Billiga flygbiljetter till Solferino

Förslag på billiga flygresor till Solferino

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 040 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Iberia
Scandinavian Airlines
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
KLM

Om Solferino

Flyg med Expedia till Solferino

När du söker efter flyg till Solferino så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Solferino och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Solferino erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Solferino, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Solferino. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Solferino på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Solferino?
Verona (VRN-Valerio Catullo) är den enda flygplatsen i Solferino.
Hur långt från centrala Solferino ligger VRN?
Verona (VRN-Valerio Catullo) ligger 30 kilometer från centrum i Solferino, så förbered dig på att behöva åka en bit till för att komma fram till ditt boende.
Kan jag flyga till Solferino?
Gör din flygresa till Solferino så smidig som möjligt genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig informerad om aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Solferino?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Solferino kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Solferino med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Solferino kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Solferino?
Det finns 31 flygbolag som flyger till Solferino, från 74 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Solferino?
British Airways och ITA Airways flyger ofta till Solferino, och ett av de vanligaste sätten att åka hit är med ett British Airways-flyg från London.
Hur många direktflyg går det till Solferino?
Det blir så mycket lättare att resa med flyg till ett nytt resmål om man slipper mellanlandningar. Om du ska åka till Solferino kan du glädjas över att det vanligtvis går 1 094 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Solferino från?
Flyg till Solferino som avgår från Viterbo, Altstadt och La Maddalena brukar vara mycket populära.
Hur lång tid tar flyget till Solferino?
Om du ska resa från Viterbo kommer du att vara i luften 1 timme och 15 minuter innan du är framme i Solferino. Från Altstadt tar flygresan 1 timme och 21 minuter, medan den genomsnittliga flygtiden från La Maddalena är 1 timme och 11 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Solferino?
Vänta inte till precis innan avfärden innan du bokar dina biljetter. Detta tips har du nog fått höra från ett flertal vana resenärer. Om du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och priserna brukar vara lägre. En annan bra metod att hitta fina erbjudanden kan vara att jämföra olika alternativ. Om destinationen i fråga har mer än en flygplats skulle du kunna kolla upp om du kan hitta lägre priser genom att flyga till en mindre använd terminal. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att boka direkt. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte avvakta, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Solferino?
Oavsett avreseort kan din flygresa gå smidigt, om du bara har planerat ordentligt i förväg. Vi har tagit fram en lista med praktiska tips som kan hjälpa dig försäkra att semestern i Solferino inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en stressfri flygtur är god planering. Börja med det som är viktigast: ditt pass, dina resedokument, din plånbok och alla viktiga mediciner. Utöver detta bör du ta med dig sådant som får tiden att gå fortare, till exempel en surfplatta eller en spännande bok. Det kan även vara en bra idé att packa med dig din laddare, hörlurar och ett uppblåsbart nackstöd. Slutligen får du inte glömma att lämna plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har en schweizisk armékniv som gömmer sig i en ficka i väskan. Explosiva eller brandfarliga produkter, till exempel tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ha med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att ha det bekvämt bör vara vad som är viktigast när du bestämmer vad du ska ha för kläder under flygresan. Tänk även noga igenom vad du ska ha på fötterna, eftersom det är vanligt att fötterna blir lite svullna under resans gång. Välsittande skor utan klackar är det bästa alternativet.
  • Ett tillstånd vid namn djup ventrombos (DVT) skulle kunna uppstå under längre flygresor. Det innebär att blodproppar bildas, vanligtvis i benen, vilket skulle kunna bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken genom att ställa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par ordentliga kompressionsstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Solferino?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har tagit fram en lista med bra tips så att du kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan onödiga problem. Nästa stopp är Solferino.

  • Se till att du har dina resedokument och ditt pass redo. De är vad du kommer att frågas om först i säkerhetskontrollen.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Lägg av allt som kan få larmet att gå, exempelvis jackor och bälten. Lägg upp allt på maskinens band.
  • All din elektronik, till exempel din mobil och surfplatta, ska också skannas.
  • Plocka ut alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste vanligtvis skannas separat. Varje enskild produkt måste ligga i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Vandringskängor och andra kraftigare skor inspekteras ofta separat.
  • Vassa och spetsiga föremål får inte tas med på flyget. De kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen, så kom ihåg att lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Solferino
Destinationens flygplatsLinate
IATA-kod för ankomstflygplatsLIN
DestinationMilano
Flygpris1 040 kr

Populära flyg till Solferino

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 040 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines