Billiga flygbiljetter till Seattle

Förslag på billiga flygresor till Seattle

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 564 kr för enkelflyg och 2 902 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta
Alaska Airlines
United
Delta
Alaska Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Aeromexico
United
Volaris

Om Seattle

Flyg till Seattle

Seattle är en stad där det regnar väldigt mycket. Man kan tro att det ständiga regnet skulle skrämma bort besökare, men det är fel – Seattle är en mycket populär turistdestination. Turister älskar att komma till Seattle tack vare stadens årliga festivaler, härliga grönska, utmärkta muséer, heta musikscen och roliga utomhusaktiviteter. Gör dig redo att besöka regnstaden genom att boka billiga flyg till Seattle på Expedia.se i dag.

Flygplatser i Seattle

De flesta flyg till Seattle landar på Seattle Tacoma Intl. Airport (SEA), också känd som Sea-Tac. Från Sea-Tac tar du dig till Seattle- och Tacomaområdet liksom västra Washington. Flygbolag med omfattande verksamhet vid Sea-Tac inkluderar Alaska Airlines och Horizon Air. Sea-Tac är den 17:e mest trafikerade flygplatsen i USA när det gäller passagerartrafik. King County International Airport (BFI), mer känd under namnet Boeing Field, är en flygplats i närheten. Den används främst för allmän flygtrafik och fraktflyg, men har också vissa kommersiella flyg till och från Seattle. Där finns även ett flygmuseum.

Boka ditt flyg till Seattle med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

Tips på hur du får tag på de bästa flygbiljetterna till Seattle

Om du är intresserad av att få tag på de billigaste biljetterna till Seattle ska du överväga att åka under lågsäsongen mellan november och april. Även om det regnar under hela året faller den mesta nederbörden under hösten och vintern. På grund av regnet kommer du att hitta fantastiska priser på hotell och rabatter på många sevärdheter. Högsäsongen sträcker sig mellan maj och oktober. Du kommer att betala mer för biljetterna men kan delta i någon av de många festivaler som anordnas under dessa månader. Om du vill spara pengar på dina biljetter ska du försöka att boka dem så tidigt som möjligt, eftersom biljetterna ofta blir dyrare ju närmare avresedatumet du kommer. En annan taktik är dock att köpa biljetterna i sista minuten: om en flygplats inte har kunnat sälja alla biljetter till en viss flygning kommer den ofta att sälja de överblivna biljetterna till riktigt låga priser, men du måste vara snabb för att inte missa dem.

Upplevelser i Seattle

Om du befinner dig i den gröna staden i augusti får du inte missa den årliga festivalen SalmonFest Seattle och Pioneer Days Parade. Sedan 1942 har Seattle firat sommaren med detta evenemang, som inkluderar en matlagningstävling där man tillagar lax, en jättestor parad och försäljare och spel för hela familjen. Detta unika evenemang är ett måste på din resplan och äger rum vid Lake City Community Center med livemusik och massor med skoj. Om du vill upptäcka fler aktiviteter i Seattle kan du söka här på vår sida på Expedia.se.

Varje år under Memorial Day-helgen anordnas i Seattle den årliga Northwest Folklife Festival. Anslut dig till mer än 250 000 åskådare under fyra dagar för att fira de många olika kulturerna i det nordvästliga Stillahavsområdet. Evenemanget äger rum vid Seattle Center och har fler än 17 olika scener där mer än 6 000 artister, dansare och musiker uppträder. Med musikworkshoppar och lärorika utställningar finns det något för alla vid detta unika evenemang.

Ta reda på varför mer än 10 000 människor strömmar till Seattle varje år för Great Wallingford Wurst Festival. Detta evenemang, som anordnas vid skolan St. Benedict, är utformad efter en traditionell Oktoberfest och inträdet är gratis. Med genuin mat, hemgjorda hantverk och aktiviteter för barn är detta evenemang familjevänligt, men du vill kanske lämna barnen i hoppborgen medan du tar en öl i deras Biergarten.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Seattle

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 564 kr för enkelflyg och 2 902 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair
Icelandair