Billiga flygbiljetter till San Marino

Om San Marino

Flyg med Expedia till San Marino

När du söker efter flyg till San Marino så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till San Marino och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till San Marino erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till San Marino, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till San Marino. När du bokar inrikes eller internationella flyg till San Marino på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i San Marino?
Om du ska resa med flyg behöver du inte lista ut vilken flygplats som passar bäst. San Marino har bara en, och den heter Rimini (RMI-Federico Fellini Intl.).
Hur långt från centrala San Marino ligger RMI?
Det är omkring 17 kilometer från Rimini (RMI-Federico Fellini Intl.) till centrum i San Marino. Planera hur du ska ta dig från flygplatsen till stadskärnan innan du ger dig av, så går färden lättare.
Kan jag flyga till San Marino?
Gör flygresan till San Marino så smidig som möjligt genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är det bästa sättet att hålla dig informerad om reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till San Marino?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till San Marino kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till San Marino med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till San Marino kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till San Marino?
RMI är belägen omkring 17 kilometer från stadskärnan och fungerar som ingångsport för majoriteten av alla turister på väg till San Marino.
Hur många flygbolag flyger till San Marino?
Det finns 4 flygbolag som flyger till San Marino, från minst 10 flygplatser över hela världen, så ditt nästa äventyr är bara några klick bort.
Vilka flygbolag flyger till San Marino?
Flygen till San Marino flygs ofta av Ryanair. Merparten av flygresorna hit avgår från Ferencváros, och det är Ryanair som är det populäraste flygbolaget på sträckan.
Hur många direktflyg går det till San Marino?
Det blir mycket smidigare att resa med flyg till en ny destination om man slipper mellanlandningar. Om du reser till San Marino är de goda nyheterna att det vanligtvis går 26 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till San Marino från?
Många av de populäraste flygresorna till San Marino avgår från Terézváros, Ferencváros eller Újlipótváros.
Hur lång tid tar flyget till San Marino?
Om du flyger från Terézváros är du i luften uppemot 1 timme och 30 minuter innan du landar i San Marino. Från Ferencváros tar flyget 1 timme och 30 minuter, medan flygtiden från Újlipótváros är ungefär 1 timme och 30 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till San Marino?
Alla har vi stött på sådana lyckostar som på något sätt kan hitta extremt billiga biljetter vart de än åker. Skulle du vilja veta hur de lyckas? De dröjer inte till sista stund innan de bokar. Ett annat bra sätt att hitta fina erbjudanden kan vara att jämföra många olika alternativ. Om ditt resmål har flera flygplatser kan du ta reda på vad det kostar att boka biljetter till en mindre använd terminal. Slutligen kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka direkt. Om du råkar se ett bra erbjudande ska du inte dröja, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till San Marino?
Vi har sammanställt all information som behövs för att resan ska bli så bekväm som möjligt. Följ våra tips så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka de intressantare delarna av San Marino.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en smidig flygresa är god planering. Börja med det viktigaste: passet, alla resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Därefter ska du ta med dig sådant som kan hålla dig sysselsatt, som en surfplatta eller ett par tidningar. Det kan även vara smart att packa ner en laddare, ett par hörlurar och en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst bör du komma ihåg att spara plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla större flaskor med balsam och hårgelé i bagaget du checkar in. Alla vätskor i behållare på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa föremål, som arméknivar, och brandfarliga eller explosiva objekt, till exempel tändare och bränsle, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets gångar är inte den bästa platsen för att briljera med dina trendigaste kläder. Klä dig bekvämt och lägg på minnet att ha med dig en tjock tröja, eftersom det ofta blir ganska svalt ombord. Sköna skor utan klackar kan också rekommenderas.
  • Du har kanske hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, till följd av långa perioder av stillasittande. Det finns dock sätt att minska risken. Du kan till exempel bära stödstrumpor, dricka mycket vatten och röra på benen. Gå fram och tillbaka i mittgången eller försök göra lite övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till San Marino?
Tricket är att ha planerat allt ordentligt i förväg, innan du är framme på flygplatsen. På så sätt blir det lättare att slå dig ned på ditt flyg till San Marino utan fördröjningar. Följ de här tipsen för att börja din semester på rätt sätt.

  • Först och främst måste du visa upp dina resedokument och ditt pass för personalen. Kom ihåg att ha allt redo, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som sannolikt skulle trigga larmet, som hörlurar och jackor. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Alla dina elektroniska enheter, som din surfplatta och bärbara dator, måste också skannas.
  • Handkräm, rakvatten och alla andra vätskor eller geler i ditt handbagage måste ligga i förpackningar som rymmer högst 100 milliliter. Allt måste dessutom få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du måste ta av dig dina skor och lägga dem på bandet, så det kan vara bra att gå i skor som du lätt kan ta av och på.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet i handbagaget. Om du har några vassa eller spetsiga föremål med dig på semestern måste du lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att omhändertas.