Billiga flygbiljetter till Seattle

Förslag på billiga flygresor till Seattle

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 323 kr för enkelflyg och 3 817 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
American Airlines
Finnair
British Airways
Iberia
Turkish Airlines
Icelandair
Icelandair
Lufthansa
LOT-Polish Airlines

Om Seattle

Flyg till Seattle

Seattle är en stad där det regnar väldigt mycket. Man kan tro att det ständiga regnet skulle skrämma bort besökare, men det är fel – Seattle är en mycket populär turistdestination. Turister älskar att komma till Seattle tack vare stadens årliga festivaler, härliga grönska, utmärkta muséer, heta musikscen och roliga utomhusaktiviteter. Gör dig redo att besöka regnstaden genom att boka billiga flyg till Seattle på Expedia.se i dag.

Flygplatser i Seattle

De flesta flyg till Seattle landar på Seattle Tacoma Intl. Airport (SEA), också känd som Sea-Tac. Från Sea-Tac tar du dig till Seattle- och Tacomaområdet liksom västra Washington. Flygbolag med omfattande verksamhet vid Sea-Tac inkluderar Alaska Airlines och Horizon Air. Sea-Tac är den 17:e mest trafikerade flygplatsen i USA när det gäller passagerartrafik. King County International Airport (BFI), mer känd under namnet Boeing Field, är en flygplats i närheten. Den används främst för allmän flygtrafik och fraktflyg, men har också vissa kommersiella flyg till och från Seattle. Där finns även ett flygmuseum.

Boka ditt flyg till Seattle med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

Tips på hur du får tag på de bästa flygbiljetterna till Seattle

Om du är intresserad av att få tag på de billigaste biljetterna till Seattle ska du överväga att åka under lågsäsongen mellan november och april. Även om det regnar under hela året faller den mesta nederbörden under hösten och vintern. På grund av regnet kommer du att hitta fantastiska priser på hotell och rabatter på många sevärdheter. Högsäsongen sträcker sig mellan maj och oktober. Du kommer att betala mer för biljetterna men kan delta i någon av de många festivaler som anordnas under dessa månader. Om du vill spara pengar på dina biljetter ska du försöka att boka dem så tidigt som möjligt, eftersom biljetterna ofta blir dyrare ju närmare avresedatumet du kommer. En annan taktik är dock att köpa biljetterna i sista minuten: om en flygplats inte har kunnat sälja alla biljetter till en viss flygning kommer den ofta att sälja de överblivna biljetterna till riktigt låga priser, men du måste vara snabb för att inte missa dem.

Upplevelser i Seattle

Om du befinner dig i den gröna staden i augusti får du inte missa den årliga festivalen SalmonFest Seattle och Pioneer Days Parade. Sedan 1942 har Seattle firat sommaren med detta evenemang, som inkluderar en matlagningstävling där man tillagar lax, en jättestor parad och försäljare och spel för hela familjen. Detta unika evenemang är ett måste på din resplan och äger rum vid Lake City Community Center med livemusik och massor med skoj. Om du vill upptäcka fler aktiviteter i Seattle kan du söka här på vår sida på Expedia.se.

Varje år under Memorial Day-helgen anordnas i Seattle den årliga Northwest Folklife Festival. Anslut dig till mer än 250 000 åskådare under fyra dagar för att fira de många olika kulturerna i det nordvästliga Stillahavsområdet. Evenemanget äger rum vid Seattle Center och har fler än 17 olika scener där mer än 6 000 artister, dansare och musiker uppträder. Med musikworkshoppar och lärorika utställningar finns det något för alla vid detta unika evenemang.

Ta reda på varför mer än 10 000 människor strömmar till Seattle varje år för Great Wallingford Wurst Festival. Detta evenemang, som anordnas vid skolan St. Benedict, är utformad efter en traditionell Oktoberfest och inträdet är gratis. Med genuin mat, hemgjorda hantverk och aktiviteter för barn är detta evenemang familjevänligt, men du vill kanske lämna barnen i hoppborgen medan du tar en öl i deras Biergarten.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Seattle?
Seattle, WA (SEA-Seattle - Tacoma Intl.) är den populäraste flygplatsen i Seattle. Det finns dock flera andra flygplatser i staden, så välj den som passar bäst för dina planer.
Hur långt från centrala Seattle ligger Sea-Tac Airport (SEA)?
SEA ligger 19 kilometer från centrala Seattle, så räkna med en kort resa för att ta dig in till stadskärnan.
Kan jag flyga till Seattle?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för den senaste informationen om flyg till Seattle. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän krävs vid din ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Seattle?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Seattle kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Seattle med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Seattle kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Seattle?
Om du landar på Seattle, WA (SEA-Seattle - Tacoma Intl.) befinner du dig 19 kilometer utanför stadskärnan. PAE tar också emot resenärer på väg till Seattle och ligger omkring 35 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Seattle?
30 flygbolag erbjuder direktflyg till Seattle, från 116 flygplatser världen över.
Vilka flygbolag flyger till Seattle?
Alaska Airlines, Delta Air Lines och American Airlines är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder resor till Seattle. Merparten av flygen åker från Los Angeles, och det är Alaska Airlines som erbjuder flest valmöjligheter på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Seattle?
Det går vanligtvis 3 975 direktflyg till Seattle i veckan, så du kan landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Seattle från?
Många av de populäraste flygresorna till Seattle avgår från flygplatserna i Aurora, Glendale och Vancouver.
Hur lång tid tar flyget till Seattle?
Om du reser med flyg till Seattle från Aurora tar resan 3 timmar och 36 minuter. Om din avreseort är Glendale bör du förvänta dig att vara i luften i uppemot 3 timmar och 27 minuter. Från Vancouver är Seattle ungefär 1 timme bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Seattle?
Många erfarna resenärer kan intyga om att du inte bör vänta till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis högre precis innan avresedatumet. Du skulle även kunna utvidga din sökning och jämföra alla olika alternativ. Om resmålet har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre priser genom att flyga till en mindre flygplats. Sist men inte minst ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du har bra koll på vad priserna brukar vara kan du slå till snabbt om du väl hittar ett ovanligt bra pris. De bästa erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Seattle?
Om du inte är redo kan en resa kännas som en utmaning, men du behöver inte oroa dig. Följ bara de här praktiska tipsen, så kan du börja din resa till Seattle utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första ska du komma ihåg att ta med dig passet, dina resedokument, dina kreditkort och eventuella mediciner du tar. Utöver detta vill du förmodligen ha någon typ av underhållning under flygresan. En god bok och en bärbar dator fullpackad med dina favoritserier är bra alternativ. Om du vill kunna vila en stund kan ett bekvämt nackstöd och ett par hörlurar vara användbara. Slutligen ska du komma ihåg att spara plats i väskan för några toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig fräsch när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla större flaskor med schampo och hårgelé i väskorna du checkar in. Alla geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen. Spetsiga föremål, som saxar, och övriga farliga objekt, exempelvis tändare och bränsle, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets mittgång är inte rätt ställe för att briljera med dina nya och trendiga kläder. Välj någonting bekvämt och lägg på minnet att packa med dig en mysig tröja, eftersom det kan bli ganska svalt på flyget. Heltäckande skor med platt sula är också att rekommendera.
  • På längre flygresor finns det en risk för att vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, vilket är ett tillstånd där blodproppar bildas till följd av utdragna perioder utan aktivitet. För att undvika detta kan du utnyttja varje tillfälle att resa dig upp och gå ett par steg i mittgången. Ett annat sätt att minska risken är att ta på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Seattle?
Nyckeln är att vara väl förberedd redan innan du kommer till flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan slå dig ned på ditt flyg till Seattle snabbt och lätt. Följ tipsen nedan för att börja din semester på bästa möjliga vis.

  • Se till att du har dina resedokument och ditt pass nära tillhands. De är det första du kommer att frågas om i kontrollen.
  • Efter detta är det tid för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel mynt och hörlurar, att gå igenom röntgenmaskinen. Proceduren går fortare om du börjar förbereda dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Under ett kort ögonblick måste du klara av att leva utan digital teknologi. Din bärbara dator, din mobil och all annan elektronik ska också gå genom skannern.
  • Vill du resa med din nya parfym? Det går bra. Om förpackningen rymmer max 100 milliliter och du förvarar den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du ha med den i handbagaget.
  • Lätta gymnastikskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Stövlar och andra tyngre skor inspekteras ofta separat.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet ombord. Om du tänker ha knivar eller andra vassa föremål med dig är du tvungen att lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att omhändertas av säkerhetspersonalen.

Information om flyg till Seattle
Ankomstflygplats
Seattle - Tacoma Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
SEA
Destination
Seattle
Pris tur-och-retur
1 969 kr

Populära flyg till Seattle

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 323 kr för enkelflyg och 3 817 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
Turkish Airlines