Billiga flygbiljetter till Torun

Förslag på billiga flygresor till Torun

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 1 480 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Torun

Flyg med Expedia till Torun

När du söker efter flyg till Torun så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Torun och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Torun erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Torun, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Torun. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Torun på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Torun?
Bydgoszcz (BZG-Ignacy Jan Paderewski) är den enda flygplatsen du kan välja i Torun.
Hur långt från centrala Torun ligger Bydgoszcz (BZG-Ignacy Jan Paderewski)?
Längre turer är ingen match, bara du planerar ordentligt i förväg. Den centrala delen av Torun ligger 40 kilometer bort från Bydgoszcz (BZG-Ignacy Jan Paderewski), så utforska hur du enklast kommer fram innan du landar på flygplatsen.
Kan jag flyga till Torun?
Gör din flygresa till Torun enkel och lätt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad på gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste officiella hälsoråden.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Torun?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Torun kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Torun med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Torun kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Torun?
När du flyger till Torun landar du på Bydgoszcz (BZG-Ignacy Jan Paderewski). Efter att du har stigit av planet och hämtat ut ditt bagage är du cirka 40 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Torun?
Det finns 2 flygbolag som trafikerar sträckan till Torun, och de flyger från 5 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Torun?
Flygen till Torun flygs ofta av LOT - Polish Airlines. Merparten av flygresorna hit har Goclaw som avreseort, och LOT - Polish Airlines är det mest valda flygbolaget på rutten.
Hur många direktflyg går det till Torun?
Att planera en härlig resa till Torun är hur lätt som helst när det finns 19 direktflyg att välja och vraka bland varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Torun från?
Många av de populäraste flygresorna till Torun avgår från flygplatser i Brandon, Sutton och Goclaw.
Hur lång tid tar flyget till Torun?
Vilken flygplats du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Brandon till Torun tar resan i genomsnitt cirka 2 timmar och 2 minuter. Flyg från Sutton brukar nå fram på uppemot 2 timmar och 15 minuter. Med Goclaw som avreseort är du normalt i luften i ungefär 45 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Torun?
Vi har alla stött på några lyckostar som på något sätt får tag i omöjligt billiga flygbiljetter vart de än ska resa. Kan du gissa hur det går till? De avvaktar inte till sista stund innan de bokar. Du kan även bredda din sökning och jämföra de olika alternativen. Om resmålet har flera flygplatser kan du kanske hitta bättre erbjudanden genom att resa till en flygplats som ligger lite längre bort. Slutligen kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka snabbt. Om du lyckas hitta ett fint erbjudande ska du inte vänta, utan boka när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Torun?
Beroende på var din resa börjar kan ditt flyg till Torun gå väldigt fort eller ta betydligt längre tid. Vi har samlat ihop en del tips som kanske hjälper dig att börja resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första ska du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla resedokument, din plånbok samt dina dagliga mediciner. Utöver detta vill du förmodligen ha någon typ av underhållning på resan. En bra bok och en bärbar dator fullpackad med dina favoritfilmer är bra alternativ. Om du räknar med att sova en stund kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud vara användbara. Sist men inte minst ska du komma ihåg att reservera lite plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig på topp när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Vad som betraktas som otillåtna föremål kan variera mellan flygbolagen, men en allmän regel är att ingenting som är vasst, brandfarligt eller explosivt tillåts. Här ingår exempelvis knivar, saxar, blekmedel och aerosolburkar. Sportutrustning som slagträn eller andra objekt som hade kunnat skada de övriga passagerarna, såsom batonger och skjutvapen, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att känna dig så bekväm som möjligt, så välj att klä dig i ventilerande plagg och glöm inte att packa med ett extra lager, för om det skulle bli svalt under resans gång. Ha alltid på dig rymliga skor med plan sula, eftersom fötterna kan svullna lite under flygturen. Lämna dina stilettklackar och tunga kängor i ditt incheckade bagage.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Tillståndet innebär att blodproppar bildas, delvis på grund av längre perioder av inaktivitet. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken. Du kan exempelvis ha på dig kompressionsstrumpor, dricka mycket och röra på benen och fötterna. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller gör enkla övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Torun?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen går resan till Torun betydligt smidigare. Här kommer några behändiga tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen utan dröjsmål.

  • Personalen i kontrollen måste först försäkra sig om att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du får fortsätta. Ha allt inom räckhåll.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Töm fickorna och lägg av allt som sannolikt skulle få larmet att gå, såsom hörlurar och jackor. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Under en kort stund måste du klara dig utan digital teknik. Din bärbara dator, din mobil och dina övriga elektroniska enheter ska också passera genom skannern.
  • Plocka ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste ofta skickas genom maskinen separat. Varje enskild produkt måste ligga i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett praktiskt val, eftersom det är mindre sannolikt att du behöver ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Kängor och andra tunga skor inspekteras ofta separat.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du tar med dig knivar eller andra vassa föremål i ditt handbagage. Om du tvunget måste ha med dem under din semester måste de ligga i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Torun
Destinationens flygplatsIgnacy Jan Paderewski
IATA-kod för ankomstflygplatsBZG
DestinationBydgoszcz
Flygpris1 480 kr

Populära flyg till Torun

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 1 480 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines