Billiga flygbiljetter till Szczecin

Förslag på billiga flygresor till Szczecin

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 839 kr för enkelflyg och 1 249 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Szczecin

Flyg med Expedia till Szczecin

När du söker efter flyg till Szczecin så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Szczecin och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Szczecin erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Szczecin, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Szczecin. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Szczecin på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Szczecin?
Om du ska flyga behöver du inte tänka någon längre stund på vilken flygplats du ska välja att landa på. Szczecin har bara en, Szczecin (SZZ-Solidarnosc).
Hur långt från centrala Szczecin ligger Szczecin (SZZ-Solidarnosc)?
Resan mellan Szczecin (SZZ-Solidarnosc) och centrum i Szczecin är förhållandevis lång. Du måste ta dig cirka 30 kilometer från terminalen innan du är framme på ditt hotell i stadskärnan.
Kan jag flyga till Szczecin?
Titta på våra reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om aktuella reserestriktioner för Szczecin innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Szczecin?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Szczecin kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Szczecin med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Szczecin kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Szczecin?
När du lämnar SZZ börjar din semester i Szczecin på riktigt. Stadens största flygplats ligger 30 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Szczecin?
Det finns ett par olika alternativ för dig som reser till Szczecin. Du kan välja bland 4 flygbolag som erbjuder flyg till staden, från 9 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Szczecin?
LOT - Polish Airlines driver de flesta av flygen till Szczecin, och att resa med ett LOT - Polish Airlines-flyg med Warszawa som avreseort är ett vanligt sätt att ta sig hit.
Hur många direktflyg går det till Szczecin?
Det går ungefär 42 direktflyg till Szczecin i veckan, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Szczecin från?
Flygresor till Szczecin från Warszawa, Wesola eller Goclaw är de som är populärast.
Hur lång tid tar flyget till Szczecin?
Om du ska resa från Warszawa kommer du att vara i luften uppemot 1 timme och 10 minuter innan du anländer till Szczecin. Från flygplatsen i Wesola tar flygresan 1 timme och 12 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Goclaw är ungefär 1 timme och 10 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Szczecin?
Alla har vi stött på några lyckostar som på något sätt kan få tag i omöjligt billiga biljetter vart de än reser. Vet du hur de gör för att lyckas? De väntar inte till sista minuten med att boka. Du skulle även kunna utvidga din sökning och jämföra alla olika alternativ. Om resmålet i fråga har mer än en flygplats kan du kanske hitta lägre priser genom att boka biljetter till en flygplats som ligger lite längre bort. Slutligen bör du vara beredd på att boka med en gång om du väl har hittat ett bra erbjudande, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förberedelse och en gnutta tur går det att få tag i bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Szczecin?
Vi har samlat all information som behövs för att din flygresa ska bli så bekväm som möjligt. Följ de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja njuta av de intressantare delarna av Szczecin.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst måste du komma ihåg att ta med dig passet, alla dina resedokument, din plånbok och dina dagliga mediciner. Utöver detta vill du nog ha lite underhållning ombord på flyget. Någonting att läsa och en surfplatta som du har laddat med dina favoritserier är två bra alternativ. Om du har planer på att ta en kort tupplur kan en flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Slutligen ska du komma ihåg att reservera lite plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över förbjudna föremål skiljer sig mellan olika flygbolag, men grundregeln är att ingenting som är vasst, brandfarligt eller explosivt tillåts. Här ingår till exempel bestick, rakblad, tändare och fyrverkerier. Idrottsutrustning som pilbågar och pilar eller andra objekt som skulle kunna skada övriga passagerare, exempelvis batonger och skjutvapen, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa kan vara så enkel som rätt val av kläder. Genom att klä dig i lager är du förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du klarar av att hålla dig varm om det blir kallt i kabinen. Högklackade skor och sandaler bör du lämna i dina incheckade väskor, även om det normalt är favoritparet. Ha istället på dig välsittande skor med platt sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Tillståndet djup ventrombos, eller DVT, kan uppstå under längre flygresor. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket bland annat kan bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan minska risken för detta genom att sträcka på benen och gå fram och tillbaka i gången. Ett par ordentliga antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Szczecin?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har plockat fram en lista med hjälpsamma tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollerna utan onödiga problem. Sedan bär det av mot Szczecin.

  • Först och främst måste du presentera ditt pass och dina resedokument för säkerhetspersonalen. Försäkra dig om att du har allt nära tillhands, så att du slipper leta.
  • Efter detta måste du och ditt handbagage röntgas. För att se till att allt går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Saker som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste skannas av maskinen.
  • Alla dina elektroniska enheter, till exempel din mobil och bärbara dator, måste också gå genom skannern.
  • Handkräm, parfym och alla andra vätskor eller geler i ditt handbagage måste ligga i behållare som rymmer högst 100 milliliter. Dessutom måste allting få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gympaskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre sannolikt att du behöver ta av dem när du går igenom säkerhetskontrollen. Stövlar och andra tyngre skor inspekteras ofta separat.
  • Spetsiga föremål får inte tas med ombord på flyget. De kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen, så lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Szczecin
Destinationens flygplatsSolidarnosc
IATA-kod för ankomstflygplatsSZZ
DestinationSzczecin
Flygpris1 249 kr

Populära flyg till Szczecin

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 839 kr för enkelflyg och 1 249 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines