Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Toscana

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Toscana

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Toscana

Flygresor till Toscana

Boka en flygresa till Toscana och upptäck en region i Italien känd för sitt vackra landskap och sin fascinerande kulturhistoria. Här kan du vandra i konstnärliga och vetenskapliga giganters fotspår; Dante, Michelangelo, Galileo Galilei, Leonardo da Vinci och Puccini har alla bott i Toscana.

Toscanas huvudort är Florens, vars historiska stadskärna är en av sex toskanska orter som har utsetts av Unesco till världskulturarv. Många väljer att boka hotell i Toscana just i Florens för en traditionell italiensk mat- och vinupplevelse. Här tillverkas världsberömda viner som Chianti och Montepulciano.

I nordvästra Toscana ligger den antika universitetsstaden Pisa som är världsberömd för sitt lutande klocktorn och anses vara en av Italiens äldsta orter. Varje år kommer tusentals turister för att beskåda och fota det sneda tornet som också det är ett av Unescos världsarv, tillsammans med domkyrkan, domkapellet och kyrkogården Campostano.

Flyg till Toscana från Sverige

Det är relativt enkelt att hitta billiga flygbiljetter till Toscana från Sverige och Skandinavien under högsäsong om du är flexibel med dina datum. Till Pisa går det två flyg i veckan från både Göteborg och Stockholm med lågprisbolagen Ryanair och Norwegian. Från Köpenhamn hittar du desto fler flyg till Toscana; till Pisa med Norwegian eller till Florens med Vueling eller SAS.

Om du är ute efter flygresor till Toscana under vinterhalvåret kan du fortfarande hitta bekväma och billiga flyg med en mellanlandning och en flygtid på som kortast fyra och en halv timme om du söker smart och kombinerar olika bolag.

Flyg till Florence Airport Amerigo Vespucci

Florens flygplats Amerigo Vespucci ligger fyra kilometer nordväst om staden och tar emot drygt två miljoner resenärer om året. Det går transferbussar antingen en eller två gånger i timmen, beroende på tiden på dygnet, och restiden till stadskärnan är ungefär 30 minuter. Det finns även en taxiparkering och limousinservice vid ankomsthallen för den som vill resa flott. Om du vill kan du hyra bil i Toscana och hämta upp den på flygplatsen i Florens, så får du friheten att i din egen takt utforska den toskanska landsbygden med dess många vingårdar och kulturella sevärdheter.

Flyg till Pisa International Airport

Pisa International Airport är ett bra alternativ för den som absolut vill se det lutande tornet och även ha en solresa till Toscana. Flygplatsen ligger bara en kilometer från Pisas stadskärna, och om du hyr bil här tar du dig enkelt ut på någon av motorvägarna A11 eller A12 som tar dig vidare till alla Toscanas sevärdheter. Pisas flygplats ligger till exempel åtta mil från Florens eller Chianti, sju mil från Prato och två mil från Lucca.

Transfern mellan Pisas flygplats och stadens centralstation går var tionde minut och tar tolv minuter. Från stationen har du sedan tillgång till ett järnvägsnätverk som täcker hela Italien. Sträckan körs för tillfället av en buss, men inom en snar framtid ska den ersättas med ett helautomatiskt skytteltåg som kommer att halvera den korta restiden till Pisa och göra staden till en ännu smidigare plats att börja din toskanska semester på.