Billiga flygbiljetter till Strasbourg

Förslag på billiga flygresor till Strasbourg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 612 kr för enkelflyg och 2 708 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Iberia
Air France
KLM
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Strasbourg

Flyg med Expedia till Strasbourg

När du söker efter flyg till Strasbourg så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Strasbourg och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Strasbourg erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Strasbourg, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Strasbourg. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Strasbourg på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Strasbourg?
Om du ska resa med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats som passar bäst. Strasbourg har bara en, och den heter Strasbourg (SXB-Strasbourg Intl.).
Hur långt från centrala Strasbourg ligger Strasbourg (SXB-Strasbourg Intl.)?
Om du har bokat boende nära centrum i Strasbourg går den sista biten av resan fort efter att du anlänt till SXB. Terminalen ligger bara 10 kilometer därifrån.
Kan jag flyga till Strasbourg?
Gör din flygresa till Strasbourg enkel och lätt genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad på gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Strasbourg?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Strasbourg kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Strasbourg med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Strasbourg kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Strasbourg?
Strasbourg (SXB-Strasbourg Intl.) är den enda större flygplatsen i Strasbourg. Innan du flyger dit kan det vara en bra idé att ta reda på lite mer om flygplatsen, som att den är belägen cirka 10 kilometer utanför stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Strasbourg?
Strasbourg tar emot flyg från 12 olika flygbolag, som flyger från minst 28 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Strasbourg?
Flygen till Strasbourg drivs framför allt av Air France. De flesta av flygresorna hit har Grand Lyon som avreseort, och det är Air France som är det ledande flygbolaget på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Strasbourg?
Det går 103 direktflyg till Strasbourg varje vecka, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Strasbourg från?
Flygresor till Strasbourg från Beaujolais, Gamla stadskärnan eller Saint-Jean är mycket populära.
Hur lång tid tar flyget till Strasbourg?
Var du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Beaujolais till Strasbourg brukar resan ta cirka 1 timme och 1 minut. Flyg från Gamla stadskärnan brukar nå fram på 1 timme och 31 minuter. Med Saint-Jean som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 27 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Strasbourg?
Vi har alla stött på sådana lyckostar som på något sätt kan få tag i extremt billiga biljetter vart de än ska resa. Vet du hur det går till? De dröjer inte till sista stund med att boka. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om destinationen har mer än en flygplats. Priserna kan variera beroende på vilken flygplats du landar på. Kom ihåg att även jämföra flygpriser från olika flygbolag. Sist men inte minst bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du har bra koll på var priserna brukar ligga kan du slå till direkt när du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Strasbourg?
Oavsett avreseort kan ditt flyg genomföras på ett bekvämt sätt, om du bara är väl förberedd. Vi har sammanställt en lista med praktiska tips som kan hjälpa dig försäkra att semestern i Strasbourg inleds på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en bekväm flygtur är att planera i förväg. Börja med det som är viktigast: passet, alla resedokument, dina bankkort och alla viktiga mediciner. Utöver detta bör du komma ihåg att ta med dig sådant som får tiden att gå fortare, som en surfplatta eller en god bok. Det kan även vara smart att packa ner din laddare, ett par öronproppar och en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst ska du komma ihåg att spara plats i väskan för några toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte har en schweizisk armékniv någonstans i din väska. Brandfarliga eller explosiva artiklar, till exempel tändare och aerosolburkar, är också förbjudna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att vara så bekväm som möjligt, så klä dig i plagg i naturliga material och glöm inte att packa med dig ett extra lager, för om det skulle bli svalt på längre flygresor. Ta alltid på dig välsittande skor med flat sula, eftersom fötterna kan bli lite svullna under flygturen. Lämna stilettklackarna och vandringskängorna i dina incheckade väskor.
  • Utdragna perioder utan rörelse kan orsaka djup ventrombos, eller DVT, vilket är någonting som ibland drabbar vissa passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken genom att dricka mycket, regelbundet resa dig upp för att gå ett par steg i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Strasbourg?
Hemligheten är att ha planerat allt ordentligt redan innan du är framme på flygplatsen. På så sätt kan du stiga ombord på ditt flyg till Strasbourg snabbt och lätt. Följ våra tips för att börja din semester på rätt sätt.

  • Se till att du har ditt pass och boardingpass redo. De är det första du kommer att frågas om i säkerhetskontrollen.
  • Härnäst är det tid för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel mynt, att passera igenom röntgenmaskinen. Proceduren går enklare om du förbereder dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Under en kort stund måste du klara dig utan digital teknik. Mobilen, surfplattan och alla andra elektroniska enheter ska också skannas.
  • Schampo, rakvatten och övriga vätskor och geler som du vill ha i handbagaget måste förvaras i behållare som rymmer högst 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du även måste ta av dina skor och skicka dem genom skannern, så det kan vara bra att bära skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Knivar och andra vassa föremål kan inte tas med ombord på flyget. De kommer att konfiskeras av personalen i säkerhetskontrollen, så lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Strasbourg
Destinationens flygplatsStrasbourg
IATA-kod för ankomstflygplatsSXB

Populära flyg till Strasbourg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 612 kr för enkelflyg och 2 708 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Air France