Billiga flygbiljetter till Thessaloniki

Förslag på billiga flygresor till Thessaloniki

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 579 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air
Norwegian Air International Ltd
Transavia
Aegean
Eurowings
Olympic
Olympic
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa

Om Thessaloniki

Flyg till Thessaloniki

Grekland drar många besökare året runt, men sommaren är högsäsongen och Thessaloniki är en av de populäraste städerna. Staden är vackert belägen på kusten vid Egeiska havet och är perfekt för dig som älskar strand och bad på semestern. När du bokar flygresa till Thessaloniki anländer du till Thessaloniki International Airport (SKG). Med ett direktflyg tar resan omkring tre timmar, men många flygresor till Thessaloniki mellanlandar på vägen och det kan lägga till flera timmar på resan. En resa mellan Arlanda (ARN) och Thessaloniki (SKG) som landar två gånger på vägen kan ta omkring fjorton timmar.

Flyg Thessaloniki: hyrbil eller allmän transport?

Från flygplatsen utanför Thessaloniki är det lätt att ta sig in till själva orten, vare sig du kör egen hyrbil till Thessaloniki eller tar allmän transport. Du kan boka din hyrbil samtidigt som du köper dina flygbiljetter till Thessaloniki och sen hämta hyrbilen på flygplatsen när du har landat. Med bil tar resan till Thessaloniki runt 25 minuter, men du kan även ta bussen som avgår regelbundet och tar 45 minuter. Buss är billigare än taxi men tar alltså något längre tid. Själva flygplatsen är den näst största i Grekland och har både butiker och restauranger du kan besöka medan du väntar på ditt flyg.

Boka en romantisk flygresa till Thessaloniki

Thessaloniki är en av Greklands största städer och har något för alla, vare sig du gillar nattliv, långa promenader bland historiska sevärdheter eller bara vill slappna av vid stranden. Staden är också ett perfekt resmål för dig som letar efter romantik. Här finns långa strandpromenader samt flera restauranger och barer att besöka. I Thessaloniki hittar man många sevärdheter, och de mest välkända är förmodligen de historiska sevärdheterna, som Hagia Sophia-katedralen som uppfördes på 300-talet. Vita tornet är en kvarleva från den bysantinska muren som omringade staden. Eftersom många sevärdheter ligger centralt kan man promenera staden runt och besöka dem på vägen.

Boka ett billigt flyg till Thessaloniki

Om du letar efter billiga flyg till Thessaloniki kan det vara en bra idé att överväga lågsäsongen, då både flyg och hotell kan vara billigare än vanligt. Medelhavsklimatet i området gör att den varma och torra sommaren är den populäraste tiden på året för besökare. På sen vår och tidig höst är vädret fortfarande varmt, med medeltemperaturer på omkring 15–20 °C, så dessa kan vara bra tider att resa om du vill boka en behaglig semester i ett vackert område. Du kan också jämföra olika priser under resten av året för att hitta billiga flygbiljetter till Thessaloniki, och flyg med en eller flera mellanlandningar är ibland billigare än direktflyg till Thessaloniki.

Flygresor till Thessaloniki med hela familjen

Thessaloniki har många aktiviteter som passar för hela familjen. Förutom de historiska sevärdheterna finns det även platser som Dinosaur Park att besöka, där man bland annat kan se modeller av dinosaurer och mammutar. Här finns också en vattenpark som passar bra för både yngre och något äldre barn. Du kan hitta ett antal barnvänliga hotell i Thessaloniki med pool och andra bekvämligheter som gör resan rolig för hela familjen. Reser du med små barn kan det vara något smidigare att boka ett direktflyg till Thessaloniki än att byta flyg längs vägen.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Thessaloniki

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 1 579 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Austrian Airlines