Billiga flygbiljetter till Svendborg

Om Svendborg

Flyg med Expedia till Svendborg

När du söker efter flyg till Svendborg så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Svendborg och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Svendborg erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Svendborg, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Svendborg. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Svendborg på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Svendborg?
Om du ska flyga behöver du inte lista ut vilken flygplats som passar bäst. Svendborg har bara en, Köpenhamn (CPH-Kastrup).
Kan jag flyga till Svendborg?
Gå till våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att flyga till Svendborg. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om karantän krävs när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Svendborg?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Svendborg kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Svendborg med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Svendborg kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Svendborg?
Det finns totalt 53 flygbolag som ansluter Svendborg till 132 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Svendborg?
British Airways och SAS flyger ofta till Svendborg, och ett av de vanligaste sätten att resa hit är med ett British Airways-flyg från London.
Hur många direktflyg går det till Svendborg?
Det går ungefär 2 087 direktflyg till Svendborg per vecka, så du kan vara på plats innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Svendborg från?
Många av de populäraste flygen till Svendborg avgår från flygplatserna i Oslo, Gamla stadskärnan eller Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Svendborg?
Om du flyger från Oslo kommer du att vara i luften cirka 1 timme och 10 minuter innan du landar i Svendborg. Från Gamla stadskärnan tar resan 2 timmar och 14 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Centrum är 2 timmar och 57 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Svendborg?
Vänta inte till precis innan avresan med att boka dina biljetter. Detta tips kan du få höra från ett flertal vana resenärer. Genom att boka i god tid har du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna är vanligtvis lägre. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om destinationen har mer än en flygplats. Flygpriserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du reser till. Glöm inte heller att jämföra priser från olika flygbolag. Till sist bör du vara beredd på att boka direkt om du hittar ett fint erbjudande, för priserna kan ändras fort. Med lite förberedelse och en gnutta tur går det att leta fram ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Svendborg?
Oavsett var du reser från kan din flygresa gå smidigt från början till slut, så länge du är ordentligt förberedd. Vi har sammanställt en lista med praktiska tips som försäkrar att semestern i Svendborg inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en smidig flygtur är att planera ordentligt i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: passet, alla resedokument, din plånbok och eventuella mediciner. Utöver detta bör du komma ihåg att ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, såsom elektronik eller ett par tidningar. Det kan även vara en bra idé att packa ner laddare, öronproppar och en flygkudde. Slutligen får du inte glömma att reservera plats i väskan för några toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte har en sax någonstans i väskan. Explosiva eller brandfarliga artiklar, till exempel tändstickor och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg är inte mer komplicerad än rätt val av kläder. Genom att klä dig i lager är du förberedd på den skiftande temperaturen ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Skor med klackar och badtofflor gör du bäst i att lämna i ditt incheckade bagage, även om det normalt är ditt favoritpar. Ta istället på dig omslutande skor med platt sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Tillståndet djup ventrombos, eller DVT, skulle kunna uppstå under längre flygturer. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken genom att sträcka på benen och gå fram och tillbaka i gången. Ett par bra kompressionsstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Svendborg?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har tagit fram en lista med hjälpsamma tips så att du enklare kan passera igenom säkerhetskontrollen utan onödig stress. Nästa stopp är Svendborg.

  • Se till att du har ditt pass och boardingpass inom räckhåll. De är det första du kommer att frågas om i säkerhetskontrollen.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som sannolikt skulle trigga larmet, som jackor och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Elektroniska enheter, till exempel mobiler och bärbara datorer, måste också gå genom skannern.
  • Handkräm, parfym och alla andra vätskor eller geler som du vill ta med dig ombord måste ligga i behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter. Allt måste dessutom få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Lätta gympaskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Kängor och andra tunga skor granskas ofta separat.
  • Saxar och andra vassa föremål är inte tillåtna på flyget. De kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen, så packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Svendborg
Destinationens flygplatsSvendborg
IATA-kod för ankomstflygplatsODE