Flygdestinationer Skånes län

Populära städer att besöka i Skånes län

Förslag på billiga flygresor till Skånes län

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 1 088 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS
SAS
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
SAS

Boka din resa till Skånes län

Om Skåne

Flyg till Skåne

Skåne är ett vackert landskap med många intressanta och trevliga ställen att besöka. Om du vill boka en flygresa till Skåne kommer du att hitta ett stort utbud av flygbiljetter. Det är enkelt att ta sig från alla delar av Sverige till de olika flygplatserna i Skåne. Från Arlanda, Bromma och Visby kan du flyga direkt till Malmö på cirka en timme. Åker du från bland annat Landvetter, Luleå, Kalmar, Östersund eller Kiruna måste du mellanlanda i Stockholm innan du kommer till Malmö. Från Arlanda kan du även resa till Kristianstads samt Ängelholms flygplats. Oavsett vilken anhalt du väljer är det enkelt att hitta flygresor till Skåne!

En flygresa som tar dig till natur och kultur

När du väl har kommit hit är det dags att upptäcka allt som Skåne har att erbjuda. Eftersom landskapet är stort och det finns mycket att se och göra är det en god idé att skaffa en hyrbil i Skåne. Då kan du och ditt sällskap utan krångel bila omkring närhelst ni vill på dygnet och göra er vistelse så bekväm som möjligt. Ska ni stanna i Skåne en längre tid är det viktigt att hitta ett bra boende. Här finns ett stort utbud av ställen för övernattning i Skåne – allt från lyxiga hotell till billiga vandrarhem, nära naturen eller i stadsmiljö. Vill du inte lägga din tid på att göra alla bokningar själv kan din resa bli ännu smidigare om du bokar en paketresa till Skåne!

Skapa fina minnen i Skåne

Skåne dignar av upplevelser! Är du och ditt sällskap intresserade av shopping av olika slag kan ni hitta allt ni söker i gallerior som Emporia och Mobilia. Önskar ni lite mer lantlig känsla kan ni bege er ut på landsbygden och besöka butiker som säljer antikt och kuriosa, köpa god mat i någon av alla gårdsbutiker eller inhandla en svalkande dryck i någon av Skånes många musteributiker. När ni shoppat er trötta kan ni relaxa på någon av Skånes alla stränder som finns i nästan alla väderstreck. Och varför inte avsluta dagen med en riktigt god middag eller en smarrig fika? I Skåne finns ett enormt utbud av mat och dryck – allt från ekologiska matställen till lyxiga restauranger.

Med billiga flyg till Skåne varar semestern längre

Oavsett ålder är Skåne ett fantastiskt resmål. Här kan ni besöka djurparker tillsammans med barnen eller övernatta på något av de många historiska slotten som finns i trakten. Närmare Skånes historia kommer man nog inte! Vill ni ge er ut på en riktigt härlig cykelsemester kan ni trampa igenom hela eller delar av Kattegattleden, som går mellan Helsingborg och Göteborg. Längs med ledens 37 mil finns förstås vacker natur och även många ställen att äta och övernatta. Skulle ni hellre vilja ta er fram till fots finns det många vandringsleder i Skåne, till exempel genom Österlen. Vad ni än vill roa er med så är Skåne en perfekt plats för både avkoppling och äventyr!

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Skånes län på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Skånes län.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Skånes län med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Skånes län. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Skånes län.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Skånes län under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Skånes län erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.