Billiga flygbiljetter till Sao Luis

Om Sao Luis

Flyg med Expedia till Sao Luis

När du söker efter flyg till Sao Luis så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Sao Luis och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Sao Luis erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Sao Luis, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Sao Luis. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Sao Luis på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Sao Luis?
Sao Luis har bara en flygplats, São Luis (SLZ-Marec. Cunha Mach Intl.).
Hur långt från centrala Sao Luis ligger São Luis (SLZ-Marec. Cunha Mach Intl.)?
São Luis (SLZ-Marec. Cunha Mach Intl.) ligger bara en kort bilresa från Sao Luis. Väl framme på flygplatsen är du 9 kilometer från stadskärnan.
Kan jag flyga till Sao Luis?
Gör din flygresa till Sao Luis så smidig som möjligt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett smidigt sätt att hålla dig informerad om aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Sao Luis?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Sao Luis kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Sao Luis med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Sao Luis kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Sao Luis?
SLZ är den enda större flygplatsen i närheten av Sao Luis. Innan du hoppar på flyget dit kan det vara en bra idé att lära dig mer om flygplatsen, till exempel att den ligger omkring 9 kilometer utanför stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Sao Luis?
Det finns 3 flygbolag som flyger till Sao Luis, från minst 10 flygplatser i olika delar av världen, så ditt nästa semesteräventyr är bara ett par klick bort.
Vilka flygbolag flyger till Sao Luis?
LATAM Airlines och Gol är de mest kända flygbolagen som erbjuder flyg till Sao Luis. En mängd resenärer reser från Historisk stadskärna, och det är LATAM Airlines som har det bredaste utbudet på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Sao Luis?
Det går vanligtvis 95 direktflyg till Sao Luis varje vecka, så du kommer att landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Sao Luis från?
Många av de populäraste flygresorna till Sao Luis avgår från Historisk stadskärna, Visconde de Mauá och Penedo.
Hur lång tid tar flyget till Sao Luis?
Var du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Historisk stadskärna till Sao Luis tar resan i genomsnitt 3 timmar och 23 minuter. Flyg från Visconde de Mauá brukar vara framme på 3 timmar och 23 minuter. Om du har Penedo som startpunkt kan du istället räkna med att vara i luften i ungefär 3 timmar och 23 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Sao Luis?
Vänta inte till precis innan avresan innan du bokar dina flygbiljetter. Detta tips kan du få höra från ett flertal vana resenärer. Om du bokar långt i förväg har du fler alternativ att välja bland, och priserna brukar vara lägre. Du skulle också kunna utvidga din sökning och jämföra alternativen. Om ditt resmål har flera flygplatser är det möjligt att du kan hitta bättre priser genom att resa till en flygplats som ligger lite längre bort. Sist men inte minst ska du vara beredd på att boka omedelbart om du väl har hittat ett fint erbjudande, för priserna kan ändras snabbt. Med lite förberedelse och kanske lite tur kan du leta fram ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Sao Luis?
Beroende på var din resa börjar kan ditt flyg till Sao Luis vara snabbt avklarat eller ta lite längre tid. Vi har sammanställt några tips som kanske hjälper dig att börja resan på bästa möjliga vis.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan bli ett rent nöje, om du bara planerar din packning ordentligt. Först och främst ska du ta med dig ett par extra strumpor, någonting intressant att läsa och lite toalettartiklar, såsom deodorant och handkräm. Därefter bör du lämna plats i väskan för en bärbar dator med laddare, mediciner du behöver och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Till sist ska du komma ihåg att ta med ditt pass, dina resedokument och lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha en sax någonstans i handbagaget. Explosiva eller brandfarliga artiklar, som tändstickor och aerosolburkar, är också förbjudna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg kan vara så enkel som rätt val av kläder. Om du klär dig i lager är du förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Skor med stilettklackar och kängor gör du bäst i att lämna i ditt incheckade bagage, även om de normalt är ditt favoritval. Ta istället på dig heltäckande skor med plan sula, så klarar dina fötter bättre av resan.
  • Ett tillstånd vid namn djup ventrombos, eller DVT, kan vara en risk under långa flygresor. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket kan bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan minska risken genom att ställa dig upp och gå fram och tillbaka i gången. Ett par ordentliga kompressionsstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Sao Luis?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du anländer till flygplatsen går din resa till Sao Luis betydligt enklare. Har har vi samlat ihop några behändiga tips på hur du kan passera säkerhetskontrollen utan problem.

  • Först och främst kommer du behöva visa upp dina resedokument och ditt pass för flygplatsens säkerhetspersonal. Kom ihåg att ha allt redo, så att du slipper leta.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som skulle kunna trigga larmet, som skärp och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Ett litet ögonblick måste du leva utan digital teknologi. Mobilen, surfplattan och övrig elektronik ska också skannas.
  • Reser du med din favoritparfym? Det går bra. Om behållaren rymmer max 100 milliliter och du förvarar den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du ha med den i handbagaget.
  • Lätta gymnastikskor är ett bra val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du tar dig igenom säkerhetskontrollen. Kängor och andra tyngre skor inspekteras ofta separat.
  • Vassa föremål är inte tillåtna på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så kom ihåg att lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Sao Luis
Destinationens flygplatsMarec. Cunha Mach Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsSLZ
DestinationSão Luis
Flygpris1 876 kr