Billiga flygbiljetter till Sliema

Förslag på billiga flygresor till Sliema

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 839 kr för enkelflyg och 1 278 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS
Lufthansa
Vueling Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
SAS

Recensioner från verifierade kunder

31 okt. 2018

Jag har rest en hel del men den här besättningen var fantastiska, trevliga och service inriktade!

Verifierad resenär
Stockholm till Luqa · SAS

Om Sliema

Flyg till Sliema

Sliema är Maltas fjärde största stad och populär både som turistmål och bland de boende på ön. Den en gång i tiden sömniga fiskebyn har idag förvandlats till ett elegant och modernt centrum med en unik atmosfär. Britterna som bosatte sig här på 1800-talet och början av 1900-talet har lämnat sin stämpel på staden med mysiga pubar, ett antal ståtliga viktorianska byggnader och gatunamn som Norfolk Street, Windsor Terrace och Graham Street. Boka en flygresa till Sliema för en Maltasemester med perfekt läge en kort färjetur från den kulturstinna huvudstaden Valletta, och i Maltas främsta resmål för shopping, kaféliv och krogar.

Sliema och Malta har ett typiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar. Närheten till den afrikanska kontinenten gör att medeltemperaturerna mellan juni och september ligger på runt 28 grader, och i vattnet är det uppåt 22 grader ända fram i november. Boka en paketresa till Sliema och njut av en solsemester där både flyg och hotell ingår i en av Medelhavets mysigaste städer.

Flygresor till Sliema från Sverige

Maltas flygplats heter Malta International Airport, och ligger i orten Luca, en 20 minuters bilfärd från Sliema. Direktflyg från Skandinavien hittar du året runt från Stockholm-Skavsta med Ryanair och från Arlanda med SAS. Dessutom går det säsongsbundna flyg till Sliema från Köpenhamn och Oslo med Norwegian och SAS. Norwegian flyger ett par gånger i veckan från Köpenhamn och Oslo mellan mitten på juni och mitten på augusti. Du som vill flyga från Göteborg måste boka ett flyg med mellanlandning. Resan tar då minst runt fem och en halv timme och vanliga städer att mellanlanda i är Frankfurt, München eller London.

Billiga flyg till Sliema – Malta International Airport

Malta International Airport har utsetts till en av världens femton bästa flygplatser av Passenger Terminal World, och är en ren fröjd att resa till. Den ligger i staden Luqa, och kallas ibland för Luqa Airport av lokalinvånarna. Air Malta har sin hubb här, och Ryanair har en bas, vilket innebär att det inte är svårt att hitta billiga flyg till Sliema med lågprisbolaget. Från Stockholm Skavsta flyger Ryanair tre gånger i veckan mellan april och mitten av november, och en gång i veckan under vintersäsongen. Boka dina flygbiljetter till Sliema långt i förväg, så kan du försäkra dig om de allra bästa priserna.

När du landar på Malta International Airport (MLA) kan du ta dig till ditt hotell i Sliema på 20 minuter om du har bil. Med hyrbil på Malta kan du dessutom se väldigt mycket, och du får friheten att utforska öns smultronställen i din egen takt.

Om du inte vill hyra bil går det så klart bra att ta en taxi från flygplatsen. Avgiften till Sliema från Malta International Airport är runt 20 euro. Det finns det även ett antal busslinjer från flygplatsen, både expressbussar och långsammare lokalbussar. Med kollektivtrafiken tar du dig till Sliema från flygplatsen på runt en timme. Ett unikt och vackert sätt att anlända i Sliema är med färja, och det går regelbundna sådana från huvudstaden Valletta. Överfarten tar inte mer än femton minuter, och färjorna går runt en gång i halvtimmen.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Sliema

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 839 kr för enkelflyg och 1 278 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Lufthansa