Förslag på billiga flygresor till Tianjin

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 465 kr för enkelflyg och 4 009 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Tianjin

Flyg till Tianjin

Tianjin är en av Kinas många metropoler. Här hittar du allt från finkultur till moderna barer och restauranger. Med ett billigt flyg till Tianjin kan du uppleva allt vad Kina har att erbjuda. Tianjin ligger vid kusten i norra Kina och är landets fjärde största stad. Du kan besöka historiska sevärdheter och äta på regionens bästa restauranger. Dessutom finns det shopping i världsklass – allt från lokala souvenirer till klädkedjor och designers från hela världen.

Flygresor till Tianjin

Innan du bokar din resa är det smart att jämföra priser. På det viset hittar du lätt billiga flygbiljetter till Tianjin, särskilt om du kan vara flexibel med dina resedatum. När du flyger till Tianjin måste du mellanlanda på vägen, åtminstone en gång. Oftast blir det ett stopp i Shanghai eller Hongkong. Varför inte passa på att uppleva lite mer på din resa? Se till att du har lite tid att spendera vid varje mellanlandning innan du anländer till Tianjin Binhai International Airport.

Ett annat sätt att spara pengar kan vara med en paketresa. En paketresa till Tianjin innebär att du bokar hotell och flyg på samma gång. Det är dessutom smidigare än att boka varje del separat. Det finns allt från budget till lyxhotell i Tianjin, så det är lätt att hitta något som passar dig. Från flygplatsen kan du ta tåg eller buss in till Tianjin. Du kan också ta en taxi eller hyra egen bil. Om du har en hyrbil i Tianjin kan du resa runt på egen hand, i din egen takt.

Bra att veta innan flyget till Tianjin

När du reser från Sverige till Kina måste du ansöka om visum. Ett resevisum till Kina anordnas på China Visa Application Service Center i Stockholm eller i Göteborg. Vilket visum du ska ha beror på ändamålet för din resa, så hör dig för när du ansöker om vad som är korrekt för dig, annars kan det lätt dra ut på tiden.

Tianjin – både kultur och nöje

En flygresa till Tianjin tar visserligen ganska lång tid men det är det värt. Sevärdheterna i Kina är något väldigt speciellt och du bör se till att du spenderar åtminstone ett par dagar på sightseeing i Tianjin. Du kan bland annat se den kinesiska muren där den går förbi Tianjin eller besöka det buddhistiska klostret Dabei som uppfördes under Qing-dynastin under 1600- till 1900-talet. Du kan också besöka många områden där Kinas historia som en fransk koloni är tydlig, som dessutom står i kontrast med resten av staden.

Med en billig flygresa till Tianjin kan du spendera dina pengar på annat – som shopping till exempel. Joy City Shopping Mall ligger i centrala Tianjin och är ett imponerande shoppingcenter där du kan hitta allt från restauranger till shopping. Det har även många områden för barn att leka och utforska. Boka ditt flyg till Tianjin och upplev en stad i Kina med både historia och moderna nöjen.

Information om flyg till Tianjin

Destinationens flygplats Tianjin
IATA-kod för ankomstflygplats PEK

Populära flyg till Tianjin

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 465 kr för enkelflyg och 4 009 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.