Billiga flygbiljetter till Taormina

Förslag på billiga flygresor till Taormina

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 626 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Lufthansa
KLM
Austrian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle

Om Taormina

Flyg till Taormina

Vackra Taormina på Sicilien är ett riktigt semesterparadis! Staden är ett populärt resmål som ligger uppflugen på en 200 meter hög klippa, med en hisnande utsikt över den glittrande Naxosbukten. Sicilien är Medelhavets största ö, och omgivningarna bjuder på ett bergigt landskap och många intressanta sevärdheter.

Det är en liten, charmig stad med bilfria gränder och kraftigt kuperad terräng. Att staden byggts in i den klippiga kusten gör att den inte är något för den höjdrädde, men kompenserar de många trapporna med en av världens vackraste vyer. Här finner du kulturhistoriska sevärdheter och shopping i världsklass. Huvudgatan Corso Umberto, som löper mellan de två antika stadsportarna, kantas av exklusiva butiker, glassbarer, konstgallerier och restauranger. Boka en flygresa till Taormina redan idag!

Ta dig med flyg till Taormina

Det är lätt att hitta billiga flyg till Taormina genom Expedia, och du kan välja om du vill flyga till Palermo eller Catania. Catanias flygplats Catania Fontanarossa, som ibland kallas för Vincenzo Bellini flygplats, är närmast och ligger 55 kilometer bort. Det tar 90 minuter att ta sig med buss från flygplatsen och omkring en timme med bil. Palermos flygplats är även känd som Punta Raisi flygplats eller Falcone-Borsellino flygplats. Den ligger lite längre bort på Siciliens västkust, och med bil tar resan runt 3 timmar. Passa på att ordna en hyrbil i Taormina redan på hemmaplan. Eller varför inte boka en paketresa till Taormina? Då kan du kombinera flygbiljetter med boende och hyrbil till ett bra pris.

Flygresor till Taormina – sol och bad

Med den ständigt närvarande utsikten över Naxosbukten och Medelhavet är det inte konstigt om du blir badsugen. Nedanför staden ligger Mazzarokusten, där du finner många vackra lidobad som du tar dig till med linbana. Du kan även bada vid klapperstensstranden i bukten vid den vackra Isola Bella. Isola Bella är en mindre ö som man kan nå från fastlandet genom att gå på en smal stig som binder dem samman. Ön är ett naturreservat som är känt för sin pittoreska skönhet. Taormina Mare är en annan populär badplats som är värd att besöka. Här finns ett mysigt promenadstråk och många restauranger och kaféer. När du solat klart tar linbanan dig tillbaka upp till ditt hotell på 5 minuter. Dröm dig bort till solen med flygresor till Taormina.

Utforska Taormina

Bokar du flygbiljetter till Taormina finns det mycket att se och göra. Staden är i sig själv en sevärdhet med sitt speciella läge, men det finns andra spännande sevärdheter i närheten. Från ditt boende i Taormina har du nära till vingårdar, citronlundar och antika ruiner. Från stadens grekisk-romerska amfiteater från 200 f Kr har du en mäktig utsikt över Naxos stränder och Etna. Vill du besöka Etna, som är Europas största aktiva vulkan, ligger den 45 minuters bilresa bort. Om du inte kan få nog av vulkaner är vulkanön Stromboli värt en båtresa. Den filmintresserade får inte missa byarna Forza d’Agro och Castelmola, där Gudfadern-filmerna spelades in.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Taormina

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 626 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Lufthansa