Flygdestinationer i Sydkorea

Populära städer att besöka i Sydkorea

Boka din resa till Sydkorea

Expedia erbjuder flyg till Sydkorea för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Sydkorea och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Sydkorea på grund av covid-19?
Gå till vår kundtjänstportal för att hitta viktig information om att byta eller avboka ditt flyg på grund av covid-19. Kom ihåg att läsa igenom alla villkor som gäller för ditt valda flygbolag innan du slutför bokningen av flyg till Sydkorea.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Sydkorea med flexibel avbokningspolicy?
Sök efter billiga flyg till Sydkorea och klicka sedan på “Ingen ändringsavgift” under filtret “Flexibla ändringspolicyer”. Det är inte svårare än så. Vi förstår att planer kan ändras och att flexibilitet är mycket viktigt, så du kan känna dig trygg när du bokar med Expedia.
Finns det några allmänna tips för resande till Sydkorea under coronaviruspandemin?
Nya säkerhetsåtgärder kring covid-19 har fått resandet att se annorlunda ut idag. Här kommer information som kan vara bra att känna till innan du packar dina väskor och ger dig av till Sydkorea.

 • Ta reda på om några reserestriktioner gäller på avreseorten eller på destinationen innan du genomför bokningen av ditt flyg. Kolla även upp om det finns några andra föreskrifter som påverkar dig efter ankomst, såsom karantänkrav.
 • Ha munskydd på dig när du går igenom flygplatsens säkerhetskontroll. Personalen på flygplatsen skulle dock kunna be dig att ta av skyddet för att kunna verifiera din identitet.
 • Istället för att räcka fram ditt boardingpass till personalen på flygplatsen ska du själv placera det på läsaren. Håll sedan upp boardingpasset så att det kan inspekteras.
 • En behållare med handsprit tillåts i ditt handbagage. Behållaren får inte vara större än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • För att säkerhetskontrollen ska gå smidigare bör du placera föremål som ditt bälte och lösa mynt i ditt handbagage istället för i en korg.
 • Om du tar med dig matvaror ombord ska du förvara dem i en genomskinlig påse och lägga påsen på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Då är det inte lika stor risk för att säkerhetspersonalen tar i din väska för att öppna och undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Sydkorea?
Ett bra sätt att få tag i billiga biljetter till Sydkorea är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter ditt flyg och klicka därefter på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så kan du jämföra priserna för dagar omkring de du har valt. De billigaste flygbiljetterna till Sydkorea den senaste veckan kostade . Du kan normalt hitta bästa möjliga pris om du bokar långt i förväg.
Vad kostar ett flyg till Sydkorea?
Om du hade bokat en enkelresa från () de senaste sju dagarna hade du kunnat betala så lite som . Flygen tur och retur till Sydkorea kostade mellan och under samma tidsperiod.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Sydkorea?
Om du landar på någon av dessa populära flygplatser i Sydkorea är du väl placerad för att upptäcka området:

 • Jeju (CJU-Jeju Intl.) – 7576 flyg per månad.
 • Seoul (GMP-Gimpo Intl.) – 6612 flyg per månad.
 • Seoul (ICN-Incheon Intl.) – 6311 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Sydkorea?
Den senaste veckan kostade flygen till Sydkorea mellan och . Priserna brukar stiga med tiden, så vänta inte för länge.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Sydkorea?
är den perfekta månaden att få tag i fantastiska erbjudanden på resor till Sydkorea. Men tänk på att i Sverige är resorna som dyrast när skolorna har lov.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Sydkorea?

 • Incheon är en av de viktigaste städerna i Sydkorea och är full av saker att se. Starta din semester här och utforska sevärdheter som Songdo Central Park, ät gott på restaurangerna och fördjupa dig i områdets unika kultur. Det är bara början.
 • I Incheon råder ett fuktigt subtropiskt klimat. Några dagar innan du reser kan det vara bra att ta en titt på väderleksprognosen så att du vet vad du ska packa och vad du inte behöver.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Sydkorea på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Sydkorea.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Sydkorea med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Sydkorea. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Sydkorea.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Sydkorea under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Sydkorea erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.