Flygdestinationer Malta

Populära städer att besöka i Malta

Förslag på billiga flygresor till Malta

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 266 kr för enkelflyg och 1 041 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air
Norwegian Air International Ltd
Wizz Air
Air Malta
Air Malta
Air France
Air Baltic
SAS
Air Malta
Swiss International Air Lines
ITA Airways
Swiss International Air Lines
Wizz Air
Air Malta
Swiss International Air Lines
SAS
Air Malta
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
ITA Airways

Boka din resa till Malta

Expedia erbjuder flyg till Malta för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Malta och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Malta på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Malta.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Malta med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Malta. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Malta.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Malta under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Malta erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.