Billiga flygbiljetter till Simrishamn

Förslag på billiga flygresor till Simrishamn

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 79 kr för enkelflyg och 158 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Ryanair
Ryanair
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS

Recensioner från verifierade kunder

26 dec. 2018

Tack

Verifierad resenär
Stockholm till Malmö · Braathens Regional Aviation

Om Simrishamn

Om Simrishamn

Flyg till Simrishamn

Milsvida rapsfält, långa sandstränder och mysiga små byar. Vill du uppleva Österlens skönhet är Simrishamn den perfekta utgångspunkten. Härifrån har du nära till Kiviks äppelodlingar, Stenshuvuds magiska naturreservat och Brösarps böljande backar. Ett av de enklaste alternativen är att flyga till Simrishamn och sedan hyra en bil för att ta sig runt i de vackra omgivningarna.

Flygresor till Simrishamn

Det finns tre flygplatser i närheten av Simrishamn: Malmö Airport, Kristianstad Österlen Airport och Köpenhamns flygplats Kastrup. SAS, Malmö Aviation och Norwegian flyger till Malmö med flera avgångar varje dag, och till Kristianstad flyger du med flygbolaget Sparrow. Till Köpenhamn flyger förstås flera internationella flygbolag samt SAS, Norwegian och Malmö Aviation från Sverige. Det går alltid att hitta billiga flygbiljetter oavsett vilken flygplats du väljer att flyga till.

Till och från flygplatsen

Landar du på Kastrup tar du dig enkelt över till Sverige och Simrishamn med Pågatåget som går hela vägen från flygplatsen till Simrishamn. Från Kristianstad Österlen Airport finns det möjlighet att ta buss Skåneexpressen buss 3 eller 4 som trafikerar hela Skåne, och som stannar strax utanför flygplatsbyggnaden, eller flygbussen från Kristianstad centrum. Från Malmö hoppar du helt enkelt på Pågatåget som snabbt transporterar dig genom det österlenska landskapet till ändhållplatsen Simrishamn. Ett annat alternativ är att hyra bil, på alla tre flygplatserna finns det olika biluthyrare att välja mellan. Skulle du hellre vilja hyra bil i Simrishamn går det naturligtvis lika bra.

Upptäck Simrishamn och Österlen

Simrishamn är värd ett besök året runt. Oavsett om du väljer en weekendresa till Simrishamn eller ett lite längre besök finns det en rad olika saker att välja mellan både i stan och i de vackra omgivningarna precis utanför. I själva Simrishamn finns det ett fint litet centrum med gamla hus, caféer och restauranger och även Sveriges största fiskehamn. Du kan välja att övernatta i Simrishamn eller i någon av byarna som ligger vackert utspridda bland böljande fält och nära havskanten.

Berömda Kiviks marknad går av stapeln i juli, precis som Tomelillas marknad. Det finns även en rad mindre mysiga marknader och fina gårdsbutiker som definitivt är värda ett besök, bland annat Kiviks gårdsmusteri där du får provsmaka deras gyllengula must som smakar helt fantastiskt. Är du sugen på ett dopp ligger havet inte långt borta - en av de finare stränderna är Borrbys strand med kritivit sand som sträcker sig flera kilometer längs kusten.

Här finns även Sveriges sydligaste nationalpark Stenshuvud där du kan vandra i den magiska bokskogen och avsluta med ett dopp i vågorna. Den välbevarade medeltidsborgen Glimmingehus är en annan känd sevärdhet som erbjuder en fascinerande inblick i den tidens vardagsliv. Är det dags för en matpaus rekommenderas en god pizza på Kafferosteriet som ligger strax utanför Löderup, eller på Olof Viktors som även har en egen liten gårdsbutik med lokaproducerade varor.

Det finns även goda chanser att göra unika fynd, runt Simrishamn och på hela Österlen vimlar det av loppmarknader och gårdsbutiker som säljer allt från porslin, gamla sammetsfåtöljer och böcker till kläder och egenproducerad honung.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Simrishamn

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 79 kr för enkelflyg och 158 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Ryanair
Ryanair