Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till San Juan

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till San Juan

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om San Juan

Flyg till San Juan

San Juan är den äldsta staden på USA:s territorium och en av de största naturliga hamnarna i Karibien. Låt Expedia.se hjälpa dig att hitta enastående erbjudanden på flygbiljetter till San Juan. San Juan är huvudstaden i Puerto Rico och den näst största hamnen i området samt det största processcentret på ön. Med museer, historiska sevärdheter, ett livligt nattliv och utmärkta restauranger är det ett underbart och livligt ställe att besöka. Som besökare får du inte missa det spanska fortet El Castillo de San Cristobal som byggdes för att skydda staden mot angrepp från land samt guvernörens officiella bostad Palacio De Santa Catalina. Huset byggdes mellan 1533 och 1540 för att skydda hamnen och är den äldsta förvaltningsbyggnaden i Amerika som fortfarande används. Vill du uppleva mer kultur kan du gå på teater eller opera på Centro de Bellas Artes. Med Expedia.se är du bara några knapptryck från att lapa sol i ett karibiskt paradis.

Bästa säsongen för flygresor till San Juan

Det bästa vädret hittar du under vintersäsongen. Då kommer många turister som vill fly det kalla vädret hemma till San Juan. På våren är temperaturen något mildare och turistströmmen mindre. Planera in ditt besök mellan vintermånaderna och regnperiodens början, dvs. från runt mitten av april till juni. San Juan är ett ställe som du kommer att njuta av oavsett när på året du kommer. Med Expedia.se vet du att du alltid får det bästa priset på flygbiljetterna till San Juan året om.

Information om flygplatser, terminaler och transfer

Luis Muñoz Marín International Airport (IATA: SJU, ICAO: TJSJ, FAA LID: SJU) är den mest trafikerade i hela Karibien. Flygplatsen har en huvudterminal med fyra gate-områden samt en separat terminal med ett gate-område. SJU är formad som en halvcirkel, vilket gör det lätt att hitta på flygplatsområdet. Vid American Airlines terminal finns skönhetssalonger och restauranger samt några mindre butiker. Det största flygbolaget som trafikerar Karibien är American Eagle, som har SJU som huvudflygplats, vilket gör det till ett praktiskt ställe att landa på inför vidare resor till andra öar. Bara några steg från American Airlines disk ligger Best Western i San Juan med ett business center som har allt du behöver. Det finns taxi, limousine, hotelltransfer och dörr-till-dörr-transporter direkt från flygplatsen till din destination.

Information om flyg till

Destinationens flygplats San Juan
IATA-kod för ankomstflygplats SJU