Billiga flygbiljetter till Torrevieja

Förslag på billiga flygresor till Torrevieja

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 510 kr för enkelflyg och 868 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
SAS
Eurowings
TAP Portugal
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle

Recensioner från verifierade kunder

20 dec. 2018

Tack

Verifierad resenär
Köpenhamn till Alicante · Norwegian Air International Ltd
16 okt. 2018

Smidigt och bra att åka med

Verifierad resenär
Göteborg till Alicante · Ryanair
8 aug. 2018

Gammalt plan....

Verifierad resenär
Stockholm till Alicante · SAS

Flyg till Torrevieja

Flyg till Torrevieja och upplev vackert väder året om! Med sitt läge 4 mil söder om Alicante i sydöstra Spanien är Torrevieja det perfekta resmålet när du längtar efter solen. Förutom närheten till havet kan du njuta av ett vackert landskap med pinjeskogar, olivlundar och apelsinodlingar.

Torrevieja ligger på bekvämt avstånd från flygplatserna i Alicante och Murcia, så när du bokar en resa till Torrevieja kan semestern börja på en gång. Det går direktflyg till Alicante från Stockholm.

Promenera ner till hamnen där det finns omkring 300 fiskefartyg och över 900 fritidsbåtar – det är en av de största marinorna i Spanien! I Torrevieja kan du välja om du vill shoppa, ligga på stranden eller besöka någon spännande sevärdhet.

Hyr bil i Torrevieja om du vill se dig omkring i de närliggande städerna, annars är det lätt att ta sig fram till fots. Vill du ta del av Torreviejas historiska arv kan du besöka 1400-tals vakttornet Torre del Moro, som ligger några kilometer från centrum, där man höll utkik efter dåtidens pirater. Plaza de Izabel II är en bra plats att börja en shoppingrunda på – sedan är det bara att strosa genom de labyrintliknande smågatorna eller gå på någon av gatumarknaderna. Missa inte hantverksmarkanden vid Paseo Marítimo de la Libertad om du är på jakt efter unika suvenirer. När du blir hungrig finns här mat från hela världen, men om du vill prova på en lokal specialitet ska du beställa in Caldero - en gryta på fisk och ris.

Sol och bad i Torrevieja

Om du är sugen på en strandsemester är det perfekt att boka en flygbiljett till Torrevieja för att besöka någon av de många stränderna. Kusten är 2 mil lång med mysiga vikar och långa vita sandstränder. Vikarna kallas för ”calas” och där är det ofta lite lugnare än på stränderna. Här finns magnifika korallrev att undersöka – så glöm inte snorkeln hemma!

Stranden Playa de los Náufragos ligger söder om hamnen, och hit går de som uppskattar sportiga vattenaktiviter. Playa del Acequión ligger i hamnen och nära till Torreviejas hotell, resturanger och kaféer. Paseo Maritimo Juan Aparicio består nästan helt av klippor, och här har man därför skapat två konstgjorda stränder, vars lugna vatten passar barnfamiljer. Vill du ha liv och rörelse på stranden ska du gå till Playa del Cura, som ligger norr om hamnen och har en strandpromenad som kantas av matställen och butiker. Den vackraste stranden är enligt många Palya de La Mata, som är Torreviejas längsta strand, och Playa de Los Náufragos kallas ofta för "spanjorernas egen strand".

Aktiviteter i Torrevieja

Torrevieja är omgiven av vacker natur och ett flertal nationalparker. Salinas nationalpark är en populär sevärdhet med sina berömda saltvattensjöar. Den ena är blå och den andra är rosa, och i parken finns en mängd olika fågelarter. Torrevieja är tack vare sjöarna känt för sin saltproduktion, och du kan besöka Sjö- och Saltmuseet om du vill lära dig mer om stadens långa historia som saltexportör. Barnfamiljer får inte missa vattenparken Aquopolis. Här finns bland annat vågpooler, minigolf och restauranger. Hitta billiga flyg Torrevieja och upptäck denna pärla på Costa Blanca-kusten.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Torrevieja

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 510 kr för enkelflyg och 868 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle