Billiga flygbiljetter till Tropea

Förslag på billiga flygresor till Tropea

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 734 kr för enkelflyg och 2 317 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

ITA Airways
ITA Airways
ITA Airways
Lufthansa
Swiss International Air Lines
KLM
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa

Flyg till Tropea

Tropea är en liten stad i regionen Kalabrien i sydvästra Italien, drygt tio mil norr om Reggio Calabria. Med sina fantastiska vita stränder, spektakulära läge på en klippavsats ovanför havet, mysiga gränder och goda mat tilltalar staden de flesta. När du bokar flyg till Tropea anländer du till Lamezia Termes internationella flygplats, som ligger omkring en timme och 25 minuter från Tropea. Det kan vara lite knepigt att hitta ett direktflyg till Tropea om du vill resa utanför högsäsong, men istället kan du ta chansen att få ett stopp i någon annan europeisk stad på köpet, som till exempel Zürich. De flesta flyg till Lamezia Termes internationella flygplats har en eller två mellanlandningar, vilket gör att flygresan till Tropea kan ta allt från mellan sju timmar upp till ett dygn.

Flyg till Tropea: hyrbil eller allmän transport?

Från Lamezia Termes internationella flygplats tar du dig lättast fram med taxi, privat transfer, tåg eller genom att hyra bil i Tropea. Vill du åka med allmänna kommunikationer kan du ta transferbussen till Lamezia Termes tågstation St. Eufemia, som avgår var 20:e minut, och därifrån ta tåget till Tropea, en resa på omkring en timme. Vill du däremot vara flexibel och även ha möjligheten att besöka andra platser under din semester i Tropea kan en hyrbil passa bra. Du kan boka din hyrbil samtidigt som du köper dina flygbiljetter till Tropea och sen hämta hyrbilen på flygplatsen när du har landat för en smidig resa direkt till ditt hotell i Tropea. Med bil tar resan omkring en och en halv timme. Den moderna och nyrenoverade flygplatsen erbjuder kaféer, restauranger, butiker, apotek, bankomater, turistinformation samt ett businesscenter med mötesrum, datorer anslutna till internet och kopieringsmöjligheter.

Boka en romantisk flygresa till Tropea

Tropeas gamla stadsdel är en mycket romantisk plats med sina smala gator och pittoreska torg. Att strosa runt här under dagen och kika in i någon av alla små butiker för att sedan slå sig ner på någon restaurang för en sen middag i den ljumma kvällen är verkligen något extra.

Boka ett billigt flyg till Tropea

Om du letar efter billiga flyg till Tropea kan det vara bra att veta att det faktiskt inte spelar så stor roll när under året du väljer att boka din resa. Eftersom flygtrafiken är så mycket livligare under sommaren, och avgångarna så många fler än under andra delar av året kan du ofta hitta lika billiga biljetter i juni som i november. Tropeas popularitet under sommaren gör också att det är lättare att hitta direktflyg under högsäsongen. Väljer du att boka ett flyg med mellanlandning är det bra att jämföra olika priser eftersom priset på en flygbiljett till Tropea kan variera mycket.

Flygresor till Tropea för total avkoppling

Tropea är ett resmål som passar den som vill ha både avkoppling och en chans att uppleva äkta italienskt vardagsliv. Tempot i staden är lågt, och mitt på dagen stänger alla butiker i ett par timmar. Då kan du passa på att vila en stund eller koppla av på stranden. Just strandlivet är i fokus i Tropea, och stränderna här räknas till de vackraste i Italien.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Tropea

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 734 kr för enkelflyg och 2 317 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Swiss International Air Lines