Billiga flygbiljetter till Teplice

Förslag på billiga flygresor till Teplice

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 350 kr för enkelflyg och 802 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
easyJet
Scandinavian Airlines
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
easyJet
Swiss International Air Lines

Om Teplice

Flyg med Expedia till Teplice

När du söker efter flyg till Teplice så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Teplice och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Teplice erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Teplice, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Teplice. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Teplice på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Teplice?
Prag (PRG-Vaclav Havel) är den enda flygplatsen i Teplice.
Kan jag flyga till Teplice?
Gå till våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om flyg till Teplice. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om karantän krävs när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Teplice?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Teplice kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Teplice med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Teplice kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Teplice?
När du reser med flyg till Teplice kommer du att landa på PRG. Efter att du har passerat alla kontroller och fått tag i ditt bagage är du bara 65 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Teplice?
Teplice hanterar flyg från 48 flygbolag, som flyger från minst 115 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Teplice?
British Airways driver merparten av flygen till Teplice, och ett British Airways-flyg från London är det populäraste sättet att ta sig hit.
Hur många direktflyg går det till Teplice?
Det blir så mycket smidigare att flyga till ett nytt resmål om man inte behöver tänka på mellanlandningar. Om du ska ta dig till Teplice kan du glädjas över att det går ungefär 858 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Teplice från?
Många resenärer som flyger till Teplice stiger på planet i Gamla stadskärnan, Centrum eller Ashford.
Hur lång tid tar flyget till Teplice?
Vilken flygplats du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Gamla stadskärnan till Teplice tar resan i genomsnitt 1 timme och 58 minuter. En flygresa från Centrum brukar vara framme på 1 timme och 35 minuter. Med Ashford som startpunkt är du normalt i luften i 2 timmar och 10 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Teplice?
Alla erfarna resenärer är medvetna om att man inte bör dröja till sista stund med att boka biljetterna. Flygpriserna är vanligtvis högre strax innan avgångsdatumet. En annan bra metod att hitta låga priser är att jämföra många olika alternativ. Om ditt resmål har flera flygplatser kan du undersöka vad det kostar att boka biljetter till en mindre trafikerad terminal. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att vara beredd på att boka direkt. Om du lyckas hitta ett fint erbjudande ska du inte dröja, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Teplice?
Oavsett var du reser från kan din flygresa gå smidigt, om du bara är välorganiserad. Vi har sammanställt en lista med praktiska tips som ser till att semestern i Teplice börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du ta med dig ditt pass, dina resedokument, dina bankkort samt eventuella mediciner du tar. Utöver detta kommer du att vilja ha någon typ av underhållning under resan. Någonting intressant att läsa och en surfplatta som är full med dina favoritprogram är två bra alternativ. Om du vill ha möjlighet att sova en stund kan ett uppblåsbart nackstöd och ett par hörlurar som stänger ute ljud vara användbara. Slutligen ska du inte glömma att spara plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräsch när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla stora flaskor med schampo och balsam i ditt incheckade bagage. Alla geler eller vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras. Vassa föremål, som saxar, och brandfarliga objekt, till exempel tändare och bränsle, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att känna dig så avslappnad som möjligt, så välj ut plagg i naturliga material och glöm inte att packa med en jacka, för om det skulle bli svalt ombord på flyget. Välj alltid välsittande skor med flat sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna dina stilettklackar och kängorna i dina incheckade väskor.
  • På långa flygsträckor finns det en risk för att man drabbas av DVT, eller djup ventrombos, vilket innebär att blodproppar bildas till följd av utdragna perioder av stillasittande. För att undvika detta kan du utnyttja varje tillfälle att sträcka på dig och gå lite fram och tillbaka ombord på flyget. Du kan även minska risken genom att bära antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Teplice?
Allt handlar om att vara förberedd. Vi har tagit fram en lista med bra tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollerna utan onödiga dröjsmål. Sedan bär det av mot Teplice.

  • Säkerhetspersonalen kommer först att försäkra sig om att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Se till att du har allt nära tillhands.
  • Härnäst ska du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Saker som din jacka, ditt bälte och dina hörlurar måste skannas av maskinen.
  • Elektroniska enheter, till exempel bärbara datorer och surfplattor, ska också skannas.
  • Reser du med din nya parfym? Det går bra. Om förpackningen rymmer max 100 milliliter och du förvarar den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du lov att ta med den på flyget.
  • Genom att tänka igenom ditt val av skor kan du spara några minuter. Vandringskängor och andra tyngre skor behöver ofta granskas separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lättare gymnastikskor.
  • Flygbolag tillåter inte att du tar med dig knivar och andra vassa föremål i ditt handbagage. Om du inte klarar dig utan dem på din semester måste de ligga i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Teplice
Ankomstflygplats
Vaclav Havel
IATA-kod för ankomstflygplats
PRG
Destination
Prag
Pris tur-och-retur
801 kr

Populära flyg till Teplice

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 350 kr för enkelflyg och 802 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air International Ltd