Billiga flygbiljetter till Seoul

Förslag på billiga flygresor till Seoul

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 093 kr för enkelflyg och 4 391 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Hahn Air Systems
HK Express
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Qatar Airways
Air France
Finnair
KLM
Finnair

Om Seoul

Flyg till Seoul

Seoul är en av Asiens mest fascinerande destinationer; den ofantliga storstaden med hela 25 miljoner invånare i storstadsområdet erbjuder besökare allt man kan önska sig i form av kultur, underhållning och framförallt gastronomi. Seoul må vara en mer diskret destination för västerlänningar, men Seouls otroliga utbud och pulserande storstadsliv bäddar för en unik cityupplevelse. Du hittar gott om flyg till Seoul från framförallt Stockholm, dock finns det inga direktflyg till Seoul från Sverige. Man hittar även avgångar från södra Sverige och Kastrup, men räkna alltid med ett eller två stopp när du bokar din flygresa till Seoul.

Megametropolen Seoul har cirka 10 miljoner invånare bara i dess innerstad, men staden är liksom det mesta i Sydkorea mycket välorganiserad; tunnelbanesystemet är ett av världens bästa och mest omfattande. Man bör komma ihåg att mycket av de man troligen vill se och göra ligger nära distrikten Myeongdong, Itaewon och Insadong, så det kan vara smart att ställa in siktet på ett av dessa när man bokar boende; i alla tre distrikt hittar man strålande shopping och ett pulserande nattliv. Dessutom har Samcheong-dong profilerat sig som en populär och inflytelserik stadsdel bland Seouls konstentusiaster och man hittar numera många konstgallerior, barer och spännande restauranger i området.

Flygresor till Seoul från svenska flygplatser

Seoul är en av Asiens bästa citydestinationer året runt, men innan du bokar din flygresa till Seoul bör du komma ihåg att vår och höst utan tvekan bjuder på de behagligaste temperaturerna, medan sommaren kan vara kvävande het och fuktig och vintern brutalt kall. Räkna med att flyg Stockholm-Seoul tar runt 11-12 timmar i bästa fall, men det kan ta upp till 15-16 timmar och mycket mer därtill beroende på vilken flygkombination du väljer. De bästa flyganslutningarna mellanlandar endast en gång och går via Frankfurt, Helsingfors, Prag, Moskva och Peking. Håll utkik efter flyg med SAS, Finnair, Aeroflot Lufthansa och Air China om du är på jakt efter billiga flygbiljetter till Seoul och vill ha en smidig flygresa.

Flyg till Seoul Incheon International Airport

Seoul har två flygplatser i form av Incheon International Airport, som invigdes 2001, och Gimpo International Airport, stadens äldre flygplats, men majoriteten av utlänningar anländer till Incheon. Gimpo International är numera en mindre hubb för inrikesflyg och regionala flygbolag. Incheon International Airport har flera år röstats fram till världens bästa flygplats av passagerare och är världens tredje största passagerarflygplats.

Incheon International ligger på ön Yeongjong och tillhör regionen Incheon. Du tar dig från Seouls största flygplats till fastlandet och vidare till centrala Seoul, som ligger 52 km öst om Sydkoreas största flygplats, men du ska vara beredd på att resan in till Seouls stadskärna kommer att ta minst 1,5 timmar i vanlig trafik. Hamnar man i rusningstrafiken, kan man i värsta fall lägga till en timme till, så se till att ha med dig något att läsa samt något att äta och dricka på vägen. Bussarna går från tidig morgon till sen kväll i båda riktningarna. Eftersom det finns en uppsjö av bussar som alla åker till Seouls olika stadsdelar, gör du bäst i att göra lite research på flygplatsens hemsida för att se vilken buss du ska ta och varifrån den avgår. Tänk på att flygplatsen är enorm, och även om den är extremt välorganiserad, så lönar det sig att komma väl förberedd och veta vart man ska ta vägen.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Seoul

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 093 kr för enkelflyg och 4 391 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
KLM