Billiga flygbiljetter till Swinoujscie

Förslag på billiga flygresor till Swinoujscie

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 166 kr för enkelflyg och 1 861 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines

Om Swinoujscie

Flyg med Expedia till Swinoujscie

När du söker efter flyg till Swinoujscie så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Swinoujscie och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Swinoujscie erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Swinoujscie, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Swinoujscie. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Swinoujscie på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Swinoujscie?
Om du anländer med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats du ska välja. Swinoujscie har bara en, och den heter Szczecin (SZZ-Solidarnosc).
Kan jag flyga till Swinoujscie?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om gällande reserestriktioner för Swinoujscie innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Swinoujscie?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Swinoujscie kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Swinoujscie med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Swinoujscie kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Swinoujscie?
När du lämnar SZZ börjar ditt äventyr i Swinoujscie på riktigt. Stadens enda större flygplats ligger omkring 55 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Swinoujscie?
4 flygbolag flyger till Swinoujscie, från 9 flygplatser runtom i världen, så det perfekta flyget är bara ett par klick bort.
Vilka flygbolag flyger till Swinoujscie?
Flygen till Swinoujscie drivs framför allt av LOT - Polish Airlines. En stor del av flygresorna hit avgår från Warszawa, och det är LOT - Polish Airlines som är det mest valda flygbolaget på rutten.
Hur många direktflyg går det till Swinoujscie?
Det blir mycket lättare att resa med flyg till ett nytt resmål om man kan undvika mellanlandningar. Om du ska ta dig till Swinoujscie är den goda nyheten att det går ungefär 42 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Swinoujscie från?
Många som flyger till Swinoujscie hoppar på planet i Warszawa, Wesola eller Goclaw.
Hur lång tid tar flyget till Swinoujscie?
Om du ska resa med flyg till Swinoujscie från Warszawa tar resan omkring 1 timme och 10 minuter. Om du stiger ombord på planet i Wesola kan du förvänta dig att vara i luften i 1 timme och 12 minuter. Från Goclaw är Swinoujscie 1 timme och 10 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Swinoujscie?
Alla har vi stött på några lyckostar som på något sätt hittar extremt billiga flygbiljetter vart de än reser. Vet du hur de gör för att lyckas? De avvaktar inte till sista minuten innan de bokar. Du skulle även kunna bredda din sökning och jämföra de olika alternativen. Om destinationen i fråga har mer än en flygplats skulle du kunna hitta lägre priser genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Till sist bör du vara beredd på att boka med en gång om du hittar ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förkunskap och en gnutta tur går det att leta fram det perfekta flygpriset!
Hur tar man sig igenom flygresan till Swinoujscie?
Vi har sammanställt all information som behövs för att din flygresa ska bli så bekväm som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka de intressantare delarna av Swinoujscie.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli ett rent nöje, om du bara har rätt packning. Först och främst ska du ta med dig ett klädombyte, någonting att läsa och enkla toalettartiklar, till exempel en hårborste och tandkräm. Härnäst bör du reservera plats i väskan för elektronik med laddare, mediciner du behöver och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Sist men inte minst måste du komma ihåg att packa med ditt pass, dina resedokument samt pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med förbjudna föremål varierar mellan olika flygbolag, men en allmän regel är att ingenting brandfarligt, explosivt eller vasst tillåts. Här ingår bland annat saxar, borrar, sprejburkar och bränsle. Idrottsutrustning som pilbågar och pilar eller andra föremål som skulle kunna skada övriga passagerare, till exempel skjutvapen och svärd, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så avslappnad som möjligt, så klä dig i plagg i naturliga material och glöm inte att packa med en tjock tröja, eftersom det kan bli lite kallt på längre flygresor. Ha alltid på dig välsittande skor med plan sula, eftersom dina fötter kan bli lite svullna i luften. Lämna stilettklackarna och tunga kängor i det incheckade bagaget.
  • På långa flygsträckor finns det en risk för att vissa personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, ett tillstånd där blodproppar bildas i samband med utdragna perioder utan aktivitet. För att minska risken för detta kan du ta vara på alla tillfällen att röra på dig och gå lite fram och tillbaka ombord på flyget. Du kan även minska risken genom att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Swinoujscie?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen går din resa till Swinoujscie mycket smidigare. Här följer ett par behändiga tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Ha alltid ditt pass och boardingpass inom räckhåll. De är vad du kommer att frågas om först i kontrollen.
  • Härnäst måste du och ditt handbagage röntgas. För att se till att allt går smidigt lägger du ifrån dig allt som kan trigga larmet. Föremål som din jacka, ditt bälte och dina hörlurar måste skannas av maskinen.
  • Alla dina elektroniska enheter, till exempel din surfplatta och bärbara dator, måste också gå genom skannern.
  • Schampo, hårolja och andra vätskor eller geler som du vill ta med dig ombord måste ligga i behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter. Dessutom måste du lägga allt i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du även måste ta av skorna och lägga dem på bandet, så det kan vara en bra idé att ha på dig skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Flygbolag tillåter inte att du tar med dig knivar eller andra vassa föremål i handbagaget. Om du inte klarar dig utan dem på din semester måste de ligga i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Swinoujscie
Ankomstflygplats
Solidarnosc
IATA-kod för ankomstflygplats
SZZ
Destination
Szczecin
Pris tur-och-retur
1 861 kr

Populära flyg till Swinoujscie

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 166 kr för enkelflyg och 1 861 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle