbjuder bland annat långa stränder och en härlig hamn. San Diegos urbefolkning kallas för kumeyaay, och på många platser i staden och dess omnejd kan du besöka deras reservat och lära dig mer om folkets kulturarv. Staden är populär bland turister från hela världen, och här finns många aktiviteter och sevärdheter. Bland de mest populära är San Diego Zoo och många historiska platser.

Från flyget till hotellet

Flygplatsen i San Diego är en av Nordamerikas största, och här finns otaliga butiker, barer och restauranger. Vill du ta allmän transport in till staden finns det flera alternativ att välja mellan. Du kan till exempel ta flygplatsens egna minibussar, men det går även andra bussar in till staden och till flera av de större hotellen. Med buss tar resan omkring en halvtimme, beroende på var du bor. Eftersom flygplatsen ligger nära staden finns det till och med cykel- och gångvägar du kan ta, och dessa används ofta av de som jobbar på flygplatsen.

Du kan boka billiga flyg till San Diego som en del av en paketresa. En paketresa till San Diego innebär att du bokar flyg och hotellrum på samma gång. Det är något smidigare än att leta efter hotell och flygresor till San Diego separat, och dessutom kan det vara billigare att resa på det viset. Om du är intresserad av biluthyrning i San Diego kan du även lägga till en hyrbil i paketet. Du kan då hämta upp hyrbilen vid flygplatsen och köra rakt till ditt hotell i San Diego, utan att behöva släpa dina väskor på allmän transport. San Diego International Airport ligger runt tio minuter från staden med bil.

Staden vid havet

San Diego har ett vackert läge vid kusten, och närheten till havet gör också att det alltid finns något att göra. När vädret är varmt kan du hyra jetski eller kanot om du tycker om energiska aktiviteter. Från staden kan du också ta färjeturer – både längre sträckor och kortare turer som ger dig chansen att se San Diegos hamn från vattnet. Gör ett besök till San Diego Maritime Museum om du vill lära dig lite mer om stadens sjöfartshistoria.

Besök två länder på en resa

När du bokar flygbiljetter till San Diego har du möjlighet att besöka två länder på en resa. Staden ligger nära gränsen till Mexiko, och området Baja är särskilt populärt för dagsutflykter. Här finns milslånga stränder och autentisk mexikansk mat. Du kan så klart också resa lite längre och se mer av vad Mexiko har att erbjuda innan du återvänder till San Diego. Själva staden har tydliga influenser från Mexiko och Sydamerika, särskilt när det gäller maten, så du behöver inte ta dig över gränsen för att hitta god mexikansk mat.

Populära flyg till San Diego

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 119 kr för enkelflyg och 5 668 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa