Billiga flygbiljetter till Tulum

Förslag på billiga flygresor till Tulum

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 577 kr för enkelflyg och 2 662 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta
Volaris
Iberia
United
Iberia

Om Tulum

I Tulum i Mexiko slår turkosa vågor mot stranden runt mayaruiner och fantastiska turistorter. Här kan du besöka gamla byggnader som finns kvar från den gamla mayacivilisationen, till exempel vindgudens tempel, det stora palatset, den nedstigande gudens tempel och freskomålningarnas tempel. Även Tulums apreservat, de underjordiska grottorna Cenotes Sac Actun och Cenotes LabnaHa and Eco Park är värda ett besök. På Playa Paraiso, Playa Maya och Playa Ziggy bjuds du på naturens alla fröjder. Missa inte heller utflykter till de många olika bra dykställena, grottorna och vattenfallen som du hittar lite varstans runt exotiska Tulum. Att lägga in lite solsken i planerna i år behöver inte kosta skjortan om du bokar billigt flyg till Tulum med Expedia.

Hitta otroliga specialrabatter idag

Att använda våra bokningsverktyg är det snabbaste sättet att få de garanterat bästa priserna på flyg till Tulum i Mexiko. Du behöver inte mayaindianernas hemliga visdom för att förstå att det inte är någon idé att söka på flera olika hemsidor. Du behöver bara ange avreseort och resedatum i reseverktygen här på Expedia.se för att snabbt och enkelt hitta de perfekta biljetterna.

Snabbt och lätt till närmaste flygplats

Det är enklast att flyga till Tulum Airport (TUY), och det kan du göra utan att det behöver kosta skjortan. Här på Expedia hittar du exklusiva erbjudanden på flyg till den här utmärkta flygplatsen. Vill du få in så mycket nöje och äventyr som möjligt under din tid i Quintana Roo-regionen? Vi hjälper gärna till med att ordna flyg till andra heta mexikanska resmål innan det är dags att åka hem.

Njut av solen med billigt flyg till Tulum i Mexiko

Du kan aldrig veta hur mycket du kan tjäna på att boka flyg och hotell i Tulum tillsammans i ett all inclusive-paket. Börja med att läsa om våra fantastiska erbjudanden på flyg till Tulum. Våra reseexperter hjälper gärna till med att svara på alla dina frågor före, under och efter avresan mot nya äventyr. Med flygbiljetter och boende från Expedia.se kan du lämna dina spår i sanden i skuggan av mayariket.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Tulum?
Tulum har en enda flygplats, och den heter Cozumel, Quintana Roo (CZM-Cozumel Intl.).
Kan jag flyga till Tulum?
Titta på våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om aktuella reserestriktioner för Tulum innan din flygresa. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Tulum?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Tulum kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Tulum med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Tulum kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Tulum?
Tulum välkomnar flyg från 49 flygbolag, som erbjuder flyg från minst 101 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Tulum?
Aeromexico, Volaris och VivaAerobus är de vanligaste flygbolagen som erbjuder resor till Tulum. Större delen av flygen kommer från Villa Coapa, och det är Aeromexico som erbjuder flest alternativ på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Tulum?
Det brukar bli smidigare att resa med flyg till en ny destination om man slipper mellanlandningar. Om du ska ta dig till Tulum kan du känna dig trygg över att det vanligtvis går 1 817 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Tulum från?
Många resenärer som flyger till Tulum hoppar på planet från en flygplats i Zona Rosa, San Rafael eller Cuauhtemoc.
Hur lång tid tar flyget till Tulum?
Om du ska flyga till Tulum från Zona Rosa tar resan 2 timmar och 45 minuter. Om avreseorten är San Rafael bör du planera att vara i luften i runt 3 timmar och 18 minuter. Från Cuauhtemoc ligger Tulum ungefär 2 timmar och 34 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Tulum?
Vi har alla stött på några personer som på något sätt kan hitta extremt billiga flygbiljetter vart de än reser. Kan du gissa hur de gör för att lyckas? De dröjer inte till sista minuten innan de bokar. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om destinationen har flera flygplatser. Biljettpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom även ihåg att jämföra flygpriser från flera olika flygbolag. Slutligen kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte avvakta, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Tulum?
Vi har plockat fram all information som behövs för att din resa ska gå så smidigt som möjligt. Följ våra tips så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka de intressantare delarna av Tulum.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en bekymmersfri flygresa är att planera ordentligt i förväg. Börja med det som är viktigast: pass, alla resedokument, din plånbok och viktiga mediciner. Härnäst ska du koma ihåg att ta med dig saker som kan hålla dig sysselsatt, såsom en mobil eller någonting att läsa. Det kan även vara en god idé att packa ner en laddare, hörlurar och en flygkudde. Sist men inte minst ska du komma ihåg att spara plats i väskan för toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har en schweizisk armékniv som gömmer sig någonstans i ditt handbagage. Explosiva eller brandfarliga produkter, såsom tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att ha det bekvämt ska vara det allra viktigaste när du bestämmer hur du ska vara klädd under resan. Fundera även på vad du ska ha på fötterna, eftersom det inte är ovanligt att fötterna svullnar något under flygturen. Välsittande skor med flat sula är det bästa alternativet.
  • Du har kanske hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Tillståndet innebär att blodproppar bildas, delvis på grund av långa perioder utan rörelse. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att råka ut för detta. Du kan exempelvis bära stödstrumpor, dricka mycket och röra på benen och fötterna. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller gör några övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Tulum?
Hemligheten är att vara väl förberedd redan innan du kommer till flygplatsen. På så sätt kan du slå dig ned på flyget till Tulum snabbt och lätt. Följ våra tips för att inleda semestern på rätt sätt.

  • Kom ihåg att ha ditt pass och boardingpass nära tillhands. De är det första personalen kommer att be om i säkerhetskontrollen.
  • Härnäst ska både du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna trigga larmet. Föremål som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste gå igenom maskinen.
  • Elektronik, som mobiler och surfplattor, måste också passera genom maskinen. Men du behöver inte oroa dig. Du får snart tillbaka allt igen.
  • Packa upp alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa ska normalt skannas av maskinen separat. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gympaskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Vandringskängor och andra kraftigare skor inspekteras ofta separat.
  • Ta inte med dig några förbjudna saker ombord på flyget. Om du tänker ha saxar eller andra vassa föremål med dig på semestern är du tvungen att packa ner dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Tulum
Ankomstflygplats
Cancun Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
CUN
Destination
Cancun
Pris tur-och-retur
704 kr

Populära flyg till Tulum

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 577 kr för enkelflyg och 2 662 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Turkish Airlines