Flygdestinationer San Marino

Populära städer att besöka i San Marino

Boka din resa till San Marino

Expedia erbjuder flyg till San Marino för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till San Marino och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till San Marino på grund av covid-19?
I vår praktiska kundtjänstportal kan du hitta mer information om att byta eller avboka ditt flyg till San Marino på grund av covid-19. Innan du genomför din bokning kan det vara en bra idé att läsa igenom villkoren från flygbolaget.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till San Marino med flexibel avbokningspolicy?
Vi är medvetna om att planer kan ändras på kort varsel, så att boka ett flexibelt flyg med Expedia är en god idé. Klicka bara på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så är billiga flygbiljetter till San Marino inom enkel räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till San Marino under coronaviruspandemin?
Coronavirusutbrottet må ha ändrat hur resandet ser ut, men det har inte tagit kål på folks aptit på att utforska världen. Här kommer en del tips som kan hjälpa dig att hantera de nya utmaningarna.

 • Kom ihåg att ta reda på om det är några reserestriktioner som gäller på din avreseort eller på ditt resmål innan du bokar ditt flyg. Undersök även om det finns några andra föreskrifter som påverkar dig vid ankomsten, såsom karantänkrav.
 • När du befinner dig på flygplatsen måste du ha munskydd på dig. Säkerhetspersonalen kan dock be dig att ta av munskyddet för att kunna bekräfta din identitet. Passagerare utan munskydd får kanske inte stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
 • Lämna inte över ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen på flygplatsen. Istället ska du placera boardingpasset på skannern och sedan hålla upp det för visuell inspektion.
 • Du kan ha med dig en behållare med handdesinficering på max 100 ml i ditt handbagage. Kom ihåg att du måste ta ut behållaren ur väskan vid säkerhetskontrollen.
 • För att säkerhetskontrollen ska gå snabbare kan du placera föremål som nycklarna och mobilen i handbagaget istället för i en korg.
 • Förvara eventuella matvaror i en genomskinlig påse och lägg upp dem på brickan när du går igenom säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur ditt handbagage är det mindre risk för att personalen öppnar och inspekterar din väska.

Vilka flygbolag flyger till San Marino?
Om du bokar biljett med ett av de här flygbolagen kan du inom kort ge dig ut för att upptäcka hela området kring San Marino:

 • SAS – 30 flyg till San Marino eller dess närhet varje månad, inklusive 30 flyg till Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) per månad.
 • Norwegian Air International – 30 flyg till San Marino eller dess närhet varje månad, inklusive 30 flyg till Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) per månad.
 • Ryanair – 21 flyg till San Marino eller dess närhet varje månad, inklusive 21 flyg till Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till San Marino?
En smart strategi om du vill hitta fina erbjudanden är att vara flexibel med resedatumen. Börja med att söka efter flyg till San Marino och klicka därefter på länken “Flexibla datum” för att jämföra priserna som gäller på närliggande dagar. Ett annat tips är att boka långt i förväg. För att du ska få en uppfattning om priserna kan vi berätta att de billigaste flygresorna till San Marino under de senaste sju dagarna kostade .
Vad kostar ett flyg till San Marino?
De senaste sju dagarna har det sålts flyg tur och retur till San Marino för endast , medan det högsta priset var . För enkelresor från () var det billigaste priset under samma period .
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i San Marino?
När du ska avgöra vilken flygplats i San Marino du ska resa till har du de här alternativen:

 • Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) – 7431 flyg per månad.
 • Florence (FLR-Peretola) – 1102 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till San Marino?
Flygpriserna till San Marino låg på mellan och under veckan som gick. I allmänhet kan du få tag i bättre erbjudanden ju tidigare du bokar ditt flyg.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till San Marino?
Den billigaste tiden att hitta ett toppenerbjudande på ett flyg till San Marino är i . Den dyraste årstiden är under semestertider och jullov, så res inte då om du har en liten budget.
Hur lång tid tar flyget till San Marino?
För att du ska få ett hum om tiden det tar att resa till San Marino kan du kika på vår lista över medelrestiden för ett par av de mest bokade inrikesresvägarna:

 • Catania (CTA-Fontanarossa) till Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) – 1 timme och 23 minuter
 • Palermo (PMO-Punta Raisi) till Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) – 1 timme och 10 minuter
 • Milano (LIN-Linate) till Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.) – 1 timme och 10 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i San Marino?

 • Med så mycket att upptäcka i Borgo Maggiore är det inte konstigt att många besökare startar äventyret i San Marino i just denna färgsprakande stad. Lägg de första dagarna på att titta närmare på viktiga sevärdheter, som Castello della Cesta, innan du utforskar några av stadens mindre kända höjdpunkter.
 • I Borgo Maggiore råder ett kustklimat, men innan du åker kan det likväl vara en god idé att undersöka hur vädret ska vara under ditt besök. Oavsett om det är varmt eller kallt är det smart att komma förberedd.
 • När det är dags att se mer av denna vackra region kan du hämta upp nyckeln till någon av våra billiga hyrbilar och besöka Serravalle. Staden ligger cirka 4 kilometer nordöst om Borgo Maggiore och kan erbjuda intressanta sevärdheter, som Stadio Olimpico.

❓ Kan jag avboka min flygresa till San Marino på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till San Marino.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till San Marino med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till San Marino. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till San Marino.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till San Marino under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i San Marino erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.