Flygdestinationer i Malta

;
;
;

Populära städer att besöka i Malta

Boka din resa till Malta

Expedia erbjuder flyg till Malta för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Malta och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Malta på grund av covid-19?
Många flygbolag erbjuder nu mer flexibilitet på grund av covid-19. I vår behändiga kundtjänstportal kan du hitta svaren på de flesta frågor om att avboka eller byta flyg. Det är också en god idé att granska villkoren som gäller för flygbolaget – helst innan du slutför bokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Malta med flexibel avbokningspolicy?
Börja med att söka efter billiga flyg till Malta och klicka sedan på “Ingen ändringsavgift” under filtret “Flexibla ändringspolicyer”. Det är inte svårare än så. Vi förstår att planerna kan ändras och att flexibilitet har stor betydelse, så du kan känna dig trygg när du bokar med Expedia.
Finns det några allmänna tips för resande till Malta under coronaviruspandemin?
Utbrottet av coronaviruset har lett till stora förändringar i hur man reser. Om du tänker resa till Malta kan de här tipsen hjälpa dig att hantera de nya reglerna och utmaningarna.

  • Var uppmärksam på vilka regler som gäller både på avreseorten och på ditt resmål. Beroende på olika lokala föreskrifter kanske du inte får lov att resa, så kom ihåg att läsa på ordentligt i förväg.
  • När du är på flygplatsen ska du bära munskydd. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna bekräfta din identitet. Resenärer som inte bär munskydd får kanske inte lov att stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
  • Räck inte över boardingpasset till säkerhetspersonalen. Istället ska du placera det på läsaren och sedan hålla upp det för inspektion.
  • Du får ha med dig en behållare med handdesinficering på upp till 100 ml i ditt handbagage. Du måste ta ut behållaren ur väskan när du går igenom säkerhetskontrollen.
  • För att säkerhetskontrollen ska gå snabbare kan du placera föremål som mobilen och bältet i ditt handbagage istället för i en korg.
  • Ta upp alla matvaror som du eventuellt har med dig för att skannas vid säkerhetskontrollen. Förvarar du matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv lägger upp på brickan är risken mindre för att personalen tar i din väska för att öppna och undersöka den.

Vad kostar ett flyg till Malta?
Priset för en flygbiljett tur och retur till Malta var mellan och under den senaste veckan. Du hade kunnat köpa en billig enkelresa från () för endast .
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Malta?
Om du reser med flyg till Luqa (MLA-Malta Intl.) är du bra placerad för att utforska allt vad Malta har att bjuda på. Detta är den största inkörsporten till regionen, och 1669 flyg anländer hit per månad.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Malta?
Den billigaste tiden på året att hitta ett fantastiskt erbjudande på en resa till Malta är i . Priserna är som högst under semestertider och jullov, så låt bli att resa då om du har en lite mindre resebudget.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Malta?

  • Med så mycket att både se och göra i Valletta är det naturligt att många resenärer väljer att börja sin semester i Malta i denna färgsprakande stad. Lägg några dagar på att besöka viktiga sevärdheter, som Fort Saint Elmo, innan du utforskar några av stadens mindre kända besöksmål.
  • I Valletta råder ett medelhavsklimat, men innan du åker kan det ändå vara bra att titta närmare på hur vädret ska vara under ditt besök. Oavsett om det är varmt eller kallt är det klokt att komma förberedd.
  • När du är redo att uppleva mer av regionen kan du hoppa in i någon av våra prisvärda hyrbilar och följa vägen till Zabbar. Staden ligger ungefär 4 kilometer sydöst om Valletta och har många välkända sevärdheter, som Fort Leonardo.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Malta på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Malta.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Malta med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Malta. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Malta.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Malta under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Malta erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.