Billiga flygbiljetter till Tropea

Förslag på billiga flygresor till Tropea

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 804 kr för enkelflyg och 2 549 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
KLM
KLM
KLM
Swiss International Air Lines
KLM
Swiss International Air Lines
Lufthansa
KLM

Flyg till Tropea

Tropea är en liten stad i regionen Kalabrien i sydvästra Italien, drygt tio mil norr om Reggio Calabria. Med sina fantastiska vita stränder, spektakulära läge på en klippavsats ovanför havet, mysiga gränder och goda mat tilltalar staden de flesta. När du bokar flyg till Tropea anländer du till Lamezia Termes internationella flygplats, som ligger omkring en timme och 25 minuter från Tropea. Det kan vara lite knepigt att hitta ett direktflyg till Tropea om du vill resa utanför högsäsong, men istället kan du ta chansen att få ett stopp i någon annan europeisk stad på köpet, som till exempel Zürich. De flesta flyg till Lamezia Termes internationella flygplats har en eller två mellanlandningar, vilket gör att flygresan till Tropea kan ta allt från mellan sju timmar upp till ett dygn.

Flyg till Tropea: hyrbil eller allmän transport?

Från Lamezia Termes internationella flygplats tar du dig lättast fram med taxi, privat transfer, tåg eller genom att hyra bil i Tropea. Vill du åka med allmänna kommunikationer kan du ta transferbussen till Lamezia Termes tågstation St. Eufemia, som avgår var 20:e minut, och därifrån ta tåget till Tropea, en resa på omkring en timme. Vill du däremot vara flexibel och även ha möjligheten att besöka andra platser under din semester i Tropea kan en hyrbil passa bra. Du kan boka din hyrbil samtidigt som du köper dina flygbiljetter till Tropea och sen hämta hyrbilen på flygplatsen när du har landat för en smidig resa direkt till ditt hotell i Tropea. Med bil tar resan omkring en och en halv timme. Den moderna och nyrenoverade flygplatsen erbjuder kaféer, restauranger, butiker, apotek, bankomater, turistinformation samt ett businesscenter med mötesrum, datorer anslutna till internet och kopieringsmöjligheter.

Boka en romantisk flygresa till Tropea

Tropeas gamla stadsdel är en mycket romantisk plats med sina smala gator och pittoreska torg. Att strosa runt här under dagen och kika in i någon av alla små butiker för att sedan slå sig ner på någon restaurang för en sen middag i den ljumma kvällen är verkligen något extra.

Boka ett billigt flyg till Tropea

Om du letar efter billiga flyg till Tropea kan det vara bra att veta att det faktiskt inte spelar så stor roll när under året du väljer att boka din resa. Eftersom flygtrafiken är så mycket livligare under sommaren, och avgångarna så många fler än under andra delar av året kan du ofta hitta lika billiga biljetter i juni som i november. Tropeas popularitet under sommaren gör också att det är lättare att hitta direktflyg under högsäsongen. Väljer du att boka ett flyg med mellanlandning är det bra att jämföra olika priser eftersom priset på en flygbiljett till Tropea kan variera mycket.

Flygresor till Tropea för total avkoppling

Tropea är ett resmål som passar den som vill ha både avkoppling och en chans att uppleva äkta italienskt vardagsliv. Tempot i staden är lågt, och mitt på dagen stänger alla butiker i ett par timmar. Då kan du passa på att vila en stund eller koppla av på stranden. Just strandlivet är i fokus i Tropea, och stränderna här räknas till de vackraste i Italien.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Tropea?
Lamezia Terme (SUF-Lamezia Terme Intl.) är den enda flygplatsen du kan välja nära Tropea.
Hur långt från centrala Tropea ligger SUF?
Längre resor är inga problem, bara du planerar ordentligt i förväg. Stadskärnan i Tropea ligger cirka 40 kilometer från SUF, så utforska hur du enklast kommer fram innan planet landar.
Kan jag flyga till Tropea?
Gå till våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om flyg till Tropea. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän är ett krav när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Tropea?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Tropea kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Tropea med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Tropea kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Tropea?
När du anländer till SUF börjar din semester i Tropea på riktigt. Stadens enda större flygplats ligger ungefär 40 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Tropea?
20 flygbolag flyger regelbundet till Tropea, från 36 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Tropea?
EasyJet, Ryanair och Wizz Air är de vanligaste flygbolagen som flyger till Tropea. Majoriteten av flygen avgår från Milano, och easyJet erbjuder flest alternativ på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Tropea?
Att arrangera en otrolig resa till Tropea är hur lätt som helst när det finns 212 direktflyg att välja bland varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Tropea från?
Flyg till Tropea som avgår från Magenta, San Siro och Milano är mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Tropea?
Om du ska flyga till Tropea från Magenta tar resan 1 timme och 44 minuter. Om du stiger ombord på planet i San Siro kan du planera att vara i luften i uppemot 1 timme och 44 minuter. Från Milano är Tropea ungefär 1 timme och 44 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Tropea?
Vana resenärer är medvetna om att du inte bör dröja till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis högre strax innan avgångsdatumet. Du skulle även kunna bredda sökningen och jämföra alla olika alternativ. Om resmålet har flera flygplatser skulle du kunna hitta lägre priser genom att resa till en flygplats som ligger lite längre bort. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar ligga på kan du slå till direkt när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De allra bästa erbjudandena varar inte länge.
Hur tar man sig igenom flygresan till Tropea?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en resa med flyg verka utmanande, men oroa dig inte. Följ bara de här användbara tipsen, så kan du börja din semester i Tropea på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du ta med dig ditt pass, alla resedokument, dina bankkort samt viktiga mediciner. Härnäst vill du sannolikt ha lite underhållning under resan. Någonting intressant att läsa och en bärbar dator som du har laddat med dina favoritprogram är bra alternativ. Om du vill ha möjlighet att ta en tupplur kan en uppblåsbar flygkudde och ett par hörlurar vara användbara. Sist men inte minst ska du komma ihåg att lämna lite plats i väskan för några toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig på topp när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med ej tillåtna saker skiljer sig åt från ett flygbolag till ett annat, men grundregeln är att ingenting som är explosivt, brandfarligt eller vasst tillåts. Här ingår till exempel knivar, saxar, tändare och fyrverkerier. Sportutrustning som golfklubbor eller andra objekt som hade kunnat skada de övriga passagerarna, till exempel pepparsprej och svärd, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte den bästa platsen för att briljera med dina moderiktigaste kläder. Klä dig bekvämt och glöm inte att packa ner en tjock tröja, eftersom det ofta blir lite svalt ombord. Heltäckande skor utan klackar är också att rekommendera.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, till viss del på grund av längre perioder av stillasittande. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att råka ut för detta. Du kan till exempel ta på dig antitrombosstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen och fötterna. Gå fram och tillbaka i mittgången eller gör några övningar från ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Tropea?
Om du är väl förberedd innan du kommer till flygplatsen blir resan till Tropea mycket enklare. Här följer ett par praktiska tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen utan dröjsmål.

  • Ha alltid dina resedokument och ditt pass redo. De är vad du kommer att frågas om först i kontrollen.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Töm dina fickor och lägg av allt som skulle kunna få larmet att gå, exempelvis jackor och hörlurar. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektronik, som mobiler och surfplattor, måste också passera genom maskinen. Men ta det lugnt. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Handkräm, rakvatten och andra vätskor eller geler som du vill ta med dig ombord måste förvaras i behållare som rymmer högst 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du även måste ta av dina skor och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara bra att bära skor som är lätta att ta av och på.
  • Flygbolag kan inte tillåta att du tar med dig knivar och andra vassa föremål ombord. Om du inte kan vara utan dem under semestern måste du lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Tropea
Destinationens flygplatsLamezia Terme Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsSUF
DestinationLamezia Terme
Flygpris2 549 kr

Populära flyg till Tropea

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 804 kr för enkelflyg och 2 549 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines